- Konu Sahibi Ayseeeecik
-
Yeni canım 1 ayı geçti dış gebeligi sonlandırmak için tedavi beta takibi falan yapılıyor çok şükür iyiye gidiyoruz. Pozitifi gördükten sonra sandım ki herşey bitti ama öyle değilmiş maleseff. Rabbim hayırla sağlıkla yavrularimiza kavustugumuz günleri yaşamayı nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım yeniimi
Amin inşallah canm herşeyin hayırlısıYeni canım 1 ayı geçti dış gebeligi sonlandırmak için tedavi beta takibi falan yapılıyor çok şükür iyiye gidiyoruz. Pozitifi gördükten sonra sandım ki herşey bitti ama öyle değilmiş maleseff. Rabbim hayırla sağlıkla yavrularimiza kavustugumuz günleri yaşamayı nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım. Demem o ki sonuç ne olursa olsun ümitsiz olma Allah büyükAmin inşallah canm herşeyin hayırlısı
Benim 6. Günde idrar testinde silik 7. Günde idrar testinde belirgin çıkmıştı .Arkadaşlar merhaba tüp Bebek transfer sonrası idrarda gebelik testi bakan varmı kaçıncı gün baktınız.. paylaşırsanız sevinirim bnde pazartesi transfer oldum baksam mi diye düşünüyorum sizce ne yapayım kaçıncı gün bakayim
Bence yüksek ihtimalle hamilesin..Taze transfer yapıldı banada. 2 adet 5.gun embriyosu iyi kalitede. Bugun 7.günüm sabah iki kez idrar testi yaptim 2.cizgi silik birsekilde belirdi. Acaba varmidir. Yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim
Sabah ve oglen testi pozitif. Az once aksam testi negatif. Oyuzden emin olamiyorum.Bence yüksek ihtimalle hamilesin..
Genelde sabah ilk idrarla yapılan testlerde sonuç daha dogrudur diye biliyorum canim.Sabah ve oglen testi pozitif. Az once aksam testi negatif. Oyuzden emin olamiyorum.
Genelde sabah ilk idrarla yapılan testlerde sonuç daha dogrudur diye biliyorum canim.
Eğer silik çizgi varsa bence vardır benim öyle oldu çünküTaze transfer yapıldı banada. 2 adet 5.gun embriyosu iyi kalitede. Bugun 7.günüm sabah iki kez idrar testi yaptim 2.cizgi silik birsekilde belirdi. Acaba varmidir. Yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim
bu sabahta test yaptım. ikinci çizgi 3dk da hemen çıktı ve daha belirgindi. ama yinede teste güvenmiyorum. markası laboquıck güvenilir değil gibiEğer silik çizgi varsa bence vardır benim öyle oldu çünkü
İçinizi ferah tutun bende 13 ekimde transfer oldum test gününü bekliyorum içinizi ferah tutun ne güzel çift çizgi cıkmıs :)Merhabalar.. Yeni katıldım aranıza.. 5.gün embriyosu 3.denemem 2 embryo konuldu. Bugün 9. günüm. Dün idrar testi yaptım. Çift çıktı çizgi. Fakat çok fazla koyu çıktı. Genelde silik falan diye okuyorum çizgileri.. Tedirgin olmalımıyım?
Çift embriyo olduğu için koyu çıkmış olabilir ikisi de tutunduysa.Merhabalar.. Yeni katıldım aranıza.. 5.gün embriyosu 3.denemem 2 embryo konuldu. Bugün 9. günüm. Dün idrar testi yaptım. Çift çıktı çizgi. Fakat çok fazla koyu çıktı. Genelde silik falan diye okuyorum çizgileri.. Tedirgin olmalımıyım?
çok yakın transfer tarihlerimiz.. teşekkür ediyorum.. inşallah sizde görürsünüz. düşünüyor musunuz test yapmayı?İçinizi ferah tutun bende 13 ekimde transfer oldum test gününü bekliyorum içinizi ferah tutun ne güzel çift çizgi cıkmıs :)
Bende öyle düşündüm..Çift embriyo olduğu için koyu çıkmış olabilir ikisi de tutunduysa.
İçimden geçiyor ama yapmadan durmaya çalışıyorum pazartesi test günüm cumartesi iğnem var tekrar belki o zaman kan veririm diyorum ama bilemiyorum :)çok yakın transfer tarihlerimiz.. teşekkür ediyorum.. inşallah sizde görürsünüz. düşünüyor musunuz test yapmayı?
Ben şimdi kan da verdim. 800 çıktı değerim.İçimden geçiyor ama yapmadan durmaya çalışıyorum pazartesi test günüm cumartesi iğnem var tekrar belki o zaman kan veririm diyorum ama bilemiyorum :)
Çok sevindim çok güzel güzelce katlansın inşAllah bende güzel haber alırımBen şimdi kan da verdim. 800 çıktı değerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?