Bugün bir dolgunluk şişlik hissim var. Sizde var mı bir belirti?
Benim esım izin vermiyor cok pimpirik sakınan göze çöp batar anlamıyor ınsallah yarın benı cıkarır az dısarıYatış şeklim için bişey demedi günlük işlerimi uzanmamak ağır kaldırmamak şartıyla yapabileceğimi söyledi sürekli yatmanın bi faydası olmaz aksine kan dolaşımı yavaşlar dedi saat başı evde 5-10 dakikalık yürüyüş yapıyorum ilk defa bugün akşam yürüyüşü yaptım dışarda hafif tempoda kasık ağrıma iyi geldi hafifledi
Doktorum kan tahlilini 26 sında yaptırmamı söyledi zaman geçmiyor sankiinşallah hepimizin sonuçları pozitif olur
korkma sıkma canını psikoloji tamamen etkiliyor süreci olumlu düşünelim öyle olsunBen aslında bir bakıma gecmeısn istiyorum korkuyorum biliyor musun yasım da 34 bir daha ne zaman tekrar deneriz bılmıyorum cunku
Sabah namaza kalktığım sırada sıtma tuttu resmen atesim yoktu ama zangır zangır titredim dedım eyvah hasta oluyorum ama baktım bırsey yok corba falan ıctım ıcım ısındı bulunduğum yer sıcak normalde ama pOlar falan giyip yattım hala usumem devam ediyor ama titreme yok ınsallah hasta olmuyorumdurkorkma sıkma canını psikoloji tamamen etkiliyor süreci olumlu düşünelim öyle olsun
Benimde kasıklarımda hafif agrım var kramp seklinde ara ara oluyor ama ilk gunden bu yana var henuz Baska bırseyım yok benimde ilk denemem evde hıc ıs yapmıyorum isten de raporluyum tum gun yatıyorum kalkıyorum oturuyorum su asırı cok ıcemıyorım normalde cok ıcerdım ama ıkı lıtreyı anca gecıyor dur suan cok sık tuvalete gidince korkuyorum ıkınırım falan unuturum diye
Amın canım ılk transferınmı pgt yaptırdnmıMerhaba arkadaşlarBende 15 Eylül de donmuş embriyo transferi oldum . Sanki hiç zaman geçmiyor. Belirti de hissetmiyorum test yapmak da istemiyorum çok erken olduğu için. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
İlk transferim ondan önce de 2 aşılamam ve kaybım var . Olumlu düşünmeye çalışıyorum hep ama içten içe de acaba olacak mı diyorum . Pgt yaptırmadım . Rabbim ol derse herşey olur diyorum içimi öyle rahatlatıyorum . Hepsinin geleceği vakit saat belli inşallahAmın canım ılk transferınmı pgt yaptırdnmı
Amın canım ılk transferınmı pgt yaptırdnmı
Yaa maşallah çok sevindim . İnşallah bize de güzel haberler almak nasip olur. Bu yol çok zor ama böyle güzel haberler duyunca insanın içi umutla doluyor. Sağlıkla büyütün inşallahbenim 5.gune kadar hic belirtim olmamisti 5.gun ve sonrasi ara ara kasikta ve karinda batma hissettim ozellikle geceleri,ben hep yattim aksamlari 20 dk olacak sekilde yuruyus yapip geri yattim gunde 2 tane soda ictim doktorum oyle istemisti ve bolca su,10. gun vermem gereken kan testini dayanamayip 8.gun vermistim ve beta 117 cikmisti,oglum suan 5 aylik darisi sizlere insallah
benim 5.gune kadar hic belirtim olmamisti 5.gun ve sonrasi ara ara kasikta ve karinda batma hissettim ozellikle geceleri,ben hep yattim aksamlari 20 dk olacak sekilde yuruyus yapip geri yattim gunde 2 tane soda ictim doktorum oyle istemisti ve bolca su,10. gun vermem gereken kan testini dayanamayip 8.gun vermistim ve beta 117 cikmisti,oglum suan 5 aylik darisi sizlere insallah
