kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum.bu cumartesi toplamam yapıldı.cumartesi iyiydim fakat pazar bende çok şiddetli sancılar başladı gaz sancısı olduğuna eminim daha öncede yaşadım kabız değilim ama gaz sancısından zor yürüyorum yatamıyorum oturamıyorum.bugün sanki daha az ama hala çok şiddetli.yarın da transferim var.napıcam şaşırdım.bana bir yol gösterin.sırtıma bile kramplar girdi.
kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum.bu cumartesi toplamam yapıldı.cumartesi iyiydim fakat pazar bende çok şiddetli sancılar başladı gaz sancısı olduğuna eminim daha öncede yaşadım kabız değilim ama gaz sancısından zor yürüyorum yatamıyorum oturamıyorum.bugün sanki daha az ama hala çok şiddetli.yarın da transferim var.napıcam şaşırdım.bana bir yol gösterin.sırtıma bile kramplar girdi.
kızlar yumurtam toplandıktan sonra bende çok sancılandım.3 gün deyim yerindeyse geberdim adeta.ama bence gaz sancısı falan değil o.sırtım çatlıyodu benimde.hele sol tarafım omzum boynum tarifi edilmez bi sancı.normalde çok gaz sancıssı çok çekerim ben bunun alakası yok gazla.transferimden bir gün öncede ateşim 40 a fırladı.doktoru aradık sakın ilaç falan kullanma yoksa transferi yapamayız dedi.soğuk sularla düşürdük ateşi.ateşten sonra sancılarımda geçti.ertesi günde transferin heycanıyla sormayı unuttum bu sancı niye diye.çok şükür benim kızım tutundu annesine şimdi kucağımda inş sizlerinde tutunur.
bende aynı sorunu yasadım ve transferden sonrada bi müddet devam etti...zamanla geçiyorrrrrr....sabır.........şuan hamileyim darısı basınıza inşallahhhh..........