Tüp bebek transfer sonrası kullanılan ilaçlar

Tatli Hayat

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
469
573
23
34
Merhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Climara forte bant gün aşırı
Progestan 200 mg fitil 4x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prograf 2x1 ve 3 tane vitamin kullanıyorum bu kadar ilaç normalmi ne zamana kadar devam ediliyor

Estrofem rahim kalınlığı için veriliyor, climera forte bant ostrojen hormonu yükseltmesi için, progestan malum bebegin tutunmasina destek aynı zamanda prolutex iğne de öyle. Diğer iki ilacı kullanmadım. Vitaminlerin de vardı. Keseyi gordukten sonra kademeli olarak biraktiriyor doktor. İğneyi banti vs 3-4 günde bir sonra hafta da 1 sonra komple biraktiriyor diğer ilaçları da aynı şekilde. En uzun kullandığım progestan fitil di en son onu da bıraktık. Sadece vitaminlerle oda bi kısmı degistirilerek devam ettik.

Ben sizden çok az daha düşük dozda ama hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum. Bugün keseyi gördük, doktorum kalp atışından sonra ilaçları azaltarak bitireceğiz dedi. Süreciniz normal, umarım pozitif sonuç alırsınız

Siz az bile kullanıyorsunuz benim doktorum bunları veriyor ama pozitif olduktan ne kadar sonra bırakıyor bilmiyorum geçen yıl da bunları kullandım kimyasal oldu bu yılda yarın başlıyorum ilaçlara

Eklentiler

• IMG_20230410_225424.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.397
Kalp atışına kadar da devam mı ediyorsizin adınıza sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Siz az bile kullanıyorsunuz benim doktorum bunları veriyor ama pozitif olduktan ne kadar sonra bırakıyor bilmiyorum geçen yıl da bunları kullandım kimyasal oldu bu yılda yarın başlıyorum ilaçlara
Sizin ki daha çokmuşş dilerim güzel sonuçlar alırsınız☺

Canımmmm hakkında hayırlısı olsun o kadar topik yaptık kızlara yaradı darısı bizlere olsun transfer oldun mu olacak mısın şimdi

Canımmmm hakkında hayırlısı olsun o kadar topik yaptık kızlara yaradı darısı bizlere olsun transfer oldun mu olacak mısın şimdi
Aynen geçen yılki topiğin kurucu olarak yüzüm gülmedi bi o yüzden bu sene çok yazmıyorum topiklere inşallah bu sefer mutlu sonu görürüm de anne gruplarında olurum yarın adetin 4. Günü doktorla ilk muyanem transfer için henüz günü belli değil

Canım ben keseyi gördüm şuan 7+2 yim estrofem devam progestan devam prolutex devam yalnız prograf var ya onu keseyi görünce kesti doktor keseden sonra prograf ı içmedim diğerlerini de vermediler bana

Çok teşekür ederimm

Sendeki clexane yerine de bana oksapar verdiler ona da hala devam ediyorum

Canım ben keseyi gördüm şuan 7+2 yim estrofem devam progestan devam prolutex devam yalnız prograf var ya onu keseyi görünce kesti doktor keseden sonra prograf ı içmedim diğerlerini de vermediler bana
Peki kaçıncı denemeydi hangi embriyo transferi uygulandı? Sorun neydi

Ayyy bende bende ben 0dan başlıcam hala başlıcam bakalım neler olarak yeni sezon da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…