- 28 Ağustos 2019
- 2.080
- 2.150
- 133
- Konu Sahibi Cotton Candy
Kızlar aşılama sürecim ne yazık ki olumlu sonuçlanmadı. Tüp bebek hakkımı elde ettim ve nasipse birkaç ay sonra tedaviye başlayacağım. Tedavi öncesi yumurta kalitesini ve sayısını artıracak kürler, besinler, gıda takviyeleri hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Açıkçası tekrar tekrar denemek korkutuyor en azından elimden geldiğince vücudumu hazırlayabilirsem belki ilk seferde olumlu sonuç alabilirim diye düşünüyorum ama tabi herşey nasip. Uygulayıp olumlu sonuç aldığınız ya da doktorlarınızın tavsiye ettiği şeyleri paylaşabilir misiniz?
Bu konuda danışmanlık almak istedim, bu konuyla ilgili çalışan naturapati uzmanları, embriyologlar var ama inanın fiyatlar uçuyor. O fiyata bütün takviyeleri alırım diye düşünüyorum. Bir de sperm konumuz sıkıntılı, onun içinde daha önce aldığımız takviyeleri kullanalım diyorum ama ordada tavsiyelere açığım. Şimdiden çok teşekkürler
Bu konuda danışmanlık almak istedim, bu konuyla ilgili çalışan naturapati uzmanları, embriyologlar var ama inanın fiyatlar uçuyor. O fiyata bütün takviyeleri alırım diye düşünüyorum. Bir de sperm konumuz sıkıntılı, onun içinde daha önce aldığımız takviyeleri kullanalım diyorum ama ordada tavsiyelere açığım. Şimdiden çok teşekkürler