Tüp bebek transfer sonrası beta

Valla bende 6.gün durum bu yarın kan tahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor tebrikler

Eklentiler

• IMG_1868.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_1862.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 142
Ben hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ilk kez mi denediniz tüp bebeği

Valla bende 6.gün durum bu yarın kan tahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor tebrikler
en hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ilk kez mi denediniz tüp bebeği

Evet ilk

Canım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. Günü

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 137
Canım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. Günü
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Zaten henüz erken Umarım sizinde dilediğiniz gibi olur

Perşembe mi transfer oldunuz ? Evet daha erken bünye farkı da var tabi sakın strese girip üzülmeyin bu başlık altında sonuçlarınızı paylaşalım destek olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…