Her gün bir tablet iceceksin dedi 3 tanesi transferden sonraya geliyordu. Bir zararı yok demekki.Ben son kalan ikiyi icmedim.Sen hamile kalirsan bunu hamileliğin boyunca icmen gerekebilir.Danisabiliyorsan son sen genedetransferden sonra da içecek misin canm sen dostinex için ne dedi doktorun
Canım ben de opu dan beri ohss olmamak için kullanıyorum. Cumartesi transfer oldu. Bugün 8.tableti içicem. Ve Dostinexe devam mı diye sorduğumda devam dediler. Fakat dostinex prolaktin inhibitörü dür. Yani süt hormonunu baskılayıcı etken maddeli. Embriyoya zarar olmaz. Ama inşallah inşallah gebe kalırsan, sütünün olmasını engeller. Bunu sorarsın hamile kaldığındaArkadaşlar merhaba. 4 gün önce tüp bebek transferimi oldum. 1 yıldır hipofiz bezimde mikroadenom olduğu için dostinex kullanıyorum pazartesi-Perşembe yarım yarım.
Acaba transferden sonra bu akşam dostinex içsem embriyoya zarar gelir mi? Doktorum içebilirsin dedi de ben endişeliyim biraz.
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun bana arkadaşlar. Sevgiler
Anladım canım evet süt hormonunu baskılasın diye içiyorum da yan etkisi çok diye korktum içimi rahatlattın çok sağolCanım ben de opu dan beri ohss olmamak için kullanıyorum. Cumartesi transfer oldu. Bugün 8.tableti içicem. Ve Dostinexe devam mı diye sorduğumda devam dediler. Fakat dostinex prolaktin inhibitörü dür. Yani süt hormonunu baskılayıcı etken maddeli. Embriyoya zarar olmaz. Ama inşallah inşallah gebe kalırsan, sütünün olmasını engeller. Bunu sorarsın hamile kaldığında
Rica ederim. Bu süreçte gak desek guk desek acaba emvriyoya bişey oldu mu diye düşünüyoruz. Ben de şuan benzer bir haldeyim. Hatta konu açtım az önce ama henüz kimseden cevap almadım. İnşallah bi sıkıntı olmaz benimkine de..Anladım canım evet süt hormonunu baskılasın diye içiyorum da yan etkisi çok diye korktum içimi rahatlattın çok sağol
Doktoruna güven canm o ne derse onu yap Allah iyi doktorlarla karşılastırsın hepimizi. İçerkende dua et şifası senden Ya Rabbim de Rabbime güven ve içArkadaşlar merhaba. 4 gün önce tüp bebek transferimi oldum. 1 yıldır hipofiz bezimde mikroadenom olduğu için dostinex kullanıyorum pazartesi-Perşembe yarım yarım.
Acaba transferden sonra bu akşam dostinex içsem embriyoya zarar gelir mi? Doktorum içebilirsin dedi de ben endişeliyim biraz.
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun bana arkadaşlar. Sevgiler
Ayyy ciddi misin içim çok rahatladı canımm şifa olsun diye içtim dün korka korka. inşallah pozitifi bi görürüm de dert etmem artık böyle şeyleri yaa. :) sağol canım cevabın için aynı dertleri yaşayanlar varmış sayenizde endişelerimden kurtuluyorumBenımde prolaktın degerımde yukseklık sebebı ile kullanıyordum. Gebe klana kadar kullanılıyor canımm hıcbır zararı yok aksıne faydası var. Mevcut durum engellıyorsa tutunma vs bu ılac bu sorunu ortadan kaldırıyor.
Canım ben 2 tedavımdede pozıtıfı gorene dek p.tesı pers yarım içtim. Prolaktın degerım 55 ti.Ayyy ciddi misin içim çok rahatladı canımm şifa olsun diye içtim dün korka korka. inşallah pozitifi bi görürüm de dert etmem artık böyle şeyleri yaa. :) sağol canım cevabın için aynı dertleri yaşayanlar varmış sayenizde endişelerimden kurtuluyorum
İnsallah canım .doktorununda seni riskee atacagını sanmıyorum.sonucta onunda bşr adı itibarı var ne kadar cok tüp bebekte basarılı olursa o kadar cok adı duyulur@Mucizeolsakeske Aynen canım içtim dün akşam dua ederek yüce Rabbim her sağlık dileyenin de şifasını versin inşallah.
Canım benim teşhisim şöyle kondu, 1 ay adet olmadım kadın doğumcum hormon tahlilleri yaptı prolaktin yüksek çıktı(161,5) beyin ve sinir cerrahi uzmanına gittim. Hipofiz mr o çekildi mikroadenom varmış o yükseltiyormuş. Ondan sebeptir 1 yıldır içiyorum. 1 ay bıraktım 100 lere fırladı hemenCanım ben 2 tedavımdede pozıtıfı gorene dek p.tesı pers yarım içtim. Prolaktın degerım 55 ti.
Senin teshısın nasıl kondu?
Acaba bende gıtsemmı beyın sınır cerrahısıne??Demek ki ben de doktorumun dediği gibi kanda pozitifi görene kadar içmeye deva. Edeceğim.
Canım git mutlaka bi mr çektir Allah korusun alt yapısında benim gibi bi sorun çıkarsa en azından ona göre önlem alınır büyümeden.Acaba bende gıtsemmı beyın sınır cerrahısıne??
Bendede 50-57 gordugum oldu.
Evet için rahat etsın canım cok araatırdım ben. Gebe kalana kadrda kullanmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?