- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tatli Hayat
-
Ben sizden çok az daha düşük dozda ama hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum. Bugün keseyi gördük, doktorum kalp atışından sonra ilaçları azaltarak bitireceğiz dedi. Süreciniz normal, umarım pozitif sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Climara forte bant gün aşırı
Progestan 200 mg fitil 4x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prograf 2x1 ve 3 tane vitamin kullanıyorum bu kadar ilaç normalmi ne zamana kadar devam ediliyor
Siz az bile kullanıyorsunuz benim doktorum bunları veriyorMerhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prograf 2x1 ve 3 tane vitamin kullanıyorum bu kadar ilaç normalmi ne zamana kadar devam ediliyor
Kalp atışına kadar da devam mı ediyorBen sizden çok az daha düşük dozda ama hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum. Bugün keseyi gördük, doktorum kalp atışından sonra ilaçları azaltarak bitireceğiz dedi. Süreciniz normal, umarım pozitif sonuç alırsınız
Sizin ki daha çokmuşş dilerim güzel sonuçlar alırsınız☺Siz az bile kullanıyorsunuz benim doktorum bunları veriyorama pozitif olduktan ne kadar sonra bırakıyor bilmiyorum geçen yıl da bunları kullandım kimyasal oldu bu yılda yarın başlıyorum ilaçlara
Canımmmm hakkında hayırlısı olsun o kadar topik yaptık kızlara yaradı darısı bizlere olsunSiz az bile kullanıyorsunuz benim doktorum bunları veriyorama pozitif olduktan ne kadar sonra bırakıyor bilmiyorum geçen yıl da bunları kullandım kimyasal oldu bu yılda yarın başlıyorum ilaçlara
Aynen geçen yılki topiğin kurucu olarak yüzüm gülmedi bi o yüzden bu sene çok yazmıyorum topiklere inşallah bu sefer mutlu sonu görürüm de anne gruplarında olurumCanımmmm hakkında hayırlısı olsun o kadar topik yaptık kızlara yaradı darısı bizlere olsuntransfer oldun mu olacak mısın şimdi
Canım ben keseyi gördüm şuan 7+2 yim estrofem devam progestan devam prolutex devam yalnız prograf var ya onu keseyi görünce kesti doktor keseden sonra prograf ı içmedim diğerlerini de vermediler banaMerhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Çok teşekür ederimmEstrofem rahim kalınlığı için veriliyor, climera forte bant ostrojen hormonu yükseltmesi için, progestan malum bebegin tutunmasina destek aynı zamanda prolutex iğne de öyle. Diğer iki ilacı kullanmadım. Vitaminlerin de vardı. Keseyi gordukten sonra kademeli olarak biraktiriyor doktor. İğneyi banti vs 3-4 günde bir sonra hafta da 1 sonra komple biraktiriyor diğer ilaçları da aynı şekilde. En uzun kullandığım progestan fitil di en son onu da bıraktık. Sadece vitaminlerle oda bi kısmı degistirilerek devam ettik.
Sendeki clexane yerine de bana oksapar verdiler ona da hala devam ediyorumMerhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prolutex kesilir diye umut etmiştimCanım ben keseyi gördüm şuan 7+2 yim estrofem devam progestan devam prolutex devam yalnız prograf var ya onu keseyi görünce kesti doktor keseden sonra prograf ı içmedim diğerlerini de vermediler bana
Muadil ilaçlar zatenSendeki clexane yerine de bana oksapar verdiler ona da hala devam ediyorum
Tahmini 5 binlira ödedim sanırım çoğunu ssk karşılamıyorbu ilaçlara ortalama kaç tl ödediniz hanımlar sorması ayıp :)
Peki kaçıncı denemeydi hangi embriyo transferi uygulandı? Sorun neydiCanım ben keseyi gördüm şuan 7+2 yim estrofem devam progestan devam prolutex devam yalnız prograf var ya onu keseyi görünce kesti doktor keseden sonra prograf ı içmedim diğerlerini de vermediler bana
İnşallah yarın maraton tekrardan başlıyor Allah'ın izniyleSizin ki daha çokmuşş dilerim güzel sonuçlar alırsınız☺
Ayyy bende bende ben 0dan başlıcam hala başlıcam bakalım neler olarak yeni sezon daAynen geçen yılki topiğin kurucu olarak yüzüm gülmedi bi o yüzden bu sene çok yazmıyorum topiklere inşallah bu sefer mutlu sonu görürüm de anne gruplarında olurumyarın adetin 4. Günü doktorla ilk muyanem transfer için henüz günü belli değil
Benimde niyetim Eylül de başlamaktı eşim hadi gidelim dedi 2 gün sonra Başlamış olduk öyleAyyy bende bende ben 0dan başlıcam hala başlıcam bakalım neler olarak yeni sezon da
Sen nerede yaptırıyor dunAyyy bende bende ben 0dan başlıcam hala başlıcam bakalım neler olarak yeni sezon da
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim işini kolaylaştırsın en hayırlı şekildeBenimde niyetim Eylül de başlamaktı eşim hadi gidelim dedi 2 gün sonra Başlamış olduk öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?