Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 eylulde basladik tedaviye cok sukur simdilik hersey yolunda yumurtalar toplandi transfer zamanini bekliyoruz cok heyecanliyim ins bu surec cabuk gecer resmen zaman durdu
Tedaviye yeni baslayacak arkadaslar varsa yardimci olmak isterim. Allah herkesin yardimcisi olsun...
Amin ins hayirlisiyla... evet ilk lucrin le basladik adetinin 2. Gunu kontrole gidiyosun usg icin yumurtanin durumuna gore devam edip etmeyecegini soyluyo ins. Hayirlisiyla hersey yolunda gider tedavin sonuc verir. Biraz sabir...Merhaba bende kasım ayında olucam ilk iğne mi oldum Lucrin 3.75
Senin için hayırlısı olur..İnşallah olumlu sonuç alır sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..
Amin ins hayirlisiyla... evet ilk lucrin le basladik adetinin 2. Gunu kontrole gidiyosun usg icin yumurtanin durumuna gore devam edip etmeyecegini soyluyo ins. Hayirlisiyla hersey yolunda gider tedavin sonuc verir. Biraz sabir...
Kalite dusuklugu. Bu arada istanbuldamisin hangi hast.tedaviye baslayacaksin ?Teşekkür ederim..Senin problemin nedir ?
iSTANBUL DA yaşıyorum Fulya Bahçeci doktorum orayla çalışıyor..benim sorun 5 cm çikolata kistim var ve geri kalan herşey normal ilk deneme tüp bebek inşallah hayırlısıyla olumlu olur..çok okuyorum umutlanıyor Allahtan hayırlısını istiyoruz..Kalite dusuklugu. Bu arada istanbuldamisin hangi hast.tedaviye baslayacaksin ?
iSTANBUL DA yaşıyorum Fulya Bahçeci doktorum orayla çalışıyor..benim sorun 5 cm çikolata kistim var ve geri kalan herşey normal ilk deneme tüp bebek inşallah hayırlısıyla olumlu olur..çok okuyorum umutlanıyor Allahtan hayırlısını istiyoruz..
Ins olur aklina kotu seyler getirme bizde amerikan hast.cengiz alatas a gidiyoruz orda tedaviden sonuc almis kisilerin fotolari vardi ne tatli bebekler ins rabbim bizede nasip eder. Icini ferah tut[/QUOTE][QUOTE="86umut86, post: 37085507, member: L DA yaşıyorum Fulya Bahçeci doktorum orayla çalışıyor..benim sorun 5 cm çikolata kistim var ve geri kalan herşey normal ilk deneme tüp bebek inşallah hayırlısıyla olumlu olur..çok okuyorum umutlanıyor Allahtan hayırlısını istiyoruz..
hatırlısıyla meleğin sana sıkı sıkı tutunur inş. bende başlayacağım tedaviye, şuan adetimi bekliyoruz. bende de polikistik over var. sizin kaçıncı günü yumurta toplama işlemi yapıldı. ve transfer ne zaman oluyor?
Amin ins. Ben eylul 3 de basladim 23 ne yumurtalar alindi 3 gun sonra transfer yapildi. Hayirli olur ins seninde kasilma cok rahat ol herseyi olumlu dusun zorlu bi surechatırlısıyla meleğin sana sıkı sıkı tutunur inş. bende başlayacağım tedaviye, şuan adetimi bekliyoruz. bende de polikistik over var. sizin kaçıncı günü yumurta toplama işlemi yapıldı. ve transfer ne zaman oluyor?
Sen igneleri aylikmi yaptiriyosun yoksa onlarmi yapiyo.86umupost: 37085871 .!.:amin inşallah canım..ben bu ay lucrin 3.75 oldum ekim ayındada olucam kasım ayında adetim 2.günü gidicem tekrardan doktora..
Sen igneleri aylikmi yaptiriyosun yoksa onlarmi yapiyo.
Ben agustosta gittim eylulde yapalim dedi drum ama bu sure icin baslamadi ustelik tedaviye basladigimizda lucrini evde ben kendim yaptim gunluk taki yumurtalar toplanana kadarben bu ay gittim doktora ilk kez ve ilk iğne mi vuruldum kasım ayında olsun istediğim için ekim ayında da iğne yi yapalım dedi doktorum..
Ben agustosta gittim eylulde yapalim dedi drum ama bu sure icin baslamadi ustelik tedaviye basladigimizda lucrini evde ben kendim yaptim gunluk taki yumurtalar toplanana kadar
Ins hayirlisiyla olur dusuncelerini hep olumlu tut banada dua et olurmu bugun transfer yapildi rabbim ins korurbende çikolata kisti var onu biraz bastırmak için ikincisi de yaptırıyor
Aminn ins amerikan hast.tedavi goruyorum tanidik araciligi ile gittik rabbim herkes3 gonlundekine gore versin ins cok farkli duygular bugun hic yasamadigim duygulari bir anda yasadim ins sizlerede nasip olur. Hayirli haberler alirizxyzxyz .!.:rabbim hayırlı bir biçimde bebeğini kucağına almanı nasip etsin...bende Zeynep kamilde tedavi görüyorum bayram sonu raporumu çıkaracağım ama işlemler 1,5 2 ay kadar sürüyor dediler o yüzden ocak adetimle birlikte başlar diye düşünüyorum.bende acayip heyecanlıyım.sen hangi merkezde tedavi görüyorsun?
Aminn ins amerikan hast.tedavi goruyorum tanidik araciligi ile gittik rabbim herkes3 gonlundekine gore versin ins cok farkli duygular bugun hic yasamadigim duygulari bir anda yasadim ins sizlerede nasip olur. Hayirli haberler aliriz