- Konu Sahibi Cadiiii03443
yaaa bu kadar olur ayni seyi ben sana soracaktim saat farkindan sen once sordun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa bu kadar olur ayni seyi ben sana soracaktim saat farkindan sen once sordun
bana vermediler umarım unutmamışlardıryaaa bu kadar olur ayni seyi ben sana soracaktim saat farkindan sen once sordunben estradial kullaniyorum. gunde 3 tane aliyorum ( sabah-ogle-aksam)
iyi yapmissin tabii dogal beslenmenin her turlu faydasi olur, avakado severim birkac gundur yemiyordum esime aldirayim ins :) cok sagolHurafe mi bilmem tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Öncekinde demişlerdi yememiştim. Bu sefer onu da yiyeyim dedim. Bu tedavide tam doğal beslenme yaptım. Bakalım fayda edecek mi. Tutmasa da doğal beslenmeye devam edeyim belki ileride fayda eder
bana 12 ila 13 saatleri arasında yap demişlerdi. O saatlerde yapmıştım canım. Hastane ne dediyse ona göre yapman daha doğru olurCanlar cetroidi yaptım yarım saat önce falan
İçeriğinde sabah aksma kullanma vs yazıyor bilen varmı ,3 tane ignem hepsini sabah yapıyorum ayni saatte ?
unuttuklarini sanmiyorum ama icinin rahat etmesi icin tlf ile sor istersen. bende dun bi onceki transferde verilen ilaclarimi kontrol ettim, vitamin ve progesterone ignesi vardi sadece bu ilaci yeni kullaniyorum bende. demek ki ihtiyaca binaen veriliyorbana vermediler umarım unutmamışlardır
Hastane saat vermedi ki kuzum sabah 8 de yapıyordum ben iki iğneyi debana 12 ila 13 saatleri arasında yap demişlerdi. O saatlerde yapmıştım canım. Hastane ne dediyse ona göre yapman daha doğru olur
bana niye estrofem ya da estadrial vermediler acaba? Progestan hem fitil, hem de iğne verdiler. Oyüzden mi acaba? Kafaya takacak birşey buldumiyi yapmissin tabii dogal beslenmenin her turlu faydasi olur, avakado severim birkac gundur yemiyordum esime aldirayim ins :) cok sagol
arayıp sorma imkanın varsa sor canım. Söylemeleri lazımdı aslındaToplam 3 tane iğne var dediler sadece
Bunu da her sabah 8 de yapsam olur mu acaba
Aynı benbana niye estrofem ya da estadrial vermediler acaba? Progestan hem fitil, hem de iğne verdiler. Oyüzden mi acaba? Kafaya takacak birşey buldum![]()
Hastanedeyim aslında sorayım bı hazır burdayken söylerler herhaldearayıp sorma imkanın varsa sor canım. Söylemeleri lazımdı aslında
o hemen sor o zamanHastanedeyim aslında sorayım bı hazır burdayken söylerler herhalde![]()
sorsam da kızarlar şimdiunuttuklarini sanmiyorum ama icinin rahat etmesi icin tlf ile sor istersen. bende dun bi onceki transferde verilen ilaclarimi kontrol ettim, vitamin ve progesterone ignesi vardi sadece bu ilaci yeni kullaniyorum bende. demek ki ihtiyaca binaen veriliyor![]()
tamda kafaya takmalik donemdeyiz zatennbana niye estrofem ya da estadrial vermediler acaba? Progestan hem fitil, hem de iğne verdiler. Oyüzden mi acaba? Kafaya takacak birşey buldum![]()
yok niye kizsinlar!!! onlar bizim gibilerle is yapiyor, daha nelerle karsilasmislardir. oyle bir saygisizlik yaparlarsa sende alttta kalma ver cevabini catir catir. bak yine yukseldimsorsam da kızarlar şimdisanırım iğne de o etkiyi veriyormuş
özeller ilgili de üniversitedekiler maalesef korkuyorsun ağzını açasın.yok niye kizsinlar!!! onlar bizim gibilerle is yapiyor, daha nelerle karsilasmislardir. oyle bir saygisizlik yaparlarsa sende alttta kalma ver cevabini catir catir. bak yine yukseldim:)