• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası 6+0 da keseyi ve bebeği görenler var mı

Berenekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
8
3
1
26
Kızlar merhaba 25 eylülde 5. Gün genetik taramalı tüp bebek transferim oldu. Bugün 21. Günüm ve aşırı heyecanlı ve stresliyim. Transferin 18. Gününde en son baktırdığım beta değerim 5158 çıktı. Bebeği ve kalp atışını görmem için doktor ayın 20 sine randevu verdi. Benim gibi olup 6+0 da bebeğini sağlıklı gören var mı acaba

Kızlar merhaba 25 eylülde 5. Gün genetik taramalı tüp bebek transferim oldu. Bugün 21. Günüm ve aşırı heyecanlı ve stresliyim. Transferin 18. Gününde en son baktırdığım beta değerim 5158 çıktı. Bebeği ve kalp atışını görmem için doktor ayın 20 sine randevu verdi. Benim gibi olup 6+0 da bebeğini sağlıklı gören var mı acaba
nerede yaptırdınız ve sorun neydi acaba bende 3 gün önce 3. gün embiriyosu transfer oldum

nerede yaptırdınız ve sorun neydi acaba bende 3 gün önce 3. gün embiriyosu transfer oldum
İstanbul Medipol mega üniversitesi hastanesinde yaptım. İlk transferimde boş gebelik yaşadım 2. Transfer için embriyolara pgt yaptırmam gerektiğini söylediler 7 embriyo gönderdim sağlıklı gelen sadece 3 embriyomdu ve 1 tanesini transfer yaptık. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklardır

Ben doğal gebelikle 6+0 da vajinal ultrasonla hem bebeği hem kalp atışını duymuştum

image.webp

İstanbul Medipol mega üniversitesi hastanesinde yaptım. İlk transferimde boş gebelik yaşadım 2. Transfer için embriyolara pgt yaptırmam gerektiğini söylediler 7 embriyo gönderdim sağlıklı gelen sadece 3 embriyomdu ve 1 tanesini transfer yaptık. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunacaklardır
inşalalah Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun

Canım ben 6 haftalıkken keseyi gördüm yarın kalp atışı için gideceğim kalp atışı için erken ola bilir yarın 7 haftalık olacak

Merhaba arkadaşlar ben dün hastaneye kontrol için gittiğimde 6. Haftamda bebeğimi ve kalp atışını gördüm. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah 🙏🏻
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim bundan sonrasını sağlıkla ve kolaylıkla devam ettirsin.
Ben 15 eylülde transfer oldum 3 ekimde kese gördüm alttan ultrason ile
17 ekimde kalp atışı için gittiğimde kalp atışına bradikardik dediler yani beklenenden az atıyormuş o günden beri tadım tuzum yok resmen 3. Transferde elde etmiştim. Yarın tekrar gideceğim bakalım başka bir doktora ne diyecekler. Sizin gebelik haftanızı doktorunuz nasıl hesapladı acaba

6+1 de hem kese hem kalp atışını gördük

İnşallah 🙏🏻 5+3 te doktora gözüktüm karından ultrasonla baktığında sadece keseyi görebildi. GS 1.27 cm yazılıyor sizde 5. Haftada GS ne kadardı acaba
Sorabilirmisiniz
9 32,55
11 Ekim beta 56,62
15 Ekim beta 287
17 Ekim beta 677
19 Ekim beta 1235
21 Ekim beta 2137
22 Ekim'de keseyi gördüm 5+0 haftalık dedi doktor kesede 4.5 cm nerdeyse 5 cmyakın dedi 29 Eylül'de transfer oldum transfer tarihime göre ultrason günü 6+0 haftalıkdı 25 Ekim'de yani 4 gün sonra tekrar beta verdim 4247 çıktı beta değerim ilk gebeliğim açıkçası korkuyorum sizce herşey normal mi artış olarak

Merhaba kızlar embryo transfer aşamasındayken solda 17 mm yumurta büyüdü. Bu durumu yaşayan varmı. Bugün progrsterona başladım ama dr ile görüşemedim henüz. Yumurtası büyümeye devam eden oldumu

Back
X