- 9 Mayıs 2018
- 1.158
- 938
- 123
- 33
- Konu Sahibi tugbis_5200
-
Ben fostimon kullanmadım canım. Tüp bebekte gonal f ve merional kullandım. Gonal f 900 de 2 kutu vermişti. 1.bitti ama ikinciden sadece 150 doz kullanırdı. Sadece 7 yumurta oluştu. Ve negatif oldu benim deMerhabalar. 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim oldu maalesef sonuç negatif. Bu tedavilerde hep gonolf kullandım. Ama yumurtalıklar zayıf. Geç oluşuyor yumurtalar ve az. bu yüzden tedavilerim raporlu olmasına rağmen hep cebimden bir kutu daha gonolf aldım. Bu defa tüp bebek tedavimde fostimon 150 ve merional 150 başladı doktorum. Bunları kullanıpta yumurtası gelişen varmı?
Bende ilk tüp bebekte gonol f ve merional kullandım. 9 yumurta topladılar 1 tanesi 5.güne gitti ama kalitesizdi. Şimdi merional ve fostimona başladım. Siz tedaviye devam edicekmisinizBen fostimon kullanmadım canım. Tüp bebekte gonal f ve merional kullandım. Gonal f 900 de 2 kutu vermişti. 1.bitti ama ikinciden sadece 150 doz kullanırdı. Sadece 7 yumurta oluştu. Ve negatif oldu benim de
Sonuç ne olduAşılama tedavisinde fostimon kullandım..gelişimi gayet iyiydi yumurtalarin
2.ye başlayacaktım, önce deprem oldu, sonra da virüs çıkınca kaldı. Haziranda 2.denemeyi yapacağız bir aksilik olmazsa. Benim de 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tanesi transfer edildi. O da tutmadı zatenBende ilk tüp bebekte gonol f ve merional kullandım. 9 yumurta topladılar 1 tanesi 5.güne gitti ama kalitesizdi. Şimdi merional ve fostimona başladım. Siz tedaviye devam edicekmisiniz
Hayırlısı olsun güzel düşünelim. Benimde haziranın ilk haftası yumrta toplancak. Embriyo dondurulcak. Temmuz ağustosta ise transfer işallah. Özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz2.ye başlayacaktım, önce deprem oldu, sonra da virüs çıkınca kaldı. Haziranda 2.denemeyi yapacağız bir aksilik olmazsa. Benim de 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tanesi transfer edildi. O da tutmadı zaten
Üniversite hastanesinde yaptırıyorum canım. Aslında İstanbul'u düşünüyorum. Ama virüsten dolayı Eylül gibi ancak oraya gidebiliriz galiba.Hayırlısı olsun güzel düşünelim. Benimde haziranın ilk haftası yumrta toplancak. Embriyo dondurulcak. Temmuz ağustosta ise transfer işallah. Özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.Anladım hayırlısı olsun. Bende ilk denememi hacettepe de yaptım. Şimdi ise özelde yaptırıyorum.
Maşallah peki kaliteleri ne oldu? 5.güne kaç tane kaldıben fostimon ve meeional kullanmiatim 11 yumurtam dollenmisti
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
[/QUOTE işallah bu hasret biter tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.
2tane 5.gun AA 4 tanede 6.gun BB hatta birtanesi göbisimde suan :)Maşallah peki kaliteleri ne oldu? 5.güne kaç tane kaldı
Sizin adınıza çok sevindim2tane 5.gun AA 4 tanede 6.gun BB hatta birtanesi göbisimde suan :)
Evet ilk denemem 5 aylik olduk bile sagol canim oncelikle bende zor hasta grubundaydim cikolata kistim var ve oteki yumurtalikta tembel. Ilaclarla yumurtalarin buyuyexek ve kaliteli olcaktir. Amh onemli degil fsh in kac. Inan bana 2 tane yumurtan bile olsa yeterSizin adınıza çok sevindimkucağınızada alın işallah. İlk denemede mi oldu? Benim yumurtalıklar zayıf. Amh 2 yaşım 28. Genelde 7 Veya 9 yumurta oluşuyor
Fsh 3. Benim sıkıntı yumurtalıklar zayıf. Birde eşimin sperm sayı ve hızı düşük. Bu kez daha umutluyum. İşallah olacakEvet ilk denemem 5 aylik olduk bile sagol canim oncelikle bende zor hasta grubundaydim cikolata kistim var ve oteki yumurtalikta tembel. Ilaclarla yumurtalarin buyuyexek ve kaliteli olcaktir. Amh onemli degil fsh in kac. Inan bana 2 tane yumurtan bile olsa yeter
Fsh daha onemli bir sıkınti yok. Dedigim gibi tembel olmasida bisey degstirmez cunku haplar uyaracak.spermde 10 tane ciksa yeter inancli olun. Derdiniz baskalarinin yaninda cok basit bu sefer olacaktirFsh 3. Benim sıkıntı yumurtalıklar zayıf. Birde eşimin sperm sayı ve hızı düşük. Bu kez daha umutluyum. İşallah olacak
Güzel dilekkeriniz için teşekkürler. Haklısınız sperm ve yumurta yı zorla bulup gebe kalanlar varFsh daha onemli bir sıkınti yok. Dedigim gibi tembel olmasida bisey degstirmez cunku haplar uyaracak.spermde 10 tane ciksa yeter inancli olun. Derdiniz baskalarinin yaninda cok basit bu sefer olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?