- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Amin canım benim. Aynen öyle .....Rabbim yardımcın olsun. Herkesin ayrı imtihanı var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim. Aynen öyle .....Rabbim yardımcın olsun. Herkesin ayrı imtihanı var![]()
Aynen iki gün daha devam dedi ilaçlara aynı dozda
Benim de 3000 bin üzerinden pcosBenim e2 yüksek 3bin küsür ama ben pcos hastası olduğum için çok fazla küçük yumurta gelişti
Pcos tüp bebekte avantajlı oluyor. Tek defada epey embriyo oluşuyor. En azından transfer şartı artıyor. Benim ilk iki denememde sadece 1 embriyo oluyor. O da negatif olunca sıfırdan başlıyorum maalesefBenim de 3000 bin üzerinden pcos
Avantaj gibi gorunsede çok yumurta toplanıyor boş çıkabiliyor yani kalitesi önemli olan.Pcos tüp bebekte avantajlı oluyor. Tek defada epey embriyo oluşuyor. En azından transfer şartı artıyor. Benim ilk iki denememde sadece 1 embriyo oluyor. O da negatif olunca sıfırdan başlıyorum maalesef
Sadece yumurta değil işte sperme çok etkili bizde asıl sıkıntı sperm meselaPcos tüp bebekte avantajlı oluyor. Tek defada epey embriyo oluşuyor. En azından transfer şartı artıyor. Benim ilk iki denememde sadece 1 embriyo oluyor. O da negatif olunca sıfırdan başlıyorum maalesef
Çatlatma iğnelerini yaptım perşembe günü opu günü hayırlısıyla![]()
Canlar nasılsınız benim bugün kasık ağrılarım var
inşallah yarın ki opu iyi geçer![]()
Senin de bugün du değil mi?Nasılsın canim.toplama işlemi oldu mu
Senin de bugün du değil mi?![]()
Çok şükür oldu bitti yarın bilgi verecekler 5 gün sonra da emriyo hakkında bilgi verilecek her gün arayıp bilgi vermiyorlarmışNasılsın canim.toplama işlemi oldu mu
Benim biraz ağrılarım var sizin nasıl durumlarEvet canım toplandı bitti. Bakalım ne olacak
Bende girmeden önce çok stresliydim ama çok şükür anestezi altında olduğu için acı çekmiyorsunuz anesteziden sonra adet ağrısı gibi ağrılar oluyorBen çok korkuyorum bu toplama olayından ya![]()