- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
- Konu Sahibi Ayseeeecik
-
Pazartesi transfer oldum yani pazar günü bakayim o zaman7. Günde çıkıyor çoğunda çok stres yapmayacaksan bak istersen :)
Pazartesi transfer oldum yani pazar günü bakayim o zaman
İnşallahOlumlu olur inş benide etiketler misin sonucu
7 gun sonra yaptim 5. Gun embryosuydu tabi yapmaya bir anda karar verdim elim ayagim titreyerek :)insallah sizde mutlu haberi alirsnzArkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
Hayirli olsun inşallah. Ben transfer günü hariç 6.günde başladım test yapmaya. Sonuç ne olursa olsun her gün yapacam demiştim. Yoksa da yavaş yavas hazırlarım kendimi olumsuzluğa diye düşünmüştüm. Kendime güvendiğim için çok fazla stres yapmiycagimi bildiğimden erken yaptım. Eğer 2. Çizgiyi göremezsen 6.7. Günlerde cook fazla üzülüp geri kalan günleri kendine zehir edeceksen hiç yapma. Çünkü 8-9.günlerde daha net çıkıyor hatta o zaman çıkmayıp 12.günden sonra cikanlar bile var. Ben çok sabirsizdim iki transferimdede çok erken başladım yapmaya yine olsa yine öyle yapardımArkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
Hayırlı olsun inşallah bizde güzel haber aliriz7 gun sonra yaptim 5. Gun embryosuydu tabi yapmaya bir anda karar verdim elim ayagim titreyerek :)insallah sizde mutlu haberi alirsnz
Teşekkür ederim bilgiler için ben 7. Gün yapmayi planlıyorum inşallah güzel haber alirizHayirli olsun inşallah. Ben transfer günü hariç 6.günde başladım test yapmaya. Sonuç ne olursa olsun her gün yapacam demiştim. Yoksa da yavaş yavas hazırlarım kendimi olumsuzluğa diye düşünmüştüm. Kendime güvendiğim için çok fazla stres yapmiycagimi bildiğimden erken yaptım. Eğer 2. Çizgiyi göremezsen 6.7. Günlerde cook fazla üzülüp geri kalan günleri kendine zehir edeceksen hiç yapma. Çünkü 8-9.günlerde daha net çıkıyor hatta o zaman çıkmayıp 12.günden sonra cikanlar bile var. Ben çok sabirsizdim iki transferimdede çok erken başladım yapmaya yine olsa yine öyle yapardım
Merhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyosArkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
Merhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyosu için 8. Gün idrar testi yaptım negatifti bembeyazdi o kadar negatif. 11. Gün kanda gebe oldugumu öğrenmiştim. Tavsiyem dayanabilirsen yapma idrar testi yanıltıcı oluyor. İdrarda o negatifi görünce insanın morali bozuluyorArkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
Ben 5. gün 6.gün yapmıştım hatta 6.gün kan testi de yaptırmıştım . Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınızArkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
5.gun çift çizgi gordunmu pekiBen 5. gün 6.gün yapmıştım hatta 6.gün kan testi de yaptırmıştım . Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Yaa öylemi benim iki embriyo transferi oldu tuttuysa belli olmazmi acabaMerhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyos
Merhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyosu için 8. Gün idrar testi yaptım negatifti bembeyazdi o kadar negatif. 11. Gün kanda gebe oldugumu öğrenmiştim. Tavsiyem dayanabilirsen yapma idrar testi yanıltıcı oluyor. İdrarda o negatifi görünce insanın morali bozuluyor
Ve benim 5.gun embriyolariYaa öylemi benim iki embriyo transferi oldu tuttuysa belli olmazmi acaba
Bilemiyorum canım belki çıkar belki çıkmaz. Çıkmazsa moralim etkilenmez dersen yap ama onu basarmakta zor oluyor..Yaa öylemi benim iki embriyo transferi oldu tuttuysa belli olmazmi acaba
Anladim ca teşekkür ederimBilemiyorum canım belki çıkar belki çıkmaz. Çıkmazsa moralim etkilenmez dersen yap ama onu basarmakta zor oluyor..
5.gün aşırı silikti görünür görünmez haldeydi ama 6.gün daha netti bir önceki güne göre zaten o gün kan testimde 33 çıkmıştı5.gun çift çizgi gordunmu peki
5.gün aşırı silikti görünür görünmez haldeydi ama 6.gün daha netti bir önceki güne göre zaten o gün kan testimde 33 çıkmıştı
Merhaba ben transferi saymazsak 4. Gün başladım bakmaya. 4. Gün negatifti. 5. Gün çok silik olarak gördüm. Sonra hergün gittikçe netleşti. 6. Gün kan testinde de çıktı.Arkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?