guletkn Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2014 98 5 6 İstanbul 26 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi guletkn #1 Selam arkadaşlar ben tedaviye yeni başladım.benim durumumda olan varsa tecrübelerimizi paylaşalım bir birimize faydamiz dokunsun.şimdiden Teşekkürler. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar ben tedaviye yeni başladım.benim durumumda olan varsa tecrübelerimizi paylaşalım bir birimize faydamiz dokunsun.şimdiden Teşekkürler. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Medusa23 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 229 106 123 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi guletkn #2 Tup bebek nasil oluyor acaba ucreti ssk karsiliyormu yardimci olurmusunuz? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tup bebek nasil oluyor acaba ucreti ssk karsiliyormu yardimci olurmusunuz? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
htc1984 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 2.974 1.779 248 35 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi guletkn #3 guletkn .!.: Selam arkadaşlar ben tedaviye yeni başladım.benim durumumda olan varsa tecrübelerimizi paylaşalım bir birimize faydamiz dokunsun.şimdiden Teşekkürler. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Slm, nasıl geçti tü bebek sürecin sonuç nasıl umarım hamilesindir şuanda
guletkn .!.: Selam arkadaşlar ben tedaviye yeni başladım.benim durumumda olan varsa tecrübelerimizi paylaşalım bir birimize faydamiz dokunsun.şimdiden Teşekkürler. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Slm, nasıl geçti tü bebek sürecin sonuç nasıl umarım hamilesindir şuanda
htc1984 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 2.974 1.779 248 35 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi guletkn #4 Medusa23 .!.: Tup bebek nasil oluyor acaba ucreti ssk karsiliyormu yardimci olurmusunuz? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Slm, SSK karşılıyor ama süreçleri var .. Iki kere aşılama yaptırıp eğer olmazsa tüp bebeğe geçiliyor ve bunu raporla kanıtlıyorsun... Ben şuanda özelde yaptırıyorum diğer işlemlerimde özel olmuştu
Medusa23 .!.: Tup bebek nasil oluyor acaba ucreti ssk karsiliyormu yardimci olurmusunuz? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Slm, SSK karşılıyor ama süreçleri var .. Iki kere aşılama yaptırıp eğer olmazsa tüp bebeğe geçiliyor ve bunu raporla kanıtlıyorsun... Ben şuanda özelde yaptırıyorum diğer işlemlerimde özel olmuştu