Tüp bebek transfer sonrası idrara ne zaman çıktınız? İkiz tuttumu 🙈

Kızlar meraba .Benim de transferin 10.günü ve bugün lekelenme gibi birşey oldu sanki adet olcam gibi ara da ağrı oluyor .Daha test günüme 2 gün var.Adet mi oldum acaba

Kızlar meraba .Benim de transferin 10.günü ve bugün lekelenme gibi birşey oldu sanki adet olcam gibi ara da ağrı oluyor .Daha test günüme 2 gün var.Adet mi oldum acaba
Ben kanama olmasın diye Progestan sabah 2 tane akşam 2 tane fitil alıyordum. Progestan 50mg iğne oksopar ve estrofem sabah 2 akşam 2
Ve Coraspin bu ilaçları alıyormsnz? Ve mümkünse hep yatın dinlenin sağlıkla tutunsun inşallah

işlemden hemen sonra sürgü yapıldı ama gene geldi😃 1saat yattım sonrada tuvalete gittim gene bir saat yattım tuttuğunu güncellerim tutarsa bebegımm😍😍🌹😄
İnşallah tutunur 😍 sürgü ne oluyor bana hiç öyle şeyler getirmediler

Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şükür 🙏🏻acaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı 🙈 çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Benim doktorum hiç yatırmadı. Tuvalete git, çıkabilirsin dışarı dedi. Yattıkça düşünürsün stres yaparsın dedi. Bir taneydi tutundu çok şükür.

Öncekinde bir saatten fazla yattım, sürgüye yaptım. İki taneden biri tutundu

Hadi inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 😍🙏🏻 Hangi ilaçları kullanıyorsun
Amin canım 🌺🧿
Bir sürü ilaç kullanıyorum 🙈
Progestan ignesi ayrı kapsülü ayrı ama iğneyi artık kullanmıyorum
Kan sulandirici hem iğne hem hap
Prolutan estrofem 2 de vitamin. 12 haftada sadece 1 tanesine devam edicem

Benim doktorum hiç yatırmadı. Tuvalete git, çıkabilirsin dışarı dedi. Yattıkça düşünürsün stres yaparsın dedi. Bir taneydi tutundu çok şükür.

Öncekinde bir saatten fazla yattım, sürgüye yaptım. İki taneden biri tutundu
Demek ki nasip kısmet yattığınız halde ikiden bitanesinin tutunacağı nasibinizde varmış. İlkiniz kaç yaşında cinsiyeti nedir :) şimdi kaç haftalık hamilesiniz tekrardan dondurulmuş embriyo transferi oldunuz sanırım 😍

Back
X