Tüp bebek transfer sonrası 8. Gün

5. Gün embriyosu taze transfer. Normal kaset test yaptım aynı anda onda hiçbisey çıkmadı. Aklım durdu heyecandan
Hayırlı olsun canım bildiğin pozitif maşallah darısı basıma beni. 3. Gün bugün donmuş transfer. Ben de 10. Gün kan vermeyi düşünüyorum bana 12. Gün kan ver demişlerdi.belirtin var mıydı?

Hayırlı olsun canım bildiğin pozitif maşallah darısı basıma beni. 3. Gün bugün donmuş transfer. Ben de 10. Gün kan vermeyi düşünüyorum bana 12. Gün kan ver demişlerdi.belirtin var mıydı?
İnşallah öyledir hemen gidip kan verdim sonuç yarın çıkacakmış, normalde test günüm cumartesi aslında ama sabırsızlık işte inşallah ikimizde bebişlerimize kavuşuruzz. Ara ara kasık ağrısı batması dısında Bi belirtim şikayetim hiç olmadı

Pozitif. Hayırlı olsun. Kaçıncı deneme idi ? Kanı yarın verebilirsiniz.
Teşekkür ederim inşallah öyledir İlk deneme ilk transfer, öncesi 5 yıl sebepsiz infertilite. Kanı sağlık ocağında bugün verdim zaten ilac yazdırmak için gitmiştim dayanamadım verdim ama yarın çıkacakmış

Siz doğal yoldan hamile kalırım diye mi beklediniz? Yaşınız gençse normal de ilerlemiş yaş da birinin sebepsiz olsa bile ben beklemesi taraftarı değilim. Yaşı ilerlemiş kişilerin 1 yıldan sonra tedaviye başvurması gerekir. Ama sonuç mutluluk verici. İnşaallah sağlıklı ilerler

29 yaşındayım normal yoldan olur diye bekledik doktor takibinde ilaç klomen vs onları denedik biraz da maddi manevi hazır olma süreci. İnşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…