Tüp Bebek Tedavisine Başlamadan Önce Beslenme Tüyoları

Cotton Candy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.080
2.150
133
Kızlar aşılama sürecim ne yazık ki olumlu sonuçlanmadı. Tüp bebek hakkımı elde ettim ve nasipse birkaç ay sonra tedaviye başlayacağım. Tedavi öncesi yumurta kalitesini ve sayısını artıracak kürler, besinler, gıda takviyeleri hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Açıkçası tekrar tekrar denemek korkutuyor en azından elimden geldiğince vücudumu hazırlayabilirsem belki ilk seferde olumlu sonuç alabilirim diye düşünüyorum ama tabi herşey nasip. Uygulayıp olumlu sonuç aldığınız ya da doktorlarınızın tavsiye ettiği şeyleri paylaşabilir misiniz?
Bu konuda danışmanlık almak istedim, bu konuyla ilgili çalışan naturapati uzmanları, embriyologlar var ama inanın fiyatlar uçuyor. O fiyata bütün takviyeleri alırım diye düşünüyorum. Bir de sperm konumuz sıkıntılı, onun içinde daha önce aldığımız takviyeleri kullanalım diyorum ama ordada tavsiyelere açığım. Şimdiden çok teşekkürler

Zaralı şeylerden uzak durun yeter. Onu ye bunu ye derken de insan stres oluyor. Esinizle beraber promen prowomen gibi saģlam bi takviye kullanabilirsiniz.

Merhaba canım yumurta sayısını nasıl arttırabilirsin bilemiyorum ama bence kalitesini iyileştirebilirsin benim tüp bebek tedavim çok şükür tek seferde olumlu sonuçlandı sorun esimin morfoloji 1 ileri hız 0 di. Benimde basit kist vardı yumurta toplama sırasında aldı onuda . Aynı zamanda prolaktin değerim 35 idi yumurta toplamadan önceki hafta yarım yarım totalde bir adet ilaç aldım düşmesi için.
Tedaviye hemen başladığımız için eşime birşey vermedi en az 3 önce başlaması gerekti ve biz beklemek istemedik.
* İlk olarak tüp bebek için doktora gitmeden 15 gün önce avakado yemeye başladım günde yarım yarım tedavi başladı ve sonuç alana kadar sabahları tam 1 adet yedim ve hala yiyorum yarım yarım ben etkili olduğuna gönülden inanıyorum .
* Eşimde bende tedaviden itibaren ise yaramayacak da bile balık yağı ve evicap e vitamini aldık.
* Ek olarak transfer öncesine kadar hurma ceviz badem kırmızı kuru üzüm bol bol yedim.Ama transferde sonra hurma yemedim artık kasılma yapıyormuş.
* Bol bol meyve sebze yedim özellikle elma çok yedim.
* Transferin aynı günü kalkıp işe gittim hiç yatmadım. Yine ilk gün dinlenilmesi gerek bence.Ama hareket halinde olmak rahme kan akışını sağlıyor.
* Herşeyden önemlisi nasibimizde varsa gelecek olan çabalamasakta bizi bulurdu.Ama yine çaba gösterip olması için bol bol dua etmeliyiz. İnşallah rabbim uğrastirmaz sizi

Çok teşekkür ederim çok güzel tavsiyeler vermişsin sağlıkla bebişini al kucağına Bize de dua et hamişlerin duası geçer

Zaralı şeylerden uzak durun yeter. Onu ye bunu ye derken de insan stres oluyor. Esinizle beraber promen prowomen gibi saģlam bi takviye kullanabilirsiniz.

Evet o da var. Ama hiç kullanmadan da olmayacak gibi. Elimden geldiği kadarını yapayım gerisi takdiri ilahi. Teşekkür ederim

Kilolu iseniz kilo vermeye çalışınız ve sağlıklı şeyler tüketiniz. Başka bir şeye gerek yok. Doktor eğer folik asit önerdi ise onu da kullanınız

Kilolu iseniz kilo vermeye çalışınız ve sağlıklı şeyler tüketiniz. Başka bir şeye gerek yok. Doktor eğer folik asit önerdi ise onu da kullanınız

Var bi 5-6 kilom spora başlıcam şubat başı nasipse. Folik asite devam ediyorum bazen unutuyorum arada ama dikkat etmeye çalışıyorum. Teşekkürler

Canım haziranda aşılama yaptırmıştın dimi sende beraber aynı başlıkta toplanmıştık sen açmıştın konuyu. Hamile misin? Çok sevindim, darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…