D devoo Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2026 Mesajlar 71 Emoji Skoru 30 Puanlar 3 Yaş 31 5 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #21 Guzelgunlr252 .!.: Sonucum çıktı kızlar 256 Genişletmek için tıkla... Çok sevindiiimmm sağlıkla büyüsün inşallah, darısı da tüm isteyenlere olsun
Guzelgunlr252 .!.: Sonucum çıktı kızlar 256 Genişletmek için tıkla... Çok sevindiiimmm sağlıkla büyüsün inşallah, darısı da tüm isteyenlere olsun
M miniksusamm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 194 Emoji Skoru 108 Puanlar 33 Yaş 30 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #22 Her sabah önce 1 tatlı kaşığı tahin üstüne activia shot ve bol su. Bir de duphalac içiyordum her gün.
Her sabah önce 1 tatlı kaşığı tahin üstüne activia shot ve bol su. Bir de duphalac içiyordum her gün.
N nursrtts Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 92 Emoji Skoru 39 Puanlar 8 Yaş 41 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #23 devoo .!.: Selam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla... Ben transfer sonrasinda degil ama hamilelikte cok oldum. Dulcosoft kullandim cok iyi geldi resmen kurtarici.
devoo .!.: Selam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla... Ben transfer sonrasinda degil ama hamilelikte cok oldum. Dulcosoft kullandim cok iyi geldi resmen kurtarici.
D devoo Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2026 Mesajlar 71 Emoji Skoru 30 Puanlar 3 Yaş 31 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #24 nursrtts .!.: Ben transfer sonrasinda degil ama hamilelikte cok oldum. Dulcosoft kullandim cok iyi geldi resmen kurtarici. Genişletmek için tıkla... Duphalac kullaniyorum ben de kabızlığım geçti
nursrtts .!.: Ben transfer sonrasinda degil ama hamilelikte cok oldum. Dulcosoft kullandim cok iyi geldi resmen kurtarici. Genişletmek için tıkla... Duphalac kullaniyorum ben de kabızlığım geçti
N nursrtts Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 92 Emoji Skoru 39 Puanlar 8 Yaş 41 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #25 devoo .!.: Duphalac kullaniyorum ben de kabızlığım geçti Genişletmek için tıkla... Sevindim :) duphalacta baya iyi
devoo .!.: Duphalac kullaniyorum ben de kabızlığım geçti Genişletmek için tıkla... Sevindim :) duphalacta baya iyi
Guzelgunlr252 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 1.035 Emoji Skoru 291 Puanlar 43 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #26 devoo .!.: Duphalac kullaniyorum ben de kabızlığım geçti Genişletmek için tıkla... Sonucunuz belli oldumu
devoo .!.: Duphalac kullaniyorum ben de kabızlığım geçti Genişletmek için tıkla... Sonucunuz belli oldumu
D devoo Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2026 Mesajlar 71 Emoji Skoru 30 Puanlar 3 Yaş 31 8 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi devoo #27 Guzelgunlr252 .!.: Sonucunuz belli oldumu Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü kan testim, idrar testi de yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye
Guzelgunlr252 .!.: Sonucunuz belli oldumu Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü kan testim, idrar testi de yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye