- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
özel mesaj attım.Arkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle...Yardımcı olursanız çok sevinirim....
İl ecza odasıni arayın onlar söylüyor dün bende çok dolaştım eczane odasıni aradım eczane numarası verdiler aradım buldularArkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle...Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Hafta içi ara canımArkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle...Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Biz depolara direk gittik yok dediler... İlacı yazan hastane evime 200 km uzaklıkta. Hastanenin eczanesinden aldık.İl ecza odasıni arayın onlar söylüyor dün bende çok dolaştım eczane odasıni aradım eczane numarası verdiler aradım buldular
Çok teşekkür ederimözel mesaj attım.
En azından bulmuşsun canım hastame eczanesinde varsa yine iyiBiz depolara direk gittik yok dediler... İlacı yazan hastane evime 200 km uzaklıkta. Hastanenin eczanesinden aldık.
Daha devam edicek gibi mutlaka ararım artık. Ben bilemedigimden ecza depolarına baktık hep yok dedilerHafta içi ara canım
CNm onlar başka illerden de istiyor sanırım benim 2/3 tane daha Bursa'dan geldi bugün eczaneye bence yine de ara lazımsa en azinda. Eczane şana yanıt. VerirDaha devam edicek gibi mutlaka ararım artık. Ben bilemedigimden ecza depolarına baktık hep yok dediler
Evet iyi de 3.5 saat evime uzak işte bı de Dr um bu akşam mutlaka başla.dedi... tutustuk bir andaEn azından bulmuşsun canım hastame eczanesinde varsa yine iyi
Bir tane fazla aldım kontrolden bir gün sonra da elimde bulunsun diye. Artık o ecza odasına direk giderim ilacımı verin diye. Sabah 10 dan bu yana aradık ya....CNm onlar başka illerden de istiyor sanırım benim 2/3 tane daha Bursa'dan geldi bugün eczaneye bence yine de ara lazımsa en azinda. Eczane şana yanıt. Verir
Bende çok dolaştım ecza odasını arama burdaki arkadaştan akıl aldım yoksa dolaşıyordum tüm eczaneleri arıyorum telefonla vsBir tane fazla aldım kontrolden bir gün sonra da elimde bulunsun diye. Artık o ecza odasına direk giderim ilacımı verin diye. Sabah 10 dan bu yana aradık ya....
Bugün 62 tane eczane aramisim sırf. Bide ctesi bugün hep nobetciler aydın Muğla İzmir Denizli İstanbul... Aldığım cvp tek.Bende çok dolaştım ecza odasını arama burdaki arkadaştan akıl aldım yoksa dolaşıyordum tüm eczaneleri arıyorum telefonla vs
Yakındaki eczaneleri sorarsın telefonla o sana eczsne numarası verir onla irtibata geçersin
Canım bulamadiysanozelden yaz Ankaradayım ben kullanıyorum sana da kargolatalimArkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle...Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Evet canım bende kullanıyorum. Yumurta büyüdüğü için oluyor o iğneleri kaçıncı gunundesknBirşey sorcam. Bu cetrodite iğne akıntı yapıyor mu.. daha önce kullanan bilen var mı icinizde.?
Dün akşam ignemi oldum şuan akıntı geldi benden ama...
Buldum bitanem çok sağol Allah razı olsun doktorumun bulundugu hastanenin eczanesinden verdiler. İlk telefonla aradım hastane eczanesini yok dediler.... Embriyolog bir bayan sağolsun yarım saatte temin etti... Çok teşekkür ederim ilgi alakanız içinCanım bulamadiysanozelden yaz Ankaradayım ben kullanıyorum sana da kargolatalim
O kadar emek veriyoruz bir de ilaç sıkıntısı çekiyoruz. Temin etmiş olmana sevindimBuldum bitanem çok sağol Allah razı olsun doktorumun bulundugu hastanenin eczanesinden verdiler. İlk telefonla aradım hastane eczanesini yok dediler.... Embriyolog bir bayan sağolsun yarım saatte temin etti... Çok teşekkür ederim ilgi alakanız için
Ben bu salı gonal f e başladım... Dün akşam da cetrodite e başladım bugün de bir anda akıntı gelince korktum catlarim falan sandım... Normal yani öyle mi?Evet canım bende kullanıyorum. Yumurta büyüdüğü için oluyor o iğneleri kaçıncı gunundeskn
Aynen ya.... Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Siz hangi aşamada siniz?O kadar emek veriyoruz bir de ilaç sıkıntısı çekiyoruz. Temin etmiş olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?