tup bebek tedavisindeki e2 leriniz kacti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben pco lu değilim...adetimin 3.günü e2 41 di...yumurta toplamadan önce 1982 olmuştu...10 tane kadar yumoş vardı ama ne yazıkki büyümemişlerdi hiç..sadece istenilen boyutta 1 yumurtam vardı oda kalitesiz çıktı...transfer işlemi olmadı....

saol canım ıhsallah
benımkıler donduruldu bılmıyorumkı nasıl yapıcaklar merak edıyorum bende

canım dondurulmuşlada olsa transfer hemen uygulama yapmıyorlar onunda tedavi süreci var.adetini 2.günü estrafem kullanacaksın 14.günüde kontrole çağırıyorlar rahim kalınlığın için sonra transfer günü belirliyolar.

canım dondurulmuşlada olsa transfer hemen uygulama yapmıyorlar onunda tedavi süreci var.adetini 2.günü estrafem kullanacaksın 14.günüde kontrole çağırıyorlar rahim kalınlığın için sonra transfer günü belirliyolar.

saol canım bılgılendırdıgın ıcına.s.

ben pco lu değilim...adetimin 3.günü e2 41 di...yumurta toplamadan önce 1982 olmuştu...10 tane kadar yumoş vardı ama ne yazıkki büyümemişlerdi hiç..sadece istenilen boyutta 1 yumurtam vardı oda kalitesiz çıktı...transfer işlemi olmadı....

canim ins bi dahaki sefere hersey yolunda gider

benim 16 yumurtada 3286 çıkmıştı buna ragmende 12 'si olgundu :)

benim e2 neden yukselmiyor ya o zaman 1000 bile olmamis daha bugun 11 gunum ve 15 20 arasi yumos var kafam karistiiiiiiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
benim e2 tedavinin 8.günü 75 çıkmıştı 2 gün sonra 4144 oldu 60 kusur yumurtam oldu 47 tanesini topladılar 35 tanesi döllendi bunlardan 24 tanesi gelişim göstermiş ne yazıkki pkos olduğum için ohss oldum transferim olmadı 16 tane dondurulmuşlarım var dün adet oldum yarın doktora gideceğim rahim kalınlığına bakacaklar istenilen seviyeye geldiğinde de transferim olacak inş.hepimiz hayırlı sonuçlar alırıs rabbim kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin.

yanlış yazdım pardon ilk e2 750 çıkmıştı yanlışlıkla 75 yazmışım :)))

benim e2 tedavinin 8.günü 75 çıkmıştı 2 gün sonra 4144 oldu 60 kusur yumurtam oldu 47 tanesini topladılar 35 tanesi döllendi bunlardan 24 tanesi gelişim göstermiş ne yazıkki pkos olduğum için ohss oldum transferim olmadı 16 tane dondurulmuşlarım var dün adet oldum yarın doktora gideceğim rahim kalınlığına bakacaklar istenilen seviyeye geldiğinde de transferim olacak inş.hepimiz hayırlı sonuçlar alırıs rabbim kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin.

masallah canim ya ne cok yumurtan olmus oyle ya
ben de 21 yumurta ile ohss olmustum o yuzden simdi yavas ilerliyor hersey ama buda cok yavas gibime geldi o yuzden merak ettim
insallah sana simsiki tutunur bebislerin

masallah canim ya ne cok yumurtan olmus oyle ya
ben de 21 yumurta ile ohss olmustum o yuzden simdi yavas ilerliyor hersey ama buda cok yavas gibime geldi o yuzden merak ettim
insallah sana simsiki tutunur bebislerin

inş.tutunurlar cnm bırak yavaş yavaş ilerlesinler çok yumurtada iyi deil bak benim transferim iptal oldu herşeyde vardır bi hayır cnm sendemi pkos sun bu kaçıncı denemen??

inş.tutunurlar cnm bırak yavaş yavaş ilerlesinler çok yumurtada iyi deil bak benim transferim iptal oldu herşeyde vardır bi hayır cnm sendemi pkos sun bu kaçıncı denemen??

pardon canim gec oldu cikmistim
bu ikinci denemem benim
hayir pkoslu degilim
erkek inf var bizde

canim ben daha on,ce yasadimo yuzden ne demek oldugunu cok iyi biliyorum allah korusun
ben sabahlara kadar agliyordum karnim cok agrimisti benim ve cok sismisti karnim hic wy e cikmiyordum ve surekli istifra
birsey yiyemiyordum
cigerim saplaniyordu
o yuzden simdiki tedavimde cok korkuyorum
ama alaha sukur hersey cok iyi ilerliyor gibi

canım dedıgınız e2 yuksekliğinde mi oluyo ozaman transfer iptalmi ediliyo anlamadım

ben de tam anlamadım ben 150 ile başladım 4 gün sonra e2 tahlili yapıldı 200e çıkarıldı doz doktor hafif ağrıların olabilir ilerleyn günlerde dedi baş dönmesi ben de yaşıyorum ama onu açlıktan falan sandım bu iyi haber değil mi şimdi

kizlar e2 nizin cok yuksek olmasi gerek
genelde pkolu bayanlarda oluyor ohss
karninizda sislik yani su toplamsi oluyor
canim 200 ciktiysa yoktur genelde yuksek olunca dozu dusururler

evet bazi durumlarda iptal ediyliyor cunku vucut kendinde olmuyor

kizlar e2 nizin cok yuksek olmasi gerek
genelde pkolu bayanlarda oluyor ohss
karninizda sislik yani su toplamsi oluyor
canim 200 ciktiysa yoktur genelde yuksek olunca dozu dusururler

evet bazi durumlarda iptal ediyliyor cunku vucut kendinde olmuyor

puregonun dozunu 200e çıkardlar ama e2 nin ne kadar olduğunu söylemediler şişlik olabilir dediler ama bende fazla şişlik yok :1rolleyes:

puregonun dozunu 200e çıkardlar ama e2 nin ne kadar olduğunu söylemediler şişlik olabilir dediler ama bende fazla şişlik yok :1rolleyes:

[color="ındigo"]ınsallah boyle guzel devam eder canım[/COLOR]

Back
X