ben tüp bebek tevası gordum ve buyuk bekleyısten sonra mutlu sonuca ulastım. suanda 4+3 gunluk taze anne adayıyım ama sıkıntılar baslamaya basladı suanda crınone jel kullanıyorum ve tortu seklınde akıntım o ılactan kaynaklanıyor ama rengı kahverengı endıselenıyorum yasayanlar varmı
bende aynısıyım korkuyorum iki gündür dinleniyorum crınonejel yapıyor herhalde bu benim 6 tıncı tüp bebeyim ilk defa tuttu bir kalp atışlarını görebilsem rahatlıycam birazcık
bende aynısıyım korkuyorum iki gündür dinleniyorum crınonejel yapıyor herhalde bu benim 6 tıncı tüp bebeyim ilk defa tuttu bir kalp atışlarını görebilsem rahatlıycam birazcık
ben ilk de kendılıgınden oldu 2006 da fakat erken dogum yaptım kaybettım.ondan sonra olmadı ılk denemem de allahın ıznıyle tuttu ınsallah kalp atıslarını duyarız mutlulugumuz daım olur .senın beta hcg kac cıktı
hakkımızda hayırlısı senin deyerin çok güzel benim tahminimce ikiz olma ihtimali çok büyük sana kaçtane emriyo trasfer ettiler budeyer gayet güzel ben bilemiyorum benim için çok sitresli bir bekleyiş hayırlısı
hakkımızda hayırlısı senin deyerin çok güzel benim tahminimce ikiz olma ihtimali çok büyük sana kaçtane emriyo trasfer ettiler budeyer gayet güzel ben bilemiyorum benim için çok sitresli bir bekleyiş hayırlısı