Evet tebriklerMerhabalar bugün 8.gunum trasfer olalı test yaptım görsel deki gibi çıktı silik sizce hamilemiyim
Çatlama iğnesi olmadiysaniz kesin hamilesiniz :)Merhabalar bugün 8.gunum trasfer olalı test yaptım görsel deki gibi çıktı silik sizce hamilemiyim
Çatlama iğnesini yumurta toplanmadan önce yapmıştımÇatlama iğnesi olmadiysaniz kesin hamilesiniz :)
Cumartesi günü doktorum çağırmıştı 10.gun oluyor cumartesi gününü bekliyim diyorumEvet çok belirgin tebrik ederim hemen kan verin
Taze transfer mi oldu yani yoksa dondurulmuş embriyo mu yüklendiÇatlama iğnesini yumurta toplanmadan önce yapmıştım
Yumurtalar toplandıktan sonra 5 gün transfer yapıldı taze transfer mi oluyor bilmiyorum tam olarakTaze transfer mi oldu yani yoksa dondurulmuş embriyo mu yüklendi
Evet taze transfer olmuşsunuz hayırlı olsun neler yaptınız neler yediniz bizlerde paylaşırmısınızYumurtalar toplandıktan sonra 5 gün transfer yapıldı taze transfer mi oluyor bilmiyorum tam olarak
Sürekli yattım bir iş yapmadım az pişmiş et ve çiğ köfteden uzak dur dedi doktor başka birşey yapmadım bir iş yapmayın derim yattın sürekliEvet taze transfer olmuşsunuz hayırlı olsun neler yaptınız neler yediniz bizlerde paylaşırmısınız
evet taze transfer demek oluyor ve çatlatma iğnesinin etkisi geçmediği için gebelik testinde gördüğünüz çift çizgiye çatlatma iğnesi sebep oluyor olabilir. inşaallah gebelik çizgisidir ama kesin sonuç için kan testinizi bekleyin.5.gun emriyosuydu kalitesi iyi dedi doktor yumurta toplandıktan sonra 5 gün tarsfer edildi taze tarsfer mi oluyor bilmiyorum tam olarak
İnşallah gebeliktir 6 gün de test yaptım çizgi yoktu bugün 8.gun silik çizgi çıktı inşallah beklediğimiz haberdirevet taze transfer demek oluyor ve çatlatma iğnesinin etkisi geçmediği için gebelik testinde gördüğünüz çift çizgiye çatlatma iğnesi sebep oluyor olabilir. inşaallah gebelik çizgisidir ama kesin sonuç için kan testinizi bekleyin.
Sabredebiliyorsanız tabi beklemeniz daha iyi ben hemen gidip kan vermiştimCumartesi günü doktorum çağırmıştı 10.gun oluyor cumartesi gününü bekliyim diyorum
Sabredebiliyorsanız tabi beklemeniz daha iyi ben hemen gidip kan vermiş
Sizin transfer oldu mu?Sabredebiliyorsanız tabi beklemeniz daha iyi ben hemen gidip kan vermiştim
EvetBenim mi
Gidip kan verdim diyorum ya işte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?