• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Tek Embriyo İkizi Olanlar Toplanın

Aysel355

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
62
12
8
34
Kızlar selam, bugün 6 haftalığım ikinci muayenem vardı. Geçen hafta kanamam olmuştu ayrı bi kanama alanı var denmişti yat dinlen dediler, ben hatta düşük olacak diye korkmuştum. O kadar kanamaya bel ağrısına rağmen şükür ki olmadı. Bugün ikinci muayeneye giderken düşmüş ya da düşmemiş yorumunu beklerken hiç beklemediğim haberi aldım. Tek embriyo 5. Gün transfer edilmesine rağmen ikiz olmuş, bölünmüş iki ayrı kese vardı. Ben duygudan duyguya geçtim sevinç ve korku bi arada. İlk gebeliğim ve ikiz olması biraz korkutuyo haliyle. Aynı tecrübeleri yaşayanlar biraz bilgi verir misiniz gebeliğiniz nasıl geçti daha mı zor. Bu arada bir haftadır deli gibi bulantım var sürekli açım yememe rağmen. Su içerken bile bulanıyor. Mide yanması,asit birikmesi, ağızda tükürük birikmesi vs ne ararsanız var.Hayat kalitem sıfır resmen. Psikolojik olarak şimdiden yıprandım. Ağrı, acı, bulantı, doğum süreçlerinizi paylaşabilir misiniz 🙏

Bu konuda çok bı bilgim yok ama sizin için hayırlısı olsun rabbim verdiyse vardır bir bildiği korkularınız da haklısınız ama güzel düşünün ki her şey güzel olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu konuda çok bı bilgim yok ama sizin için hayırlısı olsun rabbim verdiyse vardır bir bildiği korkularınız da haklısınız ama güzel düşünün ki her şey güzel olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin🙏güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İstyeyen herkese sağlıcakla nasip etsin inşallah

Back
X