- 23 Kasım 2023
- 35
- 20
- 8
- 29
- Konu Sahibi umutluaday96
-
Canım gözün aydın inş darısı başımızaSonucum çıktı, 60.47 çok şükürr, darısı başına inşallahhh
Canım gözün aydın inş darısı başımıza
Ben ilk 2 gün yattım,3. Günden itibaren temizlik dışında yemek yatak toplama makineye camasır atma ev toplama gibi ağır kaldırmadığım kendimi aşırı yormadığım ev işi yaptım tamamen yatıp hareketsiz kalmadım,yememe içmeme dikkat etmedim açıkcası normalde de kola fanta falan içmiyorum zaten abur cuburda öyle,acıkınca tost da yedim hamburgerde valla avokado falanda yemedim normalde neysem oydum kendimi sunu yemem lazım falan dite strese sokmadım ,3-4 gündür regl olucak gibi ağrım oluyor onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum bi de göğüslerim hassas zaten regl öncesi de öyle oluyordu :) 7. Günde idrar testi ve kan trsti yaptım idtarda koyu çift çizgi cıktı yine de güvenmeyip kan verdim,karnım ağrıyor regl olucakmışım gibi başka his olmadığından hala hamile olduğuma inanamıyorumKızlar belirtiniz var mıydı ben hiç bir şey hissetmiyorum.Normal hayatına devam et bir şey yasak değil dediler ilk 3 gün dinlendim dışarı çıkmadım.Yemeklerimi fln kendim yapıyorum acaba dikkat etmedim mi bilmiyorum his yok sıfır acaba negatif mialerji ilacımı bile kullanmadım etkiler diye alerjiden ölüyorum.Ne zaman test yapmalıyım kanda 12 dediler ama sanırım sabredemiyorum
Göğüs hassasiyeti hiç yok bende onun dışında hemen hemen aynı şeyleri yapmışız.Kısmetimde varsa olur artık çok sevindim senin adına inş sağlıkla kucağına alırsın kuzumBen ilk 2 gün yattım,3. Günden itibaren temizlik dışında yemek yatak toplama makineye camasır atma ev toplama gibi ağır kaldırmadığım kendimi aşırı yormadığım ev işi yaptım tamamen yatıp hareketsiz kalmadım,yememe içmeme dikkat etmedim açıkcası normalde de kola fanta falan içmiyorum zaten abur cuburda öyle,acıkınca tost da yedim hamburgerde valla avokado falanda yemedim normalde neysem oydum kendimi sunu yemem lazım falan dite strese sokmadım ,3-4 gündür regl olucak gibi ağrım oluyor onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum bi de göğüslerim hassas zaten regl öncesi de öyle oluyordu :) 7. Günde idrar testi ve kan trsti yaptım idtarda koyu çift çizgi cıktı yine de güvenmeyip kan verdim,karnım ağrıyor regl olucakmışım gibi başka his olmadığından hala hamile olduğuma inanamıyorum
Herkeste belirtiler farklıdır tabi belki de karnım vs bebekten dolayı değil iğnelerden ağrıyordur onlarda yapıyormış cünkü o yüzden ben öğrenene kadar hiç belirti aramadkm kendimde inşallah hepimiz bu sevinci yaşarız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınGöğüs hassasiyeti hiç yok bende onun dışında hemen hemen aynı şeyleri yapmışız.Kısmetimde varsa olur artık çok sevindim senin adına inş sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Daha önce gebeliklerim oldu bir oğlum var 2 kez de kürtaj olmak zorunda kaldım. Hepsinde göğüs hassasiyetim vardı. Bu transfer sürecinde kendimi yedim bitirdim göğüslerim ağrımıyor kesin negatif diye. Şükür pozitif çıktı. Göğüs hassasiyetim 5.haftada başladı. Msjını görünce yazmak istedim benim sıfır belirtim vardı. İnş bebişin seninledirGöğüs hassasiyeti hiç yok bende onun dışında hemen hemen aynı şeyleri yapmışız.Kısmetimde varsa olur artık çok sevindim senin adına inş sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Amin inşallah nötrdüm normalde ama sizin mesajı görünce güzel sonuçlanır inşallah umutluyumAmin inşallah teşekkür ederim, darısı sizin de başınızabende o kadar korka korka yaptım ki şükür kabul oldu dualarım, inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Haberdar edin benide, gönlünüzce olsun herseyAmin inşallah nötrdüm normalde ama sizin mesajı görünce güzel sonuçlanır inşallah umutluyum
Tamam inşallah yarın kaset test yapmayı düşünüyorum inşallah tutunmuştur bebişlerimizHaberdar edin benide, gönlünüzce olsun hersey
Ben bugün sabah albi kaset ile test yaptım anında ikinci çizgi böyle çıktı sence var mıSonucum çıktı, 60.47 çok şükürr, darısı başına inşallahhh
Maşallah çok bariz hem deBen bugün sabah albi kaset ile test yaptım anında ikinci çizgi böyle çıktı sence var mı
Ay heyecan yaptım inşallah yarın kan vercemMaşallah çok bariz hem deAllahım sağlıkla kavuştursun
Kızlar şimdi yaptım ben mi görmek istiyorum ikinci çizgiyi yoksaEki Görüntüle 3624273 Eki Görüntüle 3624274 kızlar transfer sonrası 8. Günüm. Awox marka test ile yaptım. İlk 2 dakikada çıktı ikinci çizgi. Hayatımda gördüğüm yıllardır beklediğim ilk ikinci çizgiyanlışlık olma ihtimali var mı bu testi bileniniz var mı
Bence baya belirgin 100ün üzerinde çıkar canımAy heyecan yaptım inşallah yarın kan vercem
Ayy ederim tabikideBence baya belirgin 100ün üzerinde çıkar canımhaber et bize de
Maşallah görünüyor tabiKızlar şimdi yaptım ben mi görmek istiyorum ikinci çizgiyi yoksa
Sonucum çıktı canım 397 geldiYaa ne güzell, benide haberdar et mutlaka
Sonucum çıktı canım 397 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?