Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Ben bu salı gonal f e başladım... Dün akşam da cetrodite e başladım bugün de bir anda akıntı gelince korktum catlarim falan sandım... Normal yani öyle mi?
Bende pazartesi başladım. :) hayır farklı büyüklükte giden yumurtalaari aynı anda giderilsin büyük önden çatlaması diye kontrollü büyüme sağlıyoruz dedi hemşire bana. Akıntı da bende var yumurtlama olduğunda oluyor

Bende dün muayne oldum 10 11 mm olmuş bendekiler... Bakalım.insallah rabbim emeklerimizi boşuna çıkartmaz inşallah. Rabbim el açıp dua eden herkese ağrısız acısız bir çırpıda evlatlarına kavustursun inşallah. Çok zormuş gerçekten

Sanırım olması gereken boyutta gidiyor bende cuma 10 12 mm gördüm. Gonalf kalem iğne de beni biraz yanıltıyor sanırım doz olarak. Toplama falan da belki aynı zamanlara denk gelir

Sanırım olması gereken boyutta gidiyor bende cuma 10 12 mm gördüm. Gonalf kalem iğne de beni biraz yanıltıyor sanırım doz olarak. Toplama falan da belki aynı zamanlara denk gelir
Büyük ihtimalle aynı xamana denk gelecek. Benim doz yuksekmis ya

Ben de mugladayim. Asilama yaptırdık ilk kez olmadi sonraki sürecimiz tüp bebek. Nerde yaptırıyorsun acaba tüp bebeği

Yaş kilo amh hersek etkili bende pcos olduğu için yüksek dozda bir anda buyutemiyorlar onun için doz az gibi görünmeye sorun büyük
Yaaa... Üzüldüm gercekten... Ama doz az kullanmanıza rağmen buyukluklerimiz aynı. Bu güzel bişey sizin için..

İşte polikistik olduğum için yumurta fazla boyut sayı çok da önemli değil kaliteli olsunlar da bir tane bile yetiyor.
Aynen öyle gerekirse kaliteli 1 olsun bizim olsun
Şimdi hatirladim... benim ilk kontrolüm ptesiydi... adetimin 4. Günüydü hatta... salı günü yazdı bana gonal f i doktorum o yüzden salı başladım.... Dr un demesine göre hafta sonunu bulur yumurta toplama dedi. Ama sanmıyorum iğneler çabuk buyutuyor.
Sizin Dr bişey dedi mi peki

Ignelere adetin 5. Gunu mu başladınız.. bence de sanmıyorum çarşamba perşembe toplanır gibi hissediyorum bende bir şey diyen yok büyümeyi gozlemiyorlad

Benimle aynı zamanlar da başlamışsınız tedaviye benim iğnelere başlayalı 7.günüm yarın kontrol var bakalım kaç tane ve kaç mm büyümüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…