Çok ilginç bir durum nasıl yıllık izin kullanamıyor anlamış degilim,benim eşim de polis biz de İstanbul'a gidip geliyoruz gerçi eşim bir hafta kalmıyor ama bazı gunler onun da gelmesi gerekiyor o duurumda bir günlük izin yazdırıyor sorun da olmuyor.Ağrıda yasayan uzun süredir çocuk tedavisi gören yakın bir arkadadasım var. 2,3 aydır bayağı bir zorlu süreç yasadı, ameliyat oldu, ayrıca erken menopoza giriyor sayılır, adetleri kesilmeye başlamıştı ilaçla adet görüyordu amh felan çok kötü. Aynı zamanda eşindede sorun var beraber tedavi görüyorladı.
Pazartesi günü İstanbul da tüp bebek tedavisi başlayacak, bunun için altınlarını sattı parasını hazırladı,ve bu tedavi onun için çok önemli çünkü artık yumurtlama gerçekleşmiyor ve kaybedecek zamanı yok. Eşi polis 32 günlük izinleri var , tedavi için izinlerini hiç kullanmamışlar. Aksam üstü arkafasımla bayağı konuştuk, yarın yola çıkmaları lazımmış eşine izin vermiyorlarmıs, 1 haftadır eşi izne gideceğini sağlık sorunlarını anlatmış hiç bi şekilde dinlememişler, (Eşindede sorun var ameliyatla sperm alınabilir ) ne yapabiliriz diye bana sordu elimden hiç bisey gelmedi, İstanbul da kimsesi yok bi basına gidip gelemez İstanbulu hiç bilmiyor. Bu izin hiç mi verilmez. Tedavi görecekleri doktor tedavi sürecinde rapor verebilir mi acaba , adamın yıllık iznini kullandırmıyorlar, benimde çok canım sıkıldı çok zor durumdalar bu konuda yardımcı olabilir misiniz, Gerçekten tedavi süreci çok önemli , diğer ayda regli bile olmayabilir, olsa bile kurum izin vermiyor onların keyfi ne zaman izin verir kim bilir
Gerçekten izin vermiyorlar, bu konuda ne yapılabilir, eylülde tedaviye başlaması şart oldu zaten. Doktor rapor verebilir mi acabaÇok ilginç bir durum nasıl yıllık izin kullanamıyor anlamış degilim,benim eşim de polis biz de İstanbul'a gidip geliyoruz gerçi eşim bir hafta kalmıyor ama bazı gunler onun da gelmesi gerekiyor o duurumda bir günlük izin yazdırıyor sorun da olmuyor.
Tedavisi orda başladı, ameliyat felan oldu bayağı sorunlar oldu, doktorunı değiştirmesi çok zor yeni bi tedaye başlasa zaman kaybı erken menopoza girdi sayılırErzurum veya van da gelişmiş şehirler. İstanbul olmuyor ise buraları degerlendirsinler mutlaka
Çok doğru çok teşekkür ederim, planlı izni ve çok özel sağlık sorunları nedeniyle ama vermiyorlar şikayet etse sonuna kadar haklı cıkarRapor alacaksa da ilk raporunu Ağrı’da alsın. Raporun devamını İstanbul’da alsın.. çünkü ilk raporunu ilk dışında alırsa zaten izin vermiyorlar soruşturma geçirebilir
Yani izinler kapatılıyor bazen ama şu an izinler de açık belli ki müdürleri anlayışsız yoksa her şekilde izin verilir yani,olmadı ağrıdan rapor alsin sonuçta devlet memurlarının bildigum kadarıyla 40 gün rapor alma hakları var yani,Allah yardımcıları olsun tedaviye başlamadan stres olmuşlarÇ
Gerçekten izin vermiyorlar, bu konuda ne yapılabilir, eylülde tedaviye başlaması şart oldu zaten. Doktor rapor verebilir mi acaba
Agrıdan alçak herhalde, peki İstanbul da tedavi görecekleri hastane rapor verir demi , arkadaşınız ne yapacak pekiPolislere bir anda çok fazla izin vermiyorlar...
Ben de Ağrıda yaşıyorum ve arkadaşımın eşi polis.
O da aynı sorunu yaşıyor izin konusunda.
Rapor alabilir ama.
