Tüp bebek tedavisinde fostimon ve merional kullananlar

tugbis_5200

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
1.158
938
123
33
Merhabalar. 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim oldu maalesef sonuç negatif. Bu tedavilerde hep gonolf kullandım. Ama yumurtalıklar zayıf. Geç oluşuyor yumurtalar ve az. bu yüzden tedavilerim raporlu olmasına rağmen hep cebimden bir kutu daha gonolf aldım. Bu defa tüp bebek tedavimde fostimon 150 ve merional 150 başladı doktorum. Bunları kullanıpta yumurtası gelişen varmı?

Ben fostimon kullanmadım canım. Tüp bebekte gonal f ve merional kullandım. Gonal f 900 de 2 kutu vermişti. 1.bitti ama ikinciden sadece 150 doz kullanırdı. Sadece 7 yumurta oluştu. Ve negatif oldu benim de

Ben fostimon kullanmadım canım. Tüp bebekte gonal f ve merional kullandım. Gonal f 900 de 2 kutu vermişti. 1.bitti ama ikinciden sadece 150 doz kullanırdı. Sadece 7 yumurta oluştu. Ve negatif oldu benim de
Bende ilk tüp bebekte gonol f ve merional kullandım. 9 yumurta topladılar 1 tanesi 5.güne gitti ama kalitesizdi. Şimdi merional ve fostimona başladım. Siz tedaviye devam edicekmisiniz

Aşılama tedavisinde fostimon kullandım..gelişimi gayet iyiydi yumurtalarin

Bende ilk tüp bebekte gonol f ve merional kullandım. 9 yumurta topladılar 1 tanesi 5.güne gitti ama kalitesizdi. Şimdi merional ve fostimona başladım. Siz tedaviye devam edicekmisiniz
2.ye başlayacaktım, önce deprem oldu, sonra da virüs çıkınca kaldı. Haziranda 2.denemeyi yapacağız bir aksilik olmazsa. Benim de 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tanesi transfer edildi. O da tutmadı zaten

2.ye başlayacaktım, önce deprem oldu, sonra da virüs çıkınca kaldı. Haziranda 2.denemeyi yapacağız bir aksilik olmazsa. Benim de 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tanesi transfer edildi. O da tutmadı zaten
Hayırlısı olsun güzel düşünelim. Benimde haziranın ilk haftası yumrta toplancak. Embriyo dondurulcak. Temmuz ağustosta ise transfer işallah. Özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz

Hayırlısı olsun güzel düşünelim. Benimde haziranın ilk haftası yumrta toplancak. Embriyo dondurulcak. Temmuz ağustosta ise transfer işallah. Özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz
Üniversite hastanesinde yaptırıyorum canım. Aslında İstanbul'u düşünüyorum. Ama virüsten dolayı Eylül gibi ancak oraya gidebiliriz galiba.

Ben tüp bebek için 225lik gonal f başladım 4 gün kullandım. Gelişim yoktu. 225lik gonal f'e ek olarak 75lik merional yada menopur kullanmıştım. Bi kutu almıştık 5 tane vardı içinde. O kutu bittiğinde 14 yumurtam gelişmişti.

Sizin adınıza çok sevindim kucağınızada alın işallah. İlk denemede mi oldu? Benim yumurtalıklar zayıf. Amh 2 yaşım 28. Genelde 7 Veya 9 yumurta oluşuyor
Evet ilk denemem 5 aylik olduk bile sagol canim oncelikle bende zor hasta grubundaydim cikolata kistim var ve oteki yumurtalikta tembel. Ilaclarla yumurtalarin buyuyexek ve kaliteli olcaktir. Amh onemli degil fsh in kac. Inan bana 2 tane yumurtan bile olsa yeter

Fsh 3. Benim sıkıntı yumurtalıklar zayıf. Birde eşimin sperm sayı ve hızı düşük. Bu kez daha umutluyum. İşallah olacak

Fsh 3. Benim sıkıntı yumurtalıklar zayıf. Birde eşimin sperm sayı ve hızı düşük. Bu kez daha umutluyum. İşallah olacak
Fsh daha onemli bir sıkınti yok. Dedigim gibi tembel olmasida bisey degstirmez cunku haplar uyaracak.spermde 10 tane ciksa yeter inancli olun. Derdiniz baskalarinin yaninda cok basit bu sefer olacaktir

Fsh daha onemli bir sıkınti yok. Dedigim gibi tembel olmasida bisey degstirmez cunku haplar uyaracak.spermde 10 tane ciksa yeter inancli olun. Derdiniz baskalarinin yaninda cok basit bu sefer olacaktir
Güzel dilekkeriniz için teşekkürler. Haklısınız sperm ve yumurta yı zorla bulup gebe kalanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…