Tüp bebek tedavisinde soğan kürü

Yessbursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
354
305
33
34
Merhaba arkadaşlar ben bugün tüp bebek tedavisine başladım ganolf ve bir iğne daha kullanmaya başladım ama bu süreçte acaba kist oluşumu için doğan kür ü denesem zarar görürmü tedavi teşekkürler şimdiden

Birde bu süreçteki deneyimlerinizi doktorların fikirlerini paylaşırsak güzel olur diye düşünüyorum

Kesinlikle kullanma derim ilaçlar ile etki yapıp olumsuz sonuç verebilir sadece doktorun verdiği ilaçları kullanın bence

Kullanmayin derim. Normalde ben de kullaniyodum sogan kuru, civan percemi falan ama tedaviye baslayacagim zaman doktorun dedigi dışında hicbir sey yapmadim siz de kullanmayin bence.

Bence doktorun dediğinin dışına çıkmayın olumsuz etki de yapabilir tüp bebek tedavisi basit bir tedavi degil çok hassas bir tedavi riske atmayın derim ben

Bende riske atmayım o zman teşekkürler. Ben şimdi iki gündür iğne oldum ama iğnem beş günlük o kadar az mı olucak pazartesi çağırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…