Sağol şeker. Ben de faydasını gördüğüme inanıyorum. Ancak bu karışımın bağışıklık sistemini güçlendirdiğini okudum. Biliyorsun ki, bağışıklık sistemi güçlendiğinde embriyonun tutunması güçleşiyor. Biraz kafam karışık yani. kafamçokkarıştı
ben 4 tüp bebek denemiş biri olarak 1 nci ve 3 ncü denemede hiç bir şey yapmadım yani bitkisel olarak yumurta döllendi 2ncide bal tarçın çörek otu karışımı yedim ve dhea kullandım yumurta döllenmedi 4ncüde keten tohumu tarçın çörek otu denedim yine döllenme olmadı yani bana yaramadı sen dhea yı ilk denemende kaç ay önce kullanmaya başladın ben 3 ay kullandım ve yüzümde tüylenme yaptığı için bıraktım bıraktıktan sonra düzeldi
arkadaslar bende 10 nısanda baslıyorum 3 tup bebek denememe 26 gundur corekotu tarcın bal kurunden gunde 1 kez yıyorum daha ne kadar devam etmelıyım tedavı baslayıca bırakayımmı yardımcı olurmusunuz
sagol canım benım yemedıgımız kur ıcmedıgımız otlu su kalmadı gerısı allahın takdırı rabbım bızımde kucagımızı doldursun ınsallahye ca canımye bence bişey olmaz.gerçi.i saraçoğlu çörekotunu kür şeklinde belli süre belli miktar yiyip bırakmalı diyo ama.yiyen bi sürü insan olmuş bak kimse ben de şunu yapyı dememiş.bi arkadaşım yalkaşık 6 ay filan kullanmış.yalnız içinde zencefil var dı,onun kinde ama çörekotunu da kullandığını söyledi.şimdi tüp bebek başarısızlığından sonra kendiliğinden gebe kaldı.zencefilin de kan sulandırıcı etkisi var biliyosun,aspirin gibi.bana da bu karışımı önermiş hatta kendi hazırlamışıtı.yine de sen bilirsin..
ya gerçekten bağışıklıksisteminin güçlenmesinin tutnma açısından olumsuz etkisi olurmu acaba?ben deşu anda özellikle zayıflama amaçlı yemek öcesi çörekotu alıyorum ama bi taraftan da şüpheleniyodum bu konu da sen diyince iyice tereddüt ettim iyi mi?ama bence bu bağışıklık sisteminin güçlenmesi ile ilgili değil bozukluğu ile ilgili bi durum.mesela ben de hashimoto hipotiroidi tespit edildi.dr. bu durumu açıklarken bağışıklık sistemimin tiroit bezimi düşman olarak gördüğünü ve onu yok etmeye çalıştığını söyledi.bu da onun gibi bi durum.ama o zaman bu bağışıklık sistemi çok güçlü olan insanlarda görülüyo derdi.bu bir bağışıklık sistemi bozukluğu dedi.ben de hatta sordum bağışıklık sistemim oluşan bi gebeliğe de saldıracak olabilir demek mi bu dedim.hayır değil dedi.acaba daha detaylı bilgiyi nerde öğrenebiliriz ki şimdi bunu.iyice içime kurt düştü:uhm:
ben 4 tüp bebek denemiş biri olarak 1 nci ve 3 ncü denemede hiç bir şey yapmadım yani bitkisel olarak yumurta döllendi 2ncide bal tarçın çörek otu karışımı yedim ve dhea kullandım yumurta döllenmedi 4ncüde keten tohumu tarçın çörek otu denedim yine döllenme olmadı yani bana yaramadı sen dhea yı ilk denemende kaç ay önce kullanmaya başladın ben 3 ay kullandım ve yüzümde tüylenme yaptığı için bıraktım bıraktıktan sonra düzeldi
arkadaslar bende 10 nısanda baslıyorum 3 tup bebek denememe 26 gundur corekotu tarcın bal kurunden gunde 1 kez yıyorum daha ne kadar devam etmelıyım tedavı baslayıca bırakayımmı yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar çörekotunun bağışıklık sistemini güçlendirmesinin embriyoların tutunmasını engeleyebilme ihtimali olup olmadığını bu sitedeki aykırıderya adlı tüp bebek uzmanı arkadaşa sordum .aldığım cevabı aktarıyorum:
Öncelikle embriyolar immün sisteminizin tanıdığı dokulardandır. Dolayısıyla çok büyük bir bozukluk olmadığı müddetçe vücudunuz embriyolara savaş açmaz. Eğer böyle bir şüphe olsaydı, doktorunuz steroidlerle bağışıklık sisteminizi geçici olarak baskılamayı önerebilirdi. Hashimoto hastalığına sahip anneden doğan bebeklerde gelişme geriliği görülebilse de, doğumu takiben ilk birkaç ay içinde bu durum yakalanırsa, tamamen sağlıklı biçimde gelişimine devam etmesi sağlanabilmektedir. Çörekotuna gelince, tamamen doğal bir besin olduğunu zaten söylememe gerek yok, bağışıklık sistemine katkı yaptığı da doğru. Ancak bu katkı bağışıklık sisteminin hassasiyetini artırmaz. Yani hiçbir zararı olmayacaktır. Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?