Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben bugün tüp bebek tedavisine başladım ganolf ve bir iğne daha kullanmaya başladım ama bu süreçte acaba kist oluşumu için doğan kür ü denesem zarar görürmü tedavi teşekkürler şimdiden
Merhaba arkadaşlar ben bugün tüp bebek tedavisine başladım ganolf ve bir iğne daha kullanmaya başladım ama bu süreçte acaba kist oluşumu için doğan kür ü denesem zarar görürmü tedavi teşekkürler şimdiden
Kullanmayin derim. Normalde ben de kullaniyodum sogan kuru, civan percemi falan ama tedaviye baslayacagim zaman doktorun dedigi dışında hicbir sey yapmadim siz de kullanmayin bence.
Bence doktorun dediğinin dışına çıkmayın olumsuz etki de yapabilir tüp bebek tedavisi basit bir tedavi degil çok hassas bir tedavi riske atmayın derim ben