Amın Allah razı olsun ınsallahhbenim 5.gune kadar hic belirtim olmamisti 5.gun ve sonrasi ara ara kasikta ve karinda batma hissettim ozellikle geceleri,ben hep yattim aksamlari 20 dk olacak sekilde yuruyus yapip geri yattim gunde 2 tane soda ictim doktorum oyle istemisti ve bolca su,10. gun vermem gereken kan testini dayanamayip 8.gun vermistim ve beta 117 cikmisti,oglum suan 5 aylik darisi sizlere insallah
Hayır yaptırmadım sen yaptırdın mı benim pcos var 30 yumurta olmus ama 4 tane alabıldıler dıgerlerı ya servise yapısmıs yada ıcı bos folıkulmus kalan 4 taneden 5. Gune 2 embriyo geldi onlarada test yapmadılar direk ikinci adetim de koydularAmın canım ılk transferınmı pgt yaptırdnmı
İnşallah sonuclarımız guzel olur dondurulmuş embriyo mu transfer oldunuz taze transfermıMerhaba arkadaşlarBende 15 Eylül de donmuş embriyo transferi oldum . Sanki hiç zaman geçmiyor. Belirti de hissetmiyorum test yapmak da istemiyorum çok erken olduğu için. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
İlaçlardan veya stres kaynaklı da olabilir bence bugün kendini gözlemle eğer devam ederse doktorunu bilgilendir ne olur ne olmaz inşallah hasta olmazsınSabah namaza kalktığım sırada sıtma tuttu resmen atesim yoktu ama zangır zangır titredim dedım eyvah hasta oluyorum ama baktım bırsey yok corba falan ıctım ıcım ısındı bulunduğum yer sıcak normalde ama pOlar falan giyip yattım hala usumem devam ediyor ama titreme yok ınsallah hasta olmuyorumdur
Ya ben baya kötü hissediyorum kendimi okudukça. Hem hsg çekilmedi , hem evde iş yapıyorum. Bugün 5. Günüm sadece ilk iki gün iş yapmadım. Hele bugün hep ayaktaydım , şimdi de yola çıktık. Sürekli koşuşturmacadan belirti arayamıyorum bile. İlacım raftaymış , ona filan uzandım mecburen, eşim sürekli bir şey olmaz diyor. Dr günlük hayatına dön dediği için eşim rahat. Ben de yatıp , ara ara biraz yürüyüş yapmak istiyorum sadeceBenimde kasıklarımda hafif agrım var kramp seklinde ara ara oluyor ama ilk gunden bu yana var henuz Baska bırseyım yok benimde ilk denemem evde hıc ıs yapmıyorum isten de raporluyum tum gun yatıyorum kalkıyorum oturuyorum su asırı cok ıcemıyorım normalde cok ıcerdım ama ıkı lıtreyı anca gecıyor dur suan cok sık tuvalete gidince korkuyorum ıkınırım falan unuturum diye
Dondurulmuş embriyo transferi oldum ohss oldum o süreçte.İnşallah sonuclarımız guzel olur dondurulmuş embriyo mu transfer oldunuz taze transfermı
Çoğu doktorlar hep yatmayı da önermiyor. İçinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah. Dikkatli olmakta da fayda var tabiki ama kendinizi kötü hissetmeyin . Ne zaman kan vereceksinizYa ben baya kötü hissediyorum kendimi okudukça. Hem hsg çekilmedi , hem evde iş yapıyorum. Bugün 5. Günüm sadece ilk iki gün iş yapmadım. Hele bugün hep ayaktaydım , şimdi de yola çıktık. Sürekli koşuşturmacadan belirti arayamıyorum bile. İlacım raftaymış , ona filan uzandım mecburen, eşim sürekli bir şey olmaz diyor. Dr günlük hayatına dön dediği için eşim rahat. Ben de yatıp , ara ara biraz yürüyüş yapmak istiyorum sadece
Perşembe vericem. Siz hangi aşamadasınız?Çoğu doktorlar hep yatmayı da önermiyor. İçinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah. Dikkatli olmakta da fayda var tabiki ama kendinizi kötü hissetmeyin . Ne zaman kan vereceksiniz
Bende Perşembe günü vereceğim inşallah bekliyorum şuan salı günü transfer oldum .Perşembe vericem. Siz hangi aşamadasınız?