Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Bugün bir dolgunluk şişlik hissim var. Sizde var mı bir belirti?

Dolgunluk şişlik değilde sanki kilo almış gibi hissediyorum ve ara ara sol kasık agrım oluyor ozellıkle yattıgım zaman birde bugün görüntülü konusurken bi baktım göğüslerim kocaman olmuş gibi geldi galiba kullandığımız hormonlardan dedım

Benim esım izin vermiyor cok pimpirik sakınan göze çöp batar anlamıyor ınsallah yarın benı cıkarır az dısarı

Doktorum kan tahlilini 26 sında yaptırmamı söyledi zaman geçmiyor sanki inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur

Ben aslında bir bakıma gecmeısn istiyorum korkuyorum biliyor musun yasım da 34 bir daha ne zaman tekrar deneriz bılmıyorum cunku

Ben aslında bir bakıma gecmeısn istiyorum korkuyorum biliyor musun yasım da 34 bir daha ne zaman tekrar deneriz bılmıyorum cunku
korkma sıkma canını psikoloji tamamen etkiliyor süreci olumlu düşünelim öyle olsun

korkma sıkma canını psikoloji tamamen etkiliyor süreci olumlu düşünelim öyle olsun
Sabah namaza kalktığım sırada sıtma tuttu resmen atesim yoktu ama zangır zangır titredim dedım eyvah hasta oluyorum ama baktım bırsey yok corba falan ıctım ıcım ısındı bulunduğum yer sıcak normalde ama pOlar falan giyip yattım hala usumem devam ediyor ama titreme yok ınsallah hasta olmuyorumdur

Merhaba arkadaşlar Bende 15 Eylül de donmuş embriyo transferi oldum . Sanki hiç zaman geçmiyor. Belirti de hissetmiyorum test yapmak da istemiyorum çok erken olduğu için. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

Amın canım ılk transferınmı pgt yaptırdnmı

İlk transferim ondan önce de 2 aşılamam ve kaybım var . Olumlu düşünmeye çalışıyorum hep ama içten içe de acaba olacak mı diyorum . Pgt yaptırmadım . Rabbim ol derse herşey olur diyorum içimi öyle rahatlatıyorum . Hepsinin geleceği vakit saat belli inşallah

benim 5.gune kadar hic belirtim olmamisti 5.gun ve sonrasi ara ara kasikta ve karinda batma hissettim ozellikle geceleri,ben hep yattim aksamlari 20 dk olacak sekilde yuruyus yapip geri yattim gunde 2 tane soda ictim doktorum oyle istemisti ve bolca su,10. gun vermem gereken kan testini dayanamayip 8.gun vermistim ve beta 117 cikmisti,oglum suan 5 aylik darisi sizlere insallah

Yaa maşallah çok sevindim . İnşallah bize de güzel haberler almak nasip olur. Bu yol çok zor ama böyle güzel haberler duyunca insanın içi umutla doluyor. Sağlıkla büyütün inşallah

Amın Allah razı olsun ınsallahh

Hayır yaptırmadım sen yaptırdın mı benim pcos var 30 yumurta olmus ama 4 tane alabıldıler dıgerlerı ya servise yapısmıs yada ıcı bos folıkulmus kalan 4 taneden 5. Gune 2 embriyo geldi onlarada test yapmadılar direk ikinci adetim de koydular

İnşallah sonuclarımız guzel olur dondurulmuş embriyo mu transfer oldunuz taze transfermı

İlaçlardan veya stres kaynaklı da olabilir bence bugün kendini gözlemle eğer devam ederse doktorunu bilgilendir ne olur ne olmaz inşallah hasta olmazsın

Ya ben baya kötü hissediyorum kendimi okudukça. Hem hsg çekilmedi , hem evde iş yapıyorum. Bugün 5. Günüm sadece ilk iki gün iş yapmadım. Hele bugün hep ayaktaydım , şimdi de yola çıktık. Sürekli koşuşturmacadan belirti arayamıyorum bile. İlacım raftaymış , ona filan uzandım mecburen, eşim sürekli bir şey olmaz diyor. Dr günlük hayatına dön dediği için eşim rahat. Ben de yatıp , ara ara biraz yürüyüş yapmak istiyorum sadece

Çoğu doktorlar hep yatmayı da önermiyor. İçinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah. Dikkatli olmakta da fayda var tabiki ama kendinizi kötü hissetmeyin . Ne zaman kan vereceksiniz

Çoğu doktorlar hep yatmayı da önermiyor. İçinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah. Dikkatli olmakta da fayda var tabiki ama kendinizi kötü hissetmeyin . Ne zaman kan vereceksiniz
Perşembe vericem. Siz hangi aşamadasınız?

Kızlar inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız ben birşey sormak istiyorum benim ilk transferim negatif olmuştu yanımda kayınvalidem vardı 2. Transfer için bekleme aşamasındayız da bu sefer yanlız olmak istiyorum sizin bu süreçte yanınızda kimse varmı ben önceden bir kaç günlük yemek yapcam kahvaltımı kendim hazırlasam olurmu acaba biraz tedirginim de sizde nasıl geçiyo süreç

`