Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Cadiiii03443

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
754
600
103
Arkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle... Yardımcı olursanız çok sevinirim....

İl ecza odasıni arayın onlar söylüyor dün bende çok dolaştım eczane odasıni aradım eczane numarası verdiler aradım buldular

Hafta içi ara canım

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-21-18-28-40-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    29 KB · Görüntüleme: 237
En azından bulmuşsun canım hastame eczanesinde varsa yine iyi
Evet iyi de 3.5 saat evime uzak işte bı de Dr um bu akşam mutlaka başla.dedi... tutustuk bir anda
Gerçekten burdaki hanimlarin hepsi bir harika.. yok böyle bir dayanışma
Hepinizden Allah bin kere razı olsun

CNm onlar başka illerden de istiyor sanırım benim 2/3 tane daha Bursa'dan geldi bugün eczaneye bence yine de ara lazımsa en azinda. Eczane şana yanıt. Verir
Bir tane fazla aldım kontrolden bir gün sonra da elimde bulunsun diye. Artık o ecza odasına direk giderim ilacımı verin diye. Sabah 10 dan bu yana aradık ya....

Bir tane fazla aldım kontrolden bir gün sonra da elimde bulunsun diye. Artık o ecza odasına direk giderim ilacımı verin diye. Sabah 10 dan bu yana aradık ya....
Bende çok dolaştım ecza odasını arama burdaki arkadaştan akıl aldım yoksa dolaşıyordum tüm eczaneleri arıyorum telefonla vs
Yakındaki eczaneleri sorarsın telefonla o sana eczsne numarası verir onla irtibata geçersin

Bugün 62 tane eczane aramisim sırf. Bide ctesi bugün hep nobetciler aydın Muğla İzmir Denizli İstanbul... Aldığım cvp tek.
İlaçları sadece tüp bebek tedavisi yapan hastanelerin eczanelerinde bilunuyormus. Kendi hastanemizde yok dedi... Hastane acil Dr una ulastik, oda hastanenin embriyologuna ulaştı, o da bı üstündeki hocasına ulaştı... Öyle bulduk valla yaşadığım hayattan nefret ettim ama pozitif düşün moral bozma diye kendimi telkin edip durdum. Ömrümde ilk defa evrene pozitif enerji yolladım ise yariyormus gerçekten

Birşey sorcam. Bu cetrodite iğne akıntı yapıyor mu.. daha önce kullanan bilen var mı icinizde.?
Dün akşam ignemi oldum şuan akıntı geldi benden ama...

Canım bulamadiysanozelden yaz Ankaradayım ben kullanıyorum sana da kargolatalim

Birşey sorcam. Bu cetrodite iğne akıntı yapıyor mu.. daha önce kullanan bilen var mı icinizde.?
Dün akşam ignemi oldum şuan akıntı geldi benden ama...
Evet canım bende kullanıyorum. Yumurta büyüdüğü için oluyor o iğneleri kaçıncı gunundeskn

Canım bulamadiysanozelden yaz Ankaradayım ben kullanıyorum sana da kargolatalim
Buldum bitanem çok sağol Allah razı olsun doktorumun bulundugu hastanenin eczanesinden verdiler. İlk telefonla aradım hastane eczanesini yok dediler.... Embriyolog bir bayan sağolsun yarım saatte temin etti... Çok teşekkür ederim ilgi alakanız için

O kadar emek veriyoruz bir de ilaç sıkıntısı çekiyoruz. Temin etmiş olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…