- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
İnsAllah olursun sende opudan sonra 2.adetin olcak dimiBende 14 ünde olmayı bekliyorum bakalım olacak miyim ozaman yazarım opudan sonra 2. Adeti bekliyorum
EwetİnsAllah olursun sende opudan sonra 2.adetin olcak dimi
Ewet
[/QUOTE
İnsAllah olursun sende bende cuma günü gidicem bakalım ne diyecek doktor
Adetiniz nasıl normal mi az mı ? Benim pıhtı pihtiydi şimdi tamamen bitti .nolcak bilmiyorum yaOpu dan sonra 2. Adetimi oldum dün. Bugün doktora kontrole geldim bakalım transfere az kaldı heyecan korku herşey bir arada 15 16 gün sonra sanırım transferim olur
Bı de doktor ne dedi ne yaptılar ilaç mı verdiler ?A
Adetiniz nasıl normal mi az mı ? Benim pıhtı pihtiydi şimdi tamamen bitti .nolcak bilmiyorum ya
Normal adet kanamam gibiydi hiç pıhtı göremedim ben doktor herşeyin yolunda olduğunu artık rahimi kalınlaştırıp transfer yapabileceğimizi söyledi estrofem kullanmaya başladım. Başka da birşey söylemedi size ne dediBı de
Bı de doktor ne dedi ne yaptılar ilaç mı verdiler ?
Ya benimki normal olmadı ilki güzel oldu bu ikincisiydi .. bı kaç gün pıhtı geldi o kadar doktor 1 hafta bekleyelim dedi cuma günü 1 hafta olcak bakalım gidince ne diyecek ..ne mutlu size insAllah bana da iyi şeyler söyler .Normal adet kanamam gibiydi hiç pıhtı göremedim ben doktor herşeyin yolunda olduğunu artık rahimi kalınlaştırıp transfer yapabileceğimizi söyledi estrofem kullanmaya başladım. Başka da birşey söylemedi size ne dedi
İnşallah Allah yardımcımız olsun beklemekten zarar gelmez em uygun zamanda olsun inşallahYa benimki normal olmadı ilki güzel oldu bu ikincisiydi .. bı kaç gün pıhtı geldi o kadar doktor 1 hafta bekleyelim dedi cuma günü 1 hafta olcak bakalım gidince ne diyecek ..ne mutlu size insAllah bana da iyi şeyler söyler .
İnsAllah amin .. hayırlısıyla olsunlar tabi napalimİnşallah Allah yardımcımız olsun beklemekten zarar gelmez em uygun zamanda olsun inşallah
Merhaba canım tedavinde ne asamadasın? Benimde acıbademde dondurulmus embrıyom var ,birkaç ay sonra trabsfer olcak,senin transfer ne zaman ? Dr um nicel bey ,seni bulmama sevındım ,nicel beyin hastasıyız ıkımızdeNormal adet kanamam gibiydi hiç pıhtı göremedim ben doktor herşeyin yolunda olduğunu artık rahimi kalınlaştırıp transfer yapabileceğimizi söyledi estrofem kullanmaya başladım. Başka da birşey söylemedi size ne dedi
Opudan sonra 2.adette oluyormuş böyle.. bende oldum ama tam olamadım .. dün doktora gittim kan aldılar sonuçlar güzel çıktığı için transferde sıkıntı yokmuş çok şükür şimdi estrofem verdiler kullanıyorum 12 gün sonra muayane edecek doktor rahim kalinlastiysa transfer olucak insAllah .. sizde söyleyin doktorunuza hastalanamadiginiziOpudan sonra 2. Adetimi bekliyorum ama olmuyorum normalde 2 gün önce olurdum önce olmadığım gibi 1 gün geçti hala olmadim
Yaa sizin kaç gün gecikmistiOpudan sonra 2.adette oluyormuş böyle.. bende oldum ama tam olamadım .. dün doktora gittim kan aldılar sonuçlar güzel çıktığı için transferde sıkıntı yokmuş çok şükür şimdi estrofem verdiler kullanıyorum 12 gün sonra muayane edecek doktor rahim kalinlastiysa transfer olucak insAllah .. sizde söyleyin doktorunuza hastalanamadiginizi
Benim gecikmedi .. ama normal olmadım pıhtı geldi bitti 3 gün böyle sürdü sonra kesildi .. doktorunuza söylediniz mi ?Yaa sizin kaç gün gecikmisti
Benim duzensizdi zaten .. doktorunuzla haberlesin bakalım ne diyecek benimki 1 hafta bekleyelim demişti ama olmadı yine kan aldılar kan değerli güzel çıkmış tedaviye başladık çok şükür estrofem kullanıyorum şimdiŞuan 2 gün geçti yarinda bakayım olmazsa haber veririm doktora normalde hiç aksamazdi
Sizin hangi merkezBenim duzensizdi zaten .. doktorunuzla haberlesin bakalım ne diyecek benimki 1 hafta bekleyelim demişti ama olmadı yine kan aldılar kan değerli güzel çıkmış tedaviye başladık çok şükür estrofem kullanıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?