Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Sizin transferler dondurulmuş mu yoksa taze mi olacak Doktorunuzla konuştunuz mu benim doktorum duruma göre karar vereceğiz şimdiden bir şey diyemem dedi

Sizin transferler dondurulmuş mu yoksa taze mi olacak Doktorunuzla konuştunuz mu benim doktorum duruma göre karar vereceğiz şimdiden bir şey diyemem dedi
Bizde o kısmına karar veremedk. Henüz yumurta büyütme aşamasında olduğu için doktor o konuda bir şey demiyor. Toplamdan sonra artık karar verir. Dgerlwr hersek yolunda giderse taze olur hemde. Daha önce taze olmuştu

Büyük ihtimal taze olacak dedi. Yumurta sayisi kalitesi ve rahim durumuna göre değişiyor durum ama taze olcak yüksek ihtimal dedi

Tup bebegi devlette yaptiran varmi aranizda merak ettigim konu kac gunde bir yumurta kontrolüne gidiyorsunuz 😊 nasipse bende bi kac gune adetle beraber baslayacagim

Kizlar zaman gecmiyor diye internetten boyama sipariş ettim... Başka türlü kafayı dagitamicam... Tavsiye ederim size de 💞

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-23-09-51-51-673_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-05-23-09-51-51-673_trendyol.com.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok üzgünüm 5 yumurta gelişmiş onun haricinde de polip oluşmuş o yüzden yumurta toplandıktan sonra polip alınacakmış daha sonra dondurulmuş emriyo transfer edilir dendi

Back
X