Bende ara ara kasık ağrısı olmuştu böyle regl ağrısı gibi ama biraz daha hafif batma gibi, bi ara kahverengi lekelenmem olmuştı bide çok az. Ben yatmadım normal hayatıma devam etim. Yukarıya uzanma ağır kaldırma yeter. Ara ara kısa yürüyüş yap kan akışı için. Bir de bol su iç. Belirti de arama bazılarında hiç belirti olmayabiliyor. Olsa da ilaçlardan olabiliyor. İnşallah sağlıkla tutunurlar16.09.2026 Da transfer oldum benim gibi transfer olup belirtı yasayan varmı yada transfer sonrası ne yaptınız doktorunuz nelerı yasakladı sureklı yattınız mı yoksa normal hayatınıza devam edip biraz da dinlendiniz mi? Suan 3. Gunum ve kasıklarımda ara ara sancı olması dısında hıc bırsey yok 5. Gun embriyo su konuldu ıkı tane heyecan ile 12. Gunu bekliyorum
Bende 15nde oldum canım bugun dorduncu gun benımde goguslerde hassasıyet basladı ve ara ara adet agrısı gıbı oluyor pgtlı embrıyo ınsallah bu sefer tutar bende sureklı yatmamaya calısıyorum duzgun beslenmeye ve bol su ıcmeye dıkkat edıyorum16.09.2026 Da transfer oldum benim gibi transfer olup belirtı yasayan varmı yada transfer sonrası ne yaptınız doktorunuz nelerı yasakladı sureklı yattınız mı yoksa normal hayatınıza devam edip biraz da dinlendiniz mi? Suan 3. Gunum ve kasıklarımda ara ara sancı olması dısında hıc bırsey yok 5. Gun embriyo su konuldu ıkı tane heyecan ile 12. Gunu bekliyorum
Ben de 15indeBende 15nde oldum canım bugun dorduncu gun benımde goguslerde hassasıyet basladı ve ara ara adet agrısı gıbı oluyor pgtlı embrıyo ınsallah bu sefer tutar bende sureklı yatmamaya calısıyorum duzgun beslenmeye ve bol su ıcmeye dıkkat edıyorum
Benimde kasıklarımda hafif agrım var kramp seklinde ara ara oluyor ama ilk gunden bu yana var henuz Baska bırseyım yok benimde ilk denemem evde hıc ıs yapmıyorum isten de raporluyum tum gun yatıyorum kalkıyorum oturuyorum su asırı cok ıcemıyorım normalde cok ıcerdım ama ıkı lıtreyı anca gecıyor dur suan cok sık tuvalete gidince korkuyorum ıkınırım falan unuturum diyeBende 15nde oldum canım bugun dorduncu gun benımde goguslerde hassasıyet basladı ve ara ara adet agrısı gıbı oluyor pgtlı embrıyo ınsallah bu sefer tutar bende sureklı yatmamaya calısıyorum duzgun beslenmeye ve bol su ıcmeye dıkkat edıyorum
Insallah sonuclarımız pozitif olur ilerleyen zamanlarda belırtılerımızı paylasalım herkes 7.gun test yapmıs ama ben yapmayı dusunmuyorumBen de 15indeayakta durduğum zaman dediğiniz gibi bi adet ağrısı oluyor hafif uzanınca azalıyor. O yüzden çoğunlukla evde yatarak geçiriyorum günlerimi. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Cok tesekkur ederim yorumunuz ıcın benimde aynı tarif ettiginız gıbı ama bu belirtı mi degıl mı bılmıyorum cunku transfer gunu den bu yana bu mevcut ara ara kasıklarıma batma seklinde agrı girmesı uzun surmuyor batıyor 1 dk sonra gecıyor ozellıkle sol kasıgıma kendimi strese sokmak istemiyorum dengeli beslenmeye calısıyorum rahim ıcın faydalı seyler yemeye calısıyorum suyu normalde daha cok ıcerdım ama asırı ıstahsızım estrofem baslandıgından beri o yuzden 2 lıtreyı anca gecıyor dur daha fazla ıcemıyorumBende ara ara kasık ağrısı olmuştu böyle regl ağrısı gibi ama biraz daha hafif batma gibi, bi ara kahverengi lekelenmem olmuştı bide çok az. Ben yatmadım normal hayatıma devam etim. Yukarıya uzanma ağır kaldırma yeter. Ara ara kısa yürüyüş yap kan akışı için. Bir de bol su iç. Belirti de arama bazılarında hiç belirti olmayabiliyor. Olsa da ilaçlardan olabiliyor. İnşallah sağlıkla tutunurlar
Selam hanımlar
İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız.
