tüp bebek tedavisindeki aşamaları anlatırmısınız?

Benimde bahcecide olan 2 tanidigim var onlarlada cok konustuk tedavi detaylari uzeribe boyle bisey soylemediler Belki size ozel bir durumdur
Gerçektenmi ? Ya çok ilginç bana özel odluğunu sanmıyorum brnimle aynı başlayan veya daha önce yaptıran arkadaşlardada durum benim gibiydi ilişki yasak . Zaten o durumda ilşki çok can yakardı ben ultrason makinasını kaldıramıyodum ağrı yapıyodu . İlişkiyi düşünemiyorum .. demekki farklı protokül ama bende kesinlikle yasaktı çevremdeki her konuştuğumdada yasaktı .. galiba en net bilgiyi kendi doktoru verir arkadaşa .

Yumurta kaç mm iken toplandı bilginiz var mı

Opu işlemine kadar ilişki serbest, sonrasında eşinize perhiz verecekler zaten.
En başından
Regl 2. Günü muayene gidip sana uygun ilaçları alacaksın, yumurtaların büyümesi ve vucudun hazırlanması için bunlar. Regl sonunda yumurtalarını takip edecekler, yeterli büğyklüğe ulaştığında sana opu için gün verecek. Yumurtaların toplanacak ve bu anestezi altında ağrısız bir işlem. Aynı gün cinsel perhizde olan eşinizden sperm alınacak ve yıkanacak. Sonrası bekleyiş. Yumurtalarının kaçı döllenecek; kaçı 5. Güne ulaşacak hangi kalitede olacak bunun bilgisini laboratuvar size veriyor.
Eğer 5. Gün embriyonuz varsa ve taze transfer olacaksa 6. Gün transfer için gidiyorsunuz ve transferi oluyosunuz antestezi olmuyor, ama zaten acılı bir işlem değil. Rabbim kucağını boş bırakmasın

Öncesi belki doktora göre değişir ama. Sonrasında kesinşikle yasak. Meni embriyoya zarsr veriyor.

Yumurta kaç mm iken toplandı bilginiz var mı
En az 18 mm yada 20 ye yakın olması gerekiyor ki olgun yumurtalar çıksın döllenmesi için erken toplanırsa boş çıkar emekler çöp olur onun için doktorunuz düzenli muanenizi yapıp ölçümleri yapıyor kan tahlilileri yapıp ona göre karar veriyor toplama işlemine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…