Tüp bebek transfer sonrası beta

Merhaba ben öyle bir şey yaşamadım ama bence o da bir belirti olabilir herkes farklı şeyler yaşıyor çünkü inşallah vardır bebiş

Merhaba 10 temmuz günü 5. Gün embriyosu transferi oldu. 7. Gün beta değerim 6.2 ydi 12. Gün yani bugün 19 değerim sizce artış olur mu

Merhaba 10 temmuz günü 5. Gün embriyosu transferi oldu. 7. Gün beta değerim 6.2 ydi 12. Gün yani bugün 19 değerim sizce artış olur mu
Olur inşallah çünkü bildiğim kadarıyla 5in üzeri pozitif 5in üstünde olmasından sonraki önemli nokta ise her gün iki katına çıkması iki gün sonra tekrar kan verin doktorunuz ne dedi?

Benim de 10. Gün 18,04 cıktı yarın ikinci kan testim var. Transferin 3. Gününden beri adet sancısı vardı bugün daha da arttı korkuyorum kimyasal olcak diye

Benim de 10. Gün 18,04 cıktı yarın ikinci kan testim var. Transferin 3. Gününden beri adet sancısı vardı bugün daha da arttı korkuyorum kimyasal olcak diye
Stres yapmayın bakın şu an pozitif katlanarak gider inşallah kötü düşünmeyin bebiş yerleşmeye çalışıyor adet değildir o güxel düşünelim

İnşallah öyledir bukadar benzermi oluyor agrıları.teşekkür ederim.
Ben daha kan vermedim sabırsızlanıp 5. Günde verdim 17 çıktı beta asıl kan tahlili pazartesi gece vericem bakalım ancak şu an tahimde batma hissi kasıkta ağrı hissediyorum ara ara bi batma hissi geliyo işte

Ben daha kan vermedim sabırsızlanıp 5. Günde verdim 17 çıktı beta asıl kan tahlili pazartesi gece vericem bakalım ancak şu an tahimde batma hissi kasıkta ağrı hissediyorum ara ara bi batma hissi geliyo işte
Sizin değeriniz güzel cıkacak gibi görünüyor inşallah dediğim gibi bnm günlerdir adet sancısı vardı ama bugün belimde karnımda sancı arttı. Sürekli tuvalete gidiyorum adetmi oldum diye. Uzanınca geçiyo hafif batma hissi kalıyo. Yarın için istemedende gerilmeye basladım

Olur inşallah çünkü bildiğim kadarıyla 5in üzeri pozitif 5in üstünde olmasından sonraki önemli nokta ise her gün iki katına çıkması iki gün sonra tekrar kan verin doktorunuz ne dedi?
Doktor da 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi pazartesi tekrar kan vericem

İnşallah bel ve kasık ağrısı bende hala devam ediyor ama sürekli olan bi ağrı değil bendekş adet sancısı sürekli olur ya hani öyle bi kalıcılığı yok ara ara yokluyor bakalım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

Doktorunuza sordunuz mu normal mi diye?

Kızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
Dış gebelik veya kimyasal olmaz değilmi? Böyle olupta değeri sağlıklı ilerleyen varmı bildiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…