- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Yazın kizlar kontrol durumlarını ben clmerak ederim aklım kalır vallaBenimde kontrol var :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın kizlar kontrol durumlarını ben clmerak ederim aklım kalır vallaBenimde kontrol var :)
Bende birbirimizden haberimiz olur:) hemde süreci birlikte atlatirizAynı günler de başlamışız tedaviye sizleri bulduğum için çok mutlu oldum![]()
Bizde o kısmına karar veremedk. Henüz yumurta büyütme aşamasında olduğu için doktor o konuda bir şey demiyor. Toplamdan sonra artık karar verir. Dgerlwr hersek yolunda giderse taze olur hemde. Daha önce taze olmuştuSizin transferler dondurulmuş mu yoksa taze mi olacak Doktorunuzla konuştunuz mu benim doktorum duruma göre karar vereceğiz şimdiden bir şey diyemem dedi
İnşallah bol bol sağlıklı emriyolarımız oluşurBizde o kısmına karar veremedk. Henüz yumurta büyütme aşamasında olduğu için doktor o konuda bir şey demiyor. Toplamdan sonra artık karar verir. Dgerlwr hersek yolunda giderse taze olur hemde. Daha önce taze olmuştu
Büyük ihtimal taze olacak dedi. Yumurta sayisi kalitesi ve rahim durumuna göre değişiyor durum ama taze olcak yüksek ihtimal dediSizin transferler dondurulmuş mu yoksa taze mi olacak Doktorunuzla konuştunuz mu benim doktorum duruma göre karar vereceğiz şimdiden bir şey diyemem dedi
Pcos hastalarında sanırım rahmi dinlendirip dondurulmuş yapılıyormuş bende pcos hastasıyımBüyük ihtimal taze olacak dedi. Yumurta sayisi kalitesi ve rahim durumuna göre değişiyor durum ama taze olcak yüksek ihtimal dedi
Bişey daha öğrendim bu konuda. Merak ediyordum neye göre yapılıyor diyePcos hastalarında sanırım rahmi dinlendirip dondurulmuş yapılıyormuş bende pcos hastasıyım
Ben merkezdeyim burda ozelde bi doktora gidiyorum ama o da denizliye yönlendiriyorum sanirimBen Fethiye takipliyim. Denizli'de yapılacak transferim.. sizin neresi
Denizli'de nereye yönlendirdi..Ben merkezdeyim burda ozelde bi doktora gidiyorum ama o da denizliye yönlendiriyorum sanirim
Adetin ikinci günü gittim iğne başlandı pazartesi cuma gittim bir de bugunTup bebegi devlette yaptiran varmi aranizda merak ettigim konu kac gunde bir yumurta kontrolüne gidiyorsunuznasipse bende bi kac gune adetle beraber baslayacagim
Cok sık cagirmiyorlarmis daha onceki asilamalarimda 2 gunde bi kontrole gdiyordum ondan merak ettimAdetin ikinci günü gittim iğne başlandı pazartesi cuma gittim bir de bugun
Bugun gidicem daha adetimin 2.gunu henüz bir yere yonlendirmedi ama hep Denizli'nin tanıtım broşürleri var muayenesinde bakalim ne dicekDenizli'de nereye yönlendirdi..