nerede yaptırdınız ve sorun neydi acaba bende 3 gün önce 3. gün embiriyosu transfer oldumKızlar merhaba 25 eylülde 5. Gün genetik taramalı tüp bebek transferim oldu. Bugün 21. Günüm ve aşırı heyecanlı ve stresliyim. Transferin 18. Gününde en son baktırdığım beta değerim 5158 çıktı. Bebeği ve kalp atışını görmem için doktor ayın 20 sine randevu verdi. Benim gibi olup 6+0 da bebeğini sağlıklı gören var mı acaba
İnşallah5+5 de kese 7+1 de kalp atışı duymustukk. Darısı başınıza inşallah
İstanbul Medipol mega üniversitesi hastanesinde yaptım. İlk transferimde boş gebelik yaşadım 2. Transfer için embriyolara pgt yaptırmam gerektiğini söylediler 7 embriyo gönderdim sağlıklı gelen sadece 3 embriyomdu ve 1 tanesini transfer yaptık. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklardırnerede yaptırdınız ve sorun neydi acaba bende 3 gün önce 3. gün embiriyosu transfer oldum
Ben doğal gebelikle 6+0 da vajinal ultrasonla hem bebeği hem kalp atışını duymuştumKızlar merhaba 25 eylülde 5. Gün genetik taramalı tüp bebek transferim oldu. Bugün 21. Günüm ve aşırı heyecanlı ve stresliyim. Transferin 18. Gününde en son baktırdığım beta değerim 5158 çıktı. Bebeği ve kalp atışını görmem için doktor ayın 20 sine randevu verdi. Benim gibi olup 6+0 da bebeğini sağlıklı gören var mı acaba
Karından mı baktınızBen doğal gebelikle 6+0 da vajinal ultrasonla hem bebeği hem kalp atışını duymuştum
Hayır vajinalKarından mı baktınız
inşalalah Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursunİstanbul Medipol mega üniversitesi hastanesinde yaptım. İlk transferimde boş gebelik yaşadım 2. Transfer için embriyolara pgt yaptırmam gerektiğini söylediler 7 embriyo gönderdim sağlıklı gelen sadece 3 embriyomdu ve 1 tanesini transfer yaptık. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklardır
Canım ben 6 haftalıkken keseyi gördüm yarın kalp atışı için gideceğim kalp atışı için erken ola bilir yarın 7 haftalık olacakKızlar merhaba 25 eylülde 5. Gün genetik taramalı tüp bebek transferim oldu. Bugün 21. Günüm ve aşırı heyecanlı ve stresliyim. Transferin 18. Gününde en son baktırdığım beta değerim 5158 çıktı. Bebeği ve kalp atışını görmem için doktor ayın 20 sine randevu verdi. Benim gibi olup 6+0 da bebeğini sağlıklı gören var mı acaba
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim bundan sonrasını sağlıkla ve kolaylıkla devam ettirsin.Merhaba arkadaşlar ben dün hastaneye kontrol için gittiğimde 6. Haftamda bebeğimi ve kalp atışını gördüm. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
6+1 de hem kese hem kalp atışını gördükKızlar merhaba 25 eylülde 5. Gün genetik taramalı tüp bebek transferim oldu. Bugün 21. Günüm ve aşırı heyecanlı ve stresliyim. Transferin 18. Gününde en son baktırdığım beta değerim 5158 çıktı. Bebeği ve kalp atışını görmem için doktor ayın 20 sine randevu verdi. Benim gibi olup 6+0 da bebeğini sağlıklı gören var mı acaba
Sorabilirmisinizİnşallah5+3 te doktora gözüktüm karından ultrasonla baktığında sadece keseyi görebildi. GS 1.27 cm yazılıyor sizde 5. Haftada GS ne kadardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?