Bende isimle ilgili tedavi görürken sorun yasadim ve üst birimlerime tup bebek tedavisi göreceğimizi izne ihtiyacım olduğunu anlattım arkadaşınizin esi bu sekilde bir konuşma yapmışmiİstanbullu hiç bilmiyor kalacak yer sıkıntısı var birde bu süreçte yalnız kalması olmaz gibi psikolojik olarak
En basından beri bunu dile getirmiş, senelik izni eylüle planlı 32 gün, sağlık sorunlarından dolayı izne eylülde izne gitceğini hepsi biliyomustu zaten, 1 haftadırda sürekli dile getirmiş, izin vermemişler buna rağmenBende isimle ilgili tedavi görürken sorun yasadim ve üst birimlerime tup bebek tedavisi göreceğimizi izne ihtiyacım olduğunu anlattım arkadaşınizin esi bu sekilde bir konuşma yapmışmi
O zman psikoloji bölümünden 15 günlük rapor alabilir bu konuyu dile getiripEn basından beri bunu dile getirmiş, senelik izni eylüle planlı 32 gün, sağlık sorunlarından dolayı izne eylülde izne gitceğini hepsi biliyomustu zaten, 1 haftadırda sürekli dile getirmiş, izin vermemişler buna rağmen
Psikiyatri raporu biraz sıkıntılı olabilir bu meslekte .Yarın öbür gün aleyhine kullanılabilir belli olmaz insanlar kötü .O zman psikoloji bölümünden 15 günlük rapor alabilir bu konuyu dile getirip
Hmm o.zman bilemedim canim ya ins bu sorunu cozerler aklıma gelen başka öneri yok daha yakın bir klinik araştırsa aslında daha iyi durumunu anlatınca ilk adetiyle birlikte tedavi hemen başlar benim öyle olduPsikiyatri raporu biraz sıkıntılı olabilir bu meslekte .Yarın öbür gün aleyhine kullanılabilir belli olmaz insanlar kötü .
Çok tesekkür ederim verirler inşaallahO zman psikoloji bölümünden 15 günlük rapor alabilir bu konuyu dile getirip
Onuda araştırdılar inanın, sorun su ki, erken menopoz durumu var kaydecek zamanı yok, bi kliniğe sordu buna hemen karar veremeyiz demişler, birde bütün işlemlerini doktoru yaptı ssadece tedaviye başlaması kaldıHmm o.zman bilemedim canim ya ins bu sorunu cozerler aklıma gelen başka öneri yok daha yakın bir klinik araştırsa aslında daha iyi durumunu anlatınca ilk adetiyle birlikte tedavi hemen başlar benim öyle oldu
Çok teşekkür ederim tedavi sürece ortalama 3 hafta sürer dedi doktor, adet gününe yakın gidecek kontrolleri olacak, adetle birlikle ilaç tedavisi başlayacak , bi kaç sonra yumurtalar toplanacak, döllenme işlemi gerçekleştikten sonra 5 gün felan beklenecek, embriyo transfer edilince biraz dinlecek gerçekten çok yorucu ve uzun birde mesafe uzun olunca direk yola izne verirmiş doktor belirsiz, transferden sonra 2 haftada sonuç belli olacakMerhaba benim eşimde polis bizde doğu gorevindeyiz Eşimin 9.yili ancak bu yıl 21+4 gün izin verildi sebebi de personel sayısı yeterliydi ve o dönem izin isteyen 2 kişilermis sansimiza yoksa geneldde 16+4 ancak oluyordu ki o da en fazla ...
Yani pek 20 günden fazla verilmiyor hele de şuan tayinciler gitmeye başladı açık varsa vermezler maalesef polisler normal memurlar gibi olmuyor :/
Önce daha kısa istesin mesela 10 gün filan sonrasını raporla tamamlasin en kotu hastaneden usulüne uygun bir yazı gönderir .
İzin az olunca belki sorun olmaz ilk etapta ..
Birde bilmediğim için soruyorum tedavi süreci o kadar uzun mu olacak ? İnşallah Rabbim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin
Kendi arkadaşım için dedim.Nasıl izinlik durumları yok, tüp bebek tedavisi başlıyor, eşinden ameliyatla sperm alınacak, kız İstanbulu hiç bilmiyor, 3 haftalık bir süre lazım sürekli hastaneye gidip gelecek, nerde kalacak ne yapacak bi basına hayatımızda hiç tüp bebek tedavisi göremdiniz herhalde böyle uzaktan yorum yapması kolay
Umarım sorun çözülür allah yardımcınız olsubOnuda araştırdılar inanın, sorun su ki, erken menopoz durumu var kaydecek zamanı yok, bi kliniğe sordu buna hemen karar veremeyiz demişler, birde bütün işlemlerini doktoru yaptı ssadece tedaviye başlaması kaldı
Ay çok sevindim sizin adınıza inşaallah hayırlı haberler almıssınızdırAh canim ya.. bizde cok sukur bi sikintı cikmadi tedavimizi oldum geldik 24 gun kullandik.. transfer icin eylulde kendim gidip gelicem sadece..
Izin konulari bizde skntı maalesef.. ama cok sukur hastaligima gore filan ayarladik ettik arkadaslarida anlayis gosterdi( biraz onlara skntı olusturduk ama ucu ucuna hastaligimi ne zaman alacaksam onu baz alarak 3 gun oncesinde yazdirdik izni) rabbim yardim etti ooldu.. 15 gunde tedavim bitmisti zaten.(bizde oyle riskli konular yoktu sukur tabi )
Ama skntı olabiliyor izinler..mudur 24 gun vermicekti burodakiler esime destek cikti mudur de yumuşadibide rapor konusunu dusunduk ama her yerin durumu farkli..
Bizde dogu gorevindeyiz.
Istanbulda tedavimi gordum ailemde orda oldugu icin..
Allahim yardim etsin..
Çok teşekkürler insaallahEn mantıklısı rapor almak ama alamıyorsa önce beraber gidip hastaneyi çevreyi öğrenseler kadın yalnız kalabilir. Bazı tüp bebek merkezlerinin misafirhanesi bile oluyor. Erkekten de sperm alınıp dondurulabiliyor, bu süreçte doktor uygun görürse alıp dondururlar.Ameliyatla sperm alacaklarsa zaten rapora ihtiyacı olur. Yumurta alınınca 3. Gün ya da 5. Gün transfer oluyor, 2-3 gün de dinlense beraber dönerler.
Bazen transfer ertelenip 1-2 ay sonra yapılabiliyor, buna gerek görürlerse kadının tekrar gitmesi gerekecek. Yolu iyice öğrenirse eşine gerek kalmaz. Koşturmacalı, bilinmezli zor bir süreç. Allah yardımcıları olsun, dua ediyorum inşallah bebeklerine kavuşurlar.
Ohss riskim vardi rahim dinlendirme yapiyorum onumuzdeki ay kismetse transferim kaliyorAy çok sevindim sizin adınıza inşaallah hayırlı haberler almıssınızdır
Polisler icin psikiyatri raporu meslek icin sıkıntı olabilir. Bence oradan almasin. Benim arkadasim da tup bebege baslayacak bu ay. Baska ilde. Bizde dogudayiz. Biraz diklendi cocuk mecbur. Izin yazmiyorlardi yoksa. Durumunu baya ayrintili anlatti en ustlere. Yine de bana misin demediler. Kaymakam beyle gorusmustu en son. O sekilde halletti. Allahtan ki adam anlayisli cikti yani.Çok tesekkür ederim verirler inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?