- 22 Mayıs 2023
- 245
- 88
- 28
- Konu Sahibi Papatyacikiz
-
en hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızValla bende 6.gün durum bu yarın kantahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor tebrikler
Evet ilkBen hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızilk kez mi denediniz tüp bebeği
Canım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. GünüValla bende 6.gün durum bu yarın kantahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor tebrikler
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahCanım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. Günü
Perşembe mi transfer oldunuz ? Evet daha erken bünye farkı da var tabi sakın strese girip üzülmeyin bu başlık altında sonuçlarınızı paylaşalım destek olalım birbirimizeCanım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. Günü
Benim de ilk inşallah ilk seferde kavuşuruz bebeklerimizeEvet ilk
İnşallah canım pazartesi sonuc günüm bakalımPerşembe mi transfer oldunuz ? Evet daha erken bünye farkı da var tabi sakın strese girip üzülmeyin bu başlık altında sonuçlarınızı paylaşalım destek olalım birbirimize
Hayır carsamba oldum canım :)Perşembe mi transfer oldunuz ? Evet daha erken bünye farkı da var tabi sakın strese girip üzülmeyin bu başlık altında sonuçlarınızı paylaşalım destek olalım birbirimize
Ben perşembe oldum perşembehi dahil etmeden mi saymalıyım o zaman benim 5. Gün müHayır carsamba oldum canım :)
Perşembe’den perşembeye 7 gün ordan hesaplayınBen perşembe oldum perşembehi dahil etmeden mi saymalıyım o zaman benim 5. Gün mü
Perşembe transfer olduysan o günü saymıcaksın cuma 1. Günün yani bugun 5. GününBen perşembe oldum perşembehi dahil etmeden mi saymalıyım o zaman benim 5. Gün mü
Perşembe’den perşembeye 7 gün ordan hesaplayın
Teşekkür ederimPerşembe transfer olduysan o günü saymıcaksın cuma 1. Günün yani bugun 5. Günün
Rica dderim cnm sonuc günün ne zaman senınTeşekkür ederim
Merhaba kan testi yaptıracaktınız durum nedir?Valla bende 6.gün durum bu yarın kantahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?