Tüp bebek tedavisinde Çörekotu, Tarçın ve Balla hamile kalan var mı?

Arkadaşlar, çörekotu-tarçın ve bal kürünü biraz abarttığımı için bu ay üç gün önce yumurtladım. Aklınızda bulunsun...:))

Mehaba. Ben 2. uygulamamda çok kullandım bu kürleri. Eşim her sabah keçi boynuzu suyu içti, her gün keten tohumu, çörekotu, tarçın, bal ve karanfili karıştırıp yedik faydası oluyo diye ki ben tarçından nefret ederim.., hergün brokoli haşlaması, sebze ağırlıklı gıdalar yedik faydası oluyo diye.. Ve negatif sonuç aldık. Şimdi 3. uygulama içerisindeyiz ve bu kürlerden hiç birisini gözümüz görmüyor. Kendimize umut arıyoruz ve duyduğumuza inanıyoruz..

cnm bende tüp bebek tedav isi ile hamiş oldum
ben beyaz dut kurusu ve badem beyaz kabak çekirdeği tükettim bolbol
çok şükür gebelik devam ediyor nacizane bir mneride bulunmak istedim
onun dışındada herşeyi yedim
kabızlık çok korkutmuştu beni çok şükür onuda ilaçla yendik
darısı size hep dualarımdasınız arkadaşlar allah açılan ellerimizi boş çevirmesin inş.

Merhaba Mimader, aradan çok zaman geçtiği için bu mesajı okuyup okumayacağını bilmiyorum. Ancak yine de yazmak istedim. Umarım görür ve okursun...

Bebişimi kucağıma alalı yaklaşık 1,5 ay oluyor. Allah isteyen herkese ana-baba olmayı nasip etsin...

Kızımızı ikinci mikroenjeksiyonda yakaladık :)) Kolay olmadı tabii ki, zor bir süreçti. İkinci denemede de çörekotu, tarçın ve bal kullanmaya devam ettim. Ancak tedavi sürecinde değil, tedaviden önce. İlaçla birlikte bıraktım. Standart iğneler haricinde Femara da kullandım. Bunların hangisi etken oldu bilmiyorum ama Allah bize de ana-baba olmayı nasip etti. Üstelik hiç umudumuz yoktu...

Siz de umudunuzu yitirmeyin ve denemeye devam edin. Dilerim en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz :))

arkadaşlar incir kürü ile birlikte sogan kürunü kullanan varmı

Merhaba mesajınız çok eski ama durumunuz merak ettim dilerim bir bebeğiniz olmuştur

Merhaba mesajınız çok eski ama durumunuz merak ettim dilerim bir bebeğiniz olmuştur
Pardon son mesajınızı okumamıştım Allah bağışlasın evladınızı benimde fsh yüksek tedavi Sürecin
Biraz anlatırmısınız neler yaptınız birde nerde oldunuz tüp bebek tedavisni

kimse tüp bebek tedavisi sırasında alternatif tıp kullanmamış mı analamadım ki ben ne yapacağımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…