tüp bebek tedavısınde kahverengı leke

pares83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
179
2
46
İstanbul
ben tüp bebek tevası gordum ve buyuk bekleyısten sonra mutlu sonuca ulastım. suanda 4+3 gunluk taze anne adayıyım ama sıkıntılar baslamaya basladı suanda crınone jel kullanıyorum ve tortu seklınde akıntım o ılactan kaynaklanıyor ama rengı kahverengı endıselenıyorum yasayanlar varmı

bende aynısıyım korkuyorum iki gündür dinleniyorum crınonejel yapıyor herhalde bu benim 6 tıncı tüp bebeyim ilk defa tuttu bir kalp atışlarını görebilsem rahatlıycam birazcık

Son düzenleme:
Rabbim yardımcınız olsun ınş bişey olmaz dualarım sizinle sizi çok iyi anlıyıorum,korkmayın dua edin

bende aynısıyım korkuyorum iki gündür dinleniyorum crınonejel yapıyor herhalde bu benim 6 tıncı tüp bebeyim ilk defa tuttu bir kalp atışlarını görebilsem rahatlıycam birazcık

ben ilk de kendılıgınden oldu 2006 da fakat erken dogum yaptım kaybettım.ondan sonra olmadı ılk denemem de allahın ıznıyle tuttu ınsallah kalp atıslarını duyarız mutlulugumuz daım olur .senın beta hcg kac cıktı

benim 3 gün trasveri 12 gün soraki deyerim 117 di 14 gün 230 du ocak 14 te kalp atışları için gitcem bakalım işallah duyarız

benım 5.gun trasferı 12.gun568 14 gun 1160 bende 10 ocakta gıdıcem doktora hayırlısı canım hepımız ıcın

hakkımızda hayırlısı senin deyerin çok güzel benim tahminimce ikiz olma ihtimali çok büyük sana kaçtane emriyo trasfer ettiler budeyer gayet güzel ben bilemiyorum benim için çok sitresli bir bekleyiş hayırlısı

hakkımızda hayırlısı senin deyerin çok güzel benim tahminimce ikiz olma ihtimali çok büyük sana kaçtane emriyo trasfer ettiler budeyer gayet güzel ben bilemiyorum benim için çok sitresli bir bekleyiş hayırlısı

bana tek emrıyo nedenı ıse rahım agzı acıklıgı bıde rahmımde perde oldugundan fazlası sakıncalı olur dedı doktor

Back
X