Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Kızz nolucak kahvaltı hazırlamaktan
temizlik yapma yeter bu kadar kasmayın

Benim de ilk transferim kimseye söylemek istemedim biri gelse de rahat edemem diye düşündüm eşim 4 gün benimle kaldı . Bende ilk gün yattım.ikinci günden itibaren evde gezdim küçük küçük. Eşim işe başladı uzanacağım yerlerdeki eşyaları indirdi kolaylık olsun diye kendim hallettim .Siz de nasıl rahat edecekseniz öyle yapın bence . Stres de önemli bir etken

Fitil iğne vs kullanıyor musunuz şu süreçte? Benim 3 estrofem, 3 progestan fitil bir de progestan iğne var. Bugün 5 te kullanmam gereken fitil 1,5 saat aksayacak. Bşr sıkıntı teşkil eder mi acaba

Teşekkür ederim bende kimseye söylemek istemiyorum ilkinde psikolojim alt üst oldu sanki evde cenaze çıkmış gibi herkes yıkıldı uzun bir süre kendime gelemedim gerçekten çok zor bu yolda gerçekten sadece siz ve eşiniz savaşıyorsunuz ama ben çok takıyom herşeyi inşallah bundan sonra bizim için çok güzel olur

Fitil iğne vs kullanıyor musunuz şu süreçte? Benim 3 estrofem, 3 progestan fitil bir de progestan iğne var. Bugün 5 te kullanmam gereken fitil 1,5 saat aksayacak. Bşr sıkıntı teşkil eder mi acaba
Bende aynı ilaçları kullanıyorum bir de coraspirin ve kan sulandırıcı kullanıyorum progestanı da kalçadan değil de progestan dex kullanıyorum göbekten.Düzenli kullansak .daha iyi olur ama bence bir günden birşey olmaz iğne bence içlerinden en önemlisi. İçiniz rahat olsun

Sizi çok iyi anlıyorum gerçekten bazen söylememek daha iyi oluyor . Birde onun stresini yaşıyoruz. İnsanlar bu konuda hassas olmayabiliyor ama biz de ince düşünce bekliyoruz haliyle ve beklemekte de haklıyız o yüzden fazla kişinin bilmemesi daha iyi oluyor çünkü bazı insanlarda o ince düşünce yok

İnşallah. Bana kan sulandırıcı vermedi dr. Ben de gestinax kullanıyorum progesteron olarak. Göbekten rahat oluyormuş

İnşallah. Bana kan sulandırıcı vermedi dr. Ben de gestinax kullanıyorum progesteron olarak. Göbekten rahat oluyormuş
Kalçaya göre göbek daha rahat oluyor . İnşallah güzel haberler alırız. Sadece biraz sabır

Benım bu dorduncu transferım oldugu ıcın yaptılar canım

`