- 30 Mayıs 2015
- 5.104
- 12.450
- 448
- 33
- Konu Sahibi mucizelerim22
daha 3 gün oldu inşallah canımİkincisi tuttumu inşallah ikisi de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha 3 gün oldu inşallah canımİkincisi tuttumu inşallah ikisi de![]()
Yaaa hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorumdaha 3 gün oldu inşallah canım![]()
Takvim derkenTakvim olusturmucan mi![]()
Yaa9 haftalık benim![]()
İnşallah pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz bizede haber verinişlemden hemen sonra sürgü yapıldı ama gene geldi1saat yattım sonrada tuvalete gittim gene bir saat yattım tuttuğunu güncellerim tutarsa bebegımm
![]()
Ben kanama olmasın diye Progestan sabah 2 tane akşam 2 tane fitil alıyordum. Progestan 50mg iğne oksopar ve estrofem sabah 2 akşam 2Kızlar meraba .Benim de transferin 10.günü ve bugün lekelenme gibi birşey oldu sanki adet olcam gibi ara da ağrı oluyor .Daha test günüme 2 gün var.Adet mi oldum acaba
İnşallah tutunurişlemden hemen sonra sürgü yapıldı ama gene geldi1saat yattım sonrada tuvalete gittim gene bir saat yattım tuttuğunu güncellerim tutarsa bebegımm
![]()
Evet canım progestan kullanıyorum gün de 3 kezBen kanama olmasın diye Progestan sabah 2 tane akşam 2 tane fitil alıyordum. Progestan 50mg iğne oksopar ve estrofem sabah 2 akşam 2
Ve Coraspin bu ilaçları alıyormsnz? Ve mümkünse hep yatın dinlenin sağlıkla tutunsun inşallah
Vallahı rahıme boru gıbı bısey taktı bi baktım işiyorumİnşallah tutunursürgü ne oluyor bana hiç öyle şeyler getirmediler
Onlar zaten tarihe uygun şekilde transferi yapıyorlar. Benimki de 23 temmuzdu, 12sinde transfer yapıldı.Yaabenim son adetim 29 Temmuz ama
18 Ağustosda transfer oldu tüp bebekde son adete göre hafta ilerliyormuş
Hamilelik takvimi. mesajimin altındaki yere bak orası isteTakvim derken![]()
Kanama derken kırmızımı kahvemiEvet canım progestan kullanıyorum gün de 3 kez
Hadi inşallah sağlıkla kucağımıza alalımOnlar zaten tarihe uygun şekilde transferi yapıyorlar. Benimki de 23 temmuzdu, 12sinde transfer yapıldı.![]()
Benim doktorum hiç yatırmadı. Tuvalete git, çıkabilirsin dışarı dedi. Yattıkça düşünürsün stres yaparsın dedi. Bir taneydi tutundu çok şükür.Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı
çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Bu arada embriyo kalitelerinizi sordunuzmu9 haftalık benim![]()
Amin canımHadi inşallah sağlıkla kucağımıza alalımHangi ilaçları kullanıyorsun
Iyi kalite olduğunu söyledi.Bu arada embriyo kalitelerinizi sordunuzmu
Demek ki nasip kısmet yattığınız halde ikiden bitanesinin tutunacağı nasibinizde varmış. İlkiniz kaç yaşında cinsiyeti nedir :) şimdi kaç haftalık hamilesiniz tekrardan dondurulmuş embriyo transferi oldunuz sanırımBenim doktorum hiç yatırmadı. Tuvalete git, çıkabilirsin dışarı dedi. Yattıkça düşünürsün stres yaparsın dedi. Bir taneydi tutundu çok şükür.
Öncekinde bir saatten fazla yattım, sürgüye yaptım. İki taneden biri tutundu
Benimde 5aa ve 3bb transfer yapmışlar. 5. Gün embriyoları bitanesi tutundu şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallahIyi kalite olduğunu söyledi.