- 22 Mayıs 2023
- 245
- 88
- 28
- Konu Sahibi Papatyacikiz
-
Kaçıncı gündü sizin çok sevindimSelam dün yaptırdım 110.67 şükür
Amin inşallahKaçıncı gündü sizin çok sevindimallahım kucağınıza almayı da nasip etsin
Ya gece yatarken uyku arasında kasığımda batma hissiyle uyanıyorum aynı zamanda idrara çıktığımda da kasığımda batmalar meydana geliyo sizde böyle bir şey oldu muAmin inşallahEki Görüntüle 3274937 6.gün idrarda ve ovulasyon da çıktı.
Ya gece yatarken uyku arasında kasığımda batma hissiyle uyanıyorum aynı zamanda idrara çıktığımda da kasığımda batmalar meydana geliyo sizde böyle bir şey oldu mu
İnşallahMerhababen öyle bir şey yaşamadım ama bence o da bir belirti olabilir herkes farklı şeyler yaşıyor çünkü inşallah vardır bebiş
Olur inşallah çünkü bildiğim kadarıyla 5in üzeri pozitif 5in üstünde olmasından sonraki önemli nokta ise her gün iki katına çıkması iki gün sonra tekrar kan verin doktorunuz ne dedi?Merhaba 10 temmuz günü 5. Gün embriyosu transferi oldu. 7. Gün beta değerim 6.2 ydi 12. Gün yani bugün 19 değerim sizce artış olur mu
Stres yapmayın bakın şu an pozitif katlanarak gider inşallah kötü düşünmeyin bebiş yerleşmeye çalışıyor adet değildir o güxel düşünelimBenim de 10. Gün 18,04 cıktı yarın ikinci kan testim var. Transferin 3. Gününden beri adet sancısı vardı bugün daha da arttı korkuyorum kimyasal olcak diye
İnşallah öyledir bukadar benzermi oluyor agrıları.teşekkür ederim.Stres yapmayın bakın şu an pozitif katlanarak gider inşallah kötü düşünmeyin bebiş yerleşmeye çalışıyor adet değildir o güxel düşüneli
Ben daha kan vermedim sabırsızlanıp 5. Günde verdim 17 çıktı beta asıl kan tahlili pazartesi gece vericem bakalım ancak şu an tahimde batma hissi kasıkta ağrı hissediyorum ara ara bi batma hissi geliyo işteİnşallah öyledir bukadar benzermi oluyor agrıları.teşekkür ederim.
Sizin değeriniz güzel cıkacak gibi görünüyor inşallahBen daha kan vermedim sabırsızlanıp 5. Günde verdim 17 çıktı beta asıl kan tahlili pazartesi gece vericem bakalım ancak şu an tahimde batma hissi kasıkta ağrı hissediyorum ara ara bi batma hissi geliyo işte
Doktor da 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi pazartesi tekrar kan vericemOlur inşallah çünkü bildiğim kadarıyla 5in üzeri pozitif 5in üstünde olmasından sonraki önemli nokta ise her gün iki katına çıkması iki gün sonra tekrar kan verin doktorunuz ne dedi?
Değerler katlanarak gider Allahın izniyle hiç tedirgin olmayın her şey güzel olucakDoktor da 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi pazartesi tekrar kan vericem
İnşallahSizin değeriniz güzel cıkacak gibi görünüyor inşallahdediğim gibi bnm günlerdir adet sancısı vardı ama bugün belimde karnımda sancı arttı. Sürekli tuvalete gidiyorum adetmi oldum diye. Uzanınca geçiyo hafif batma hissi kalıyo. Yarın için istemedende gerilmeye basladım
Doktorunuza sordunuz mu normal mi diye?Sizin değeriniz güzel cıkacak gibi görünüyor inşallahdediğim gibi bnm günlerdir adet sancısı vardı ama bugün belimde karnımda sancı arttı. Sürekli tuvalete gidiyorum adetmi oldum diye. Uzanınca geçiyo hafif batma hissi kalıyo. Yarın için istemedende gerilmeye basladım
Ben daha kan vermedim sabırsızlanıp 5. Günde verdim 17 çıktı beta asıl kan tahlili pazartesi gece vericem bakalım ancak şu an tahimde batma hissi kasıkta ağrı hissediyorum ara ara bi
hemşirelerle görüştük ilaçlardandır dediler birazdan kan vercen katlanmıştır inşallahDoktorunuza sordunuz mu normal mi diye?
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu ?Valla bende 6.gün durum bu yarın kantahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?