Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar kilo aldırır mı ?

ilaçlar kilo aldırmıyo aslında vücutta ödem ve şişkinlik oluşturuyo tedavi bitiminden çok kısa bir süre sonra normal kilonuza dönüyorsunuz. (eğer tedavi sırasındada fazla abur cubur yemezseniz)

evet insandan insana degisir bencede ben 60 la basladim 68 le bitirdim sonra birden 63 e dustum sonrada tekrar 60 a ben su toplamsitim ama
genelde duyduklarimda ayni en azindan 2 3 kilo alirsin diye dusunuyorum

cnm bende tüp bebek yötemi ile hamile kaldım ilk denemede tuttu ve 10 aylık ikizlerim var allah isteyenlere versin kilo almadım tedavi sürecinde hamile ikense 25 kilo aldım :)) ee gülü seven dikenine katlanırmış

Ben tedaviye başladığımda 58 dim bir ayda
61 oldum beslenmemde hiçbir farklılık yok aynı şekilde yiyorum ama şişiyorum resmen göğüslerim patlayacak gibi acayip bir şişlik var karnımda

Doğal tüp bebek tedavisi nasıl birşey bilgisi olan var mı ondada dna genetik tarama yapılıyor mu?

En az 3-4 kilo garanti alıyorsun zaten şişiyorsun ilaçlardan tutmayınca sönüyorsun balon gibi 🤦🏻‍♀️

Ben tedavimin 13. Günündeyim ilaclar ödem yapiyor karnim ve bacaklarim sis, 1,5 kilo artisim oldu. İstahimi hic bir ilac acmadi normal duzenimde beslenmeye devam ettim. Bence ilaclar kilo aldirmiyor. Sadece ödem yapiyor. Transfer sonrasi ödem gidiyor mu bilen varsa yazarsa sevinirim :)

Back
X