Ağrıdan 2 günlük rapor alsin. Sonra istanbula gidince geri kalan günlerin raporunu alabilir
İnanın aşırı stres oldu ve ağlıyor, tedaviden umudunu kesti o derece şuan arkadaşım, ben bile çok gerildim duydugum an, senelik izni planlı izni neden vermez yaYani izinler kapatılıyor bazen ama şu an izinler de açık belli ki müdürleri anlayışsız yoksa her şekilde izin verilir yani,olmadı ağrıdan rapor alsin sonuçta devlet memurlarının bildigum kadarıyla 40 gün rapor alma hakları var yani,Allah yardımcıları olsun tedaviye başlamadan stres olmuşlar
Şu an için izinlik bir durumlari yok...Agrıdan alçak herhalde, peki İstanbul da tedavi görecekleri hastane rapor verir demi , arkadaşınız ne yapacak peki
Çok teşekkür ederim, söyle düşünüyorum millet çocuğunun koluna zarar gelse ortalığı yıkar, 8 senedir hastane köşelerinde çocuk için maddi manevi yıpranan kimseleri görmez, acil bi durum var inanınki , benim bile canım çok sıkıldı, altınlarını bozdurdu para biriktirdi, hayalini kurdu bu defa olacak inşaallah diye ama bu seferde aksilikler aksilikler işteTek seferde en fazla 7 gün alsın devamını tedavi gördüğü yerde alır
Nasıl izinlik durumları yok, tüp bebek tedavisi başlıyor, eşinden ameliyatla sperm alınacak, kız İstanbulu hiç bilmiyor, 3 haftalık bir süre lazım sürekli hastaneye gidip gelecek, nerde kalacak ne yapacak bi basına hayatımızda hiç tüp bebek tedavisi göremdiniz herhalde böyle uzaktan yorum yapması kolayŞu an için izinlik bir durumlari yok...
Ama çocukların olacaktı mesela kadın hamile her an doğurabilir adamı taa doğubeyazita göreve yolluyorlardı bir hafta 10 günlüğüne.
Sorsan özel harekat falan da değil.
Çevik...
İnşaAllah Allah arkadaşınıza ve eşine sağlıklı ikiz bebek nasip etsin içimden öyle geçti. Hayırlı evlat olsunlarÇok teşekkür ederim, söyle düşünüyorum millet çocuğunun koluna zarar gelse ortalığı yıkar, 8 senedir hastane köşelerinde çocuk için maddi manevi yıpranan kimseleri görmez, acil bi durum var inanınki , benim bile canım çok sıkıldı, altınlarını bozdurdu para biriktirdi, hayalini kurdu bu defa olacak inşaallah diye ama bu seferde aksilikler aksilikler işte
Ağridan 2 3gunluk rapor alsın istanbul gelsin ameliyattan sonra klinik rapor yazabilir uzun süre zaten tup bebekte erkeğin yumurta toplama işlemi sırasında klinikte bulunması gerekiyor o güne denk gelse 2 3 gün hemen dönse arkadasinizda orda kalsa bir kaç gün olabilirmi bilemiyorumAğrıda yasayan uzun süredir çocuk tedavisi gören yakın bir arkadadasım var. 2,3 aydır bayağı bir zorlu süreç yasadı, ameliyat oldu, ayrıca erken menopoza giriyor sayılır, adetleri kesilmeye başlamıştı ilaçla adet görüyordu amh felan çok kötü. Aynı zamanda eşindede sorun var beraber tedavi görüyorladı.
Pazartesi günü İstanbul da tüp bebek tedavisi başlayacak, bunun için altınlarını sattı parasını hazırladı,ve bu tedavi onun için çok önemli çünkü artık yumurtlama gerçekleşmiyor ve kaybedecek zamanı yok. Eşi polis 32 günlük izinleri var , tedavi için izinlerini hiç kullanmamışlar. Aksam üstü arkafasımla bayağı konuştuk, yarın yola çıkmaları lazımmış eşine izin vermiyorlarmıs, 1 haftadır eşi izne gideceğini sağlık sorunlarını anlatmış hiç bi şekilde dinlememişler, (Eşindede sorun var ameliyatla sperm alınabilir ) ne yapabiliriz diye bana sordu elimden hiç bisey gelmedi, İstanbul da kimsesi yok bi basına gidip gelemez İstanbulu hiç bilmiyor. Bu izin hiç mi verilmez. Tedavi görecekleri doktor tedavi sürecinde rapor verebilir mi acaba , adamın yıllık iznini kullandırmıyorlar, benimde çok canım sıkıldı çok zor durumdalar bu konuda yardımcı olabilir misiniz, Gerçekten tedavi süreci çok önemli , diğer ayda regli bile olmayabilir, olsa bile kurum izin vermiyor onların keyfi ne zaman izin verir kim bilir
İstanbullu hiç bilmiyor kalacak yer sıkıntısı var birde bu süreçte yalnız kalması olmaz gibi psikolojik olarakAğridan 2 3gunluk rapor alsın istanbul gelsin ameliyattan sonra klinik rapor yazabilir uzun süre zaten tup bebekte erkeğin yumurta toplama işlemi sırasında klinikte bulunması gerekiyor o güne denk gelse 2 3 gün hemen dönse arkadasinizda orda kalsa bir kaç gün olabilirmi bilemiyorum
Tek çaresi ve son çaresi 3. Tüp bebek tedavisi olacak maddi manevi yıprandılar zatenBir de arkadaşınız parasını ordaki merkezlerde çar cur etmesin,tabiki Allah nasip ederse her mezkezde de olur ama böyle riskli hastalarda en iyi tedavi İstanbul muhakkak bir çaresini bulup İstanbul'da tedavi olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?