tup bebek tedavisindeki e2 leriniz kacti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam kizlarrropuyorumnanaktan
tup bebek tedavisindeki en son yani opudan onceki e2 leriniz kacti ve kac yumurta toplandi
benim suanda dusuk ilerliyor
birinci tedavimde yuksekti ve ohss oldum
simdide ona gore dusuk gibime geldi yani iyi birseymi onu merak ettim
birincide 44 den basladim birden 779 olduCADIARZU
suanda ise 40 dan 179 oldu hangi normali ya anlamadim

birincide 21 yumurta oldu su andada o kadar gorunuyor:Saruboceq:

benim 7300 ve pazarteesi yumurta toplancak doktor 20 küsür ama sayamıyom dedi....

canım hayırlı ols ınş ıyı olur ama ohsa karsı hazırlılklı oldedımı doktorrrrrrrrrrrrrrrr

benim 7300 ve pazarteesi yumurta toplancak doktor 20 küsür ama sayamıyom dedi....

canim seninkide cok yuksekmis hadi hayirlisi tarnsferin olmaz sanirim benim 4000 ken toplandi o halde bile ohss olmustum
el muallim canim senin nasildi

evet canım oldum ne ama duzelmeye basladım çok az bı şişlik kaldı sadece oda adet olunca ıner sanırım ben baya bı agır gecırdım bas donmelerı mıgde bulantısı ama kusamıyordum
wcye cıkamıyordum bıde nefes alamıyordum çok şukur gectı hepsı bol bol dınlendım dısarı bıle cıkmadım hiç ıhsallah sızler yasamazsınız cok zor bır durum

kızlar ben artık kendimi olumlu düşünmeye sevkettim bi de doktor değiştireceğim....bakalım öbür doktora güveniyom o ne derse artık...

canim ben daha on,ce yasadimo yuzden ne demek oldugunu cok iyi biliyorum allah korusun
ben sabahlara kadar agliyordum karnim cok agrimisti benim ve cok sismisti karnim hic wy e cikmiyordum ve surekli istifra
birsey yiyemiyordum
cigerim saplaniyordu
o yuzden simdiki tedavimde cok korkuyorum
ama alaha sukur hersey cok iyi ilerliyor gibi

kızlar ben artık kendimi olumlu düşünmeye sevkettim bi de doktor değiştireceğim....bakalım öbür doktora güveniyom o ne derse artık...

hadi hayirlisi canim hakkinda ama korkma allah yardimcin olsun canim

catlatma ıgnesınden sonra mutlaka 14 uncu gun adet olunuyormu adet olmayı cok ıstıyorumda
bıran evvel yavrularıma kavusmak ıstıyorum hastanede benı beklıyorlar

catlatma ıgnesınden sonra mutlaka 14 uncu gun adet olunuyormu adet olmayı cok ıstıyorumda
bıran evvel yavrularıma kavusmak ıstıyorum hastanede benı beklıyorlar

oy oy yesinler yavrukuslarini senin
canim evet buyuk ihtimal olursun sen kafana takma
opuyorumnanaktan

naz inşallah biran evvel regl olursun
peki olduktan sonra hemen transfer yapacaklar mı

Asi... canim sen kac dozla basladin?? Birde pcolumusun.. bende bir pcolu olarak ohss;den cok korkuyorum,benim doktorum gunde 300 IE ile baslatacak. Cokmu sen ohss oldugunda,kac dozla baslamistin??? oof cok korkuyorum..

Asi... canim sen kac dozla basladin?? Birde pcolumusun.. bende bir pcolu olarak ohss;den cok korkuyorum,benim doktorum gunde 300 IE ile baslatacak. Cokmu sen ohss oldugunda,kac dozla baslamistin??? oof cok korkuyorum..

canim birincide 150 puregonla baslamistim ohss oldum pkolu degilim bende anlamadim
suanda 75 ile basladim 110 a ciktim gonalf allahima bin sukur tedavinin 10 gunundeyim fazla agrim falan yok acaba yumoslar kayipmi olduki diyorum
kizlar galiba opu isleminde dr un mudahelesidemi onemli ne ohss de ben simdi onu dusunuyorum
benim birde kasiklarimda cok batma olmustu simdi onu pek kimsede duymuyorum galiba drum toplarken cok zorlamis kendide demistilmaz:
yani aslinda e2 yede bagli degil gibime geldi ben 4000 le arkadas 4000 bin kusurle olmamis cok ilginc yada yumurta sayisi ile orantili
CADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…