Tüp bebek transfer sonrası beta

İnşallah canım benim Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin. Bizimkileri de sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucagınıza almamızı nasip etsin inşallah

Kızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
Dış gebelik veya kimyasal olmaz değilmi? Böyle olupta değeri sağlıklı ilerleyen varmı bildiğiniz
Bence 2 gün sonra da artmissa sıkıntı yoktur hayırlı olsun. Ben kimyasal gebelik iki kez yaşadım birinde artmıştı ama birinde ikinci testte yarıya düşmüştü. Mesela bnim kimyasal gebeliği öğrendiğimden daha az değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen arkadaş olmuştu.

İnşallah artmış olur iyi düşünmek istiyorum artık. Sizin ilk kimyasalda 3. Testtemi düştü.

İnşallah artmış olur iyi düşünmek istiyorum artık. Sizin ilk kimyasalda 3. Testtemi düştü.
İlk kimyasalda arttı ama çok düşük değerlerdi. İyi düşünün iyiyi çağırın Ben ikincide ilkin etkisiyle hep korktum korktuğum başıma geldi malasef.

İlk kimyasalda arttı ama çok düşük değerlerdi. İyi düşünün iyiyi çağırın Ben ikincide ilkin etkisiyle hep korktum korktuğum başıma geldi malasef.
Şimdi neydi durumunuz?
Ayy bnm değerlerimde düşük ama iyi düşünmek istiyorum nerdeyse 3.5 kat arttı.

Kızlar dün dayanamadım kan verdim 0,1 değer negatif cıktı. Benim 3.gün embriyosuydu. Doktorun asistanı ilaçları keselim gecmiş olsun dedi.

Ben 13 temmuz saat 17 gibi transfer oldum. Normalde test tarihim 25 temmuz salı günüydü.

Dün kan verdiğimde sabah 10du aslında 9 gün bile tam olmamıştı transfer günü ve saatine göre. Ama ona rağmen olumsuz, konuştular.

Var mı böyle durum yaşayan

Merhaba yaşınız kaç acaba çok geçmiş olsun

Herkese iyi geceler. 14 Temmuzda transferim gerçekleşti. 5.gün embriyosu. Normalde ayın 26sında kan vermem gerekiyordu ama merakımıza yenik düştük bugün kan verdim. Sonucum 0.12 maalesef. Bu 3 günlük süreçte değerimin yükselme ihtimali var mıdır acaba. İlk transferim o yüzden tecrübesizim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Merhaba yarın 6. Günüm 5. Gün embriyosu 2 tane transferim oldu yarın kan versem çıkar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…