• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde transfere ulaşamayan embriyolar..

Eşimden 2 kere örnek aldı opu günü ve özellikle cinsel perhiz olmasın taze sperm istiyorum dedi. Spermler özel seçildi buna göre, öncesinde eşim 1 ay 1-2 ilaç kullandı ama tekrar bakmadılar düzeldi mi düzelmedi mi diye. Benim sorunum için herhangi bir şeye uygulanmadı. Yumurtalar zaten yine aynı prosedür ile büyüdü zaten orda hiç sorun yaşamamıştık. Bu mutasyonlar sorun yaratır mı yaratmaz mı 5.güne gidip gitmemesi ile belli olacak dedi. 5.güne gitti çok şükür 🙏🏻
İğne değişikliği yapıldı mı ? Hangi iğneleri verdi doktor

Biz doktor değiştirdik , sorun yumurtanın genç olgunlaşmasından kaynaklı olduğu anlaşıldı. Uzun dönem tüp bebek protokolü uygulandı. Regl olmadan önce iğnelere başladım sonrasında standart tüp bebek süreci ile çok şükür 5. Güne 3 tane embriyomuz geldi. 2. Transferimde pozitif aldık şimdi 20. Haftadayım . Yarın sizden de güzel haberler gelsin inşallah 🙏🙏 dualarım sizinle
Uzun protokolde hangi iğneyi kullandınız yumurta büyütmeye başladığınızda , baskılamak için 21. Gün ne verildi

Yumurta Toplama gününe kadar baskılama yapıldı mı?

Uzun protokolde hangi iğneyi kullandınız yumurta büyütmeye başladığınızda , baskılamak için 21. Gün ne verildi

Yumurta Toplama gününe kadar baskılama yapıldı mı?
Gonopeptyl kullandım ilk tedavi gününden yumurta toplamaya kadar onun dışındakiler standart tedavide kullanılan ilaçlardı Gonal f gibi.

Back
X