Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Hurafe mi bilmem tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Öncekinde demişlerdi yememiştim. Bu sefer onu da yiyeyim dedim. Bu tedavide tam doğal beslenme yaptım. Bakalım fayda edecek mi. Tutmasa da doğal beslenmeye devam edeyim belki ileride fayda eder
iyi yapmissin tabii dogal beslenmenin her turlu faydasi olur, avakado severim birkac gundur yemiyordum esime aldirayim ins :) cok sagol

Canlar cetroidi yaptım yarım saat önce falan
İçeriğinde sabah aksma kullanma vs yazıyor bilen varmı ,3 tane ignem hepsini sabah yapıyorum ayni saatte ?

bana vermediler umarım unutmamışlardır
unuttuklarini sanmiyorum ama icinin rahat etmesi icin tlf ile sor istersen. bende dun bi onceki transferde verilen ilaclarimi kontrol ettim, vitamin ve progesterone ignesi vardi sadece bu ilaci yeni kullaniyorum bende. demek ki ihtiyaca binaen veriliyor 🤷🏻‍♀️

unuttuklarini sanmiyorum ama icinin rahat etmesi icin tlf ile sor istersen. bende dun bi onceki transferde verilen ilaclarimi kontrol ettim, vitamin ve progesterone ignesi vardi sadece bu ilaci yeni kullaniyorum bende. demek ki ihtiyaca binaen veriliyor 🤷🏻‍♀️
sorsam da kızarlar şimdi :-) sanırım iğne de o etkiyi veriyormuş

bana niye estrofem ya da estadrial vermediler acaba? Progestan hem fitil, hem de iğne verdiler. Oyüzden mi acaba? Kafaya takacak birşey buldum :-)
tamda kafaya takmalik donemdeyiz zatenn :D dun esim disardayken bi arkadasina 1 saat ugradi diye bende kafaya takip, birazcik sabret deyip beni gezdirmiyorsun sonra kendin geziyorsun diye trip yaptim . sonrada amann neyini takiyorum diye oturup film izledik 🤪 sende takma bosver bence sana ihtiyac duyulmamistir. dr una ulamasanda hemsiresi cevaplar, icinin rahat olmasi icin bi sor istersen

Back
X