Benimde 5. Gün çift embriyo transferim olmuştu. Hiç belirti yaşamadım. Hayatıma devam ettim tabiki dikkat ederek. Sürekli yatmak hem kabızlık hemde kan akışını yavaşlattığı için önerilmiyor. Size tavsiyem kendinizde belirti aramayın çünkü çoğu ilaç kaynaklı şeyler oluyor, kimseyle kıyaslamayın ve erkenden test yapmayın. Bu kadar beklemişsiniz 3 5 gün daha bekleyince kimseye bişey olmuyor. Geç tutunma olsa düşük betayla yükselecek mi diye düşünüp duracaksınız. İdrar testinde var mı yok mu silik mi koyulaşacak mı diye strese gireceksiniz. Bunun birçok örneği forumda var.
İnşallahInsallah sonuclarımız pozitif olur ilerleyen zamanlarda belırtılerımızı paylasalım herkes 7.gun test yapmıs ama ben yapmayı dusunmuyorum
Bende 16 eylülde dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ikinci denemem bi öncekinde çok az hareket ediyordum sürekli yatıyordum ve negatif sonuçlandı bu sefer ev içinde ufak tefek işlerimi yapıyorum ev içi yürüyüş yapıyorum ayakta kaldığımda kasık ağrım oluyor ve karnım çok şişti umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız pozitifi görürüz16.09.2026 Da transfer oldum benim gibi transfer olup belirtı yasayan varmı yada transfer sonrası ne yaptınız doktorunuz nelerı yasakladı sureklı yattınız mı yoksa normal hayatınıza devam edip biraz da dinlendiniz mi? Suan 3. Gunum ve kasıklarımda ara ara sancı olması dısında hıc bırsey yok 5. Gun embriyo su konuldu ıkı tane heyecan ile 12. Gunu bekliyorum
Bende 16 eylülde dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ikinci denemem bi öncekinde çok az hareket ediyordum sürekli yatıyordum ve negatif sonuçlandı bu sefer ev içinde ufak tefek işlerimi yapıyorum ev içi yürüyüş yapıyorum ayakta kaldığımda kasık ağrım oluyor ve karnım çok şişti umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız pozitifi görürüz
İnşallahkritik günlerdeyiz önceki denemelerimde 3 gün sonra işe gitmiştim dışarı çıkmıştım. İnsan ister istemez unutup ani hareketler yapıyor. Bu sefer öyle yapmıyorum evde ufak yürüyüşler yapıyorum sadece. Ben de 25’inde kan testi vereceğim o güne kadar test yapmayı düşünmüyorum.
Bende 16 eylülde transfer oldum bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler iyi sonuçlar almamız ümidiyle
Bugün bir dolgunluk şişlik hissim var. Sizde var mı bir belirti?Bende 27 sinde yaptırmayı dusunuyorum kan tahlili 12. Gun oluyor ınsallah sonuclarımız pozitif olur
Tabiki ederim inşallah iyi haberler vermek nasip olur hepimizeAy ınsallah guzel sonuclar alırız sonucunuz buraya haber verir misiniz merak ederim bol bol dua edıcem sizler ıcınde ınsallah Rabbım kabul eder Rabbım kucagımızı bos koymasın evlatlarımızı bize nasip etsin ınsallah
Yatış şeklim için bişey demedi günlük işlerimi uzanmamak ağır kaldırmamak şartıyla yapabileceğimi söyledi sürekli yatmanın bi faydası olmaz aksine kan dolaşımı yavaşlar dedi saat başı evde 5-10 dakikalık yürüyüş yapıyorum ilk defa bugün akşam yürüyüşü yaptım dışarda hafif tempoda kasık ağrıma iyi geldi hafiflediAynı tarihte transfer olmusuz ınsallah ikimizinde sonucu pozitif olur ben pek ıs yapmıyorum bugun biraz yaptım cok eglıp kalkmıyorum ama ev ıcınde hareket ediyorum. Doktor yatmak pek ıse yaramıyor dedıgı ıcın olabildiğince yorulmadan hareket ediyorum bırtek aklıaa takılan yuz ustu yatma dedı arada gece bakıyorum donmusüm o acaba sorun olur mu size bısı dedı mı doktorunuz
Doktorum kan tahlilini 26 sında yaptırmamı söyledi zaman geçmiyor sankiBende 27 sinde yaptırmayı dusunuyorum kan tahlili 12. Gun oluyor ınsallah sonuclarımız pozitif olur
Benim de iki gündür öyle karnım çok şiş hatta ilaçlardan olduğunu düşünüyorumBugün bir dolgunluk şişlik hissim var. Sizde var mı bir belirti?