Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Pcos tüp bebekte avantajlı oluyor. Tek defada epey embriyo oluşuyor. En azından transfer şartı artıyor. Benim ilk iki denememde sadece 1 embriyo oluyor. O da negatif olunca sıfırdan başlıyorum maalesef
Avantaj gibi gorunsede çok yumurta toplanıyor boş çıkabiliyor yani kalitesi önemli olan.

Pcos tüp bebekte avantajlı oluyor. Tek defada epey embriyo oluşuyor. En azından transfer şartı artıyor. Benim ilk iki denememde sadece 1 embriyo oluyor. O da negatif olunca sıfırdan başlıyorum maalesef
Sadece yumurta değil işte sperme çok etkili bizde asıl sıkıntı sperm mesela

Kizlar çatlama iğnesi ne verdi Dr unuz? Ben onu da araştırmaya gireyim bulamam şimdi bide onu

Kızlar merhaba sabah iğne vurdum sag üst bacaktan vurduktan sonra yakınında damarımı bisi gördüm dedim acaba damara mi vurdum sonra morardı ama küçük bir morluk şimdide dokununca çok az açıyor sizce nolmustur? Bu küçük kahverengi igne ucuyla yaptım damara gelmez diyorlar küçük olduğu için zaten dikey değil yatay yapıyorum

Korkutan da anestezi... Şimdi dicen ki madem korkuyon nasi dogurcan..... Onu hiç bilmiom iste ölüp ölüp dirilirim artik

Back
X