Tüp Bebek test yapmak

Evet var hayırlı olsun kaçıncı gün emriyosu sizin ve kalitesi nasıldı bide taze transfer mi belirtilerini z oldumu hiç bu arada beklerken

5.gun emriyosuydu kalitesi iyi dedi doktor yumurta toplandıktan sonra 5 gün tarsfer edildi taze tarsfer mi oluyor bilmiyorum tam olarak

Evet taze transfer olmuşsunuz hayırlı olsun neler yaptınız neler yediniz bizlerde paylaşırmısınız
Sürekli yattım bir iş yapmadım az pişmiş et ve çiğ köfteden uzak dur dedi doktor başka birşey yapmadım bir iş yapmayın derim yattın sürekli

5.gun emriyosuydu kalitesi iyi dedi doktor yumurta toplandıktan sonra 5 gün tarsfer edildi taze tarsfer mi oluyor bilmiyorum tam olarak
evet taze transfer demek oluyor ve çatlatma iğnesinin etkisi geçmediği için gebelik testinde gördüğünüz çift çizgiye çatlatma iğnesi sebep oluyor olabilir. inşaallah gebelik çizgisidir ama kesin sonuç için kan testinizi bekleyin.

İnşallah gebeliktir 6 gün de test yaptım çizgi yoktu bugün 8.gun silik çizgi çıktı inşallah beklediğimiz haberdir

inşallah gebesinizdir ama bu çatlatma iğnesinin pozitifliği çünkü başıma geldi biliyorum. gerçi şimdi gördüm 6. günde birşey yokmuş inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…