Tüp bebek transfer sonrası kullanılan ilaçlar

Aaa hatırlıyorum senii topiklerdenn ben , nerde başladın tekrar 3. Yü Amerikan hastanesinde düşünüyorum ben
Özelde başladım 13 yumurta toplandı bu defa 3 tanesi 5.ci güne gitti donduruldu ☺️ şimdi burada denk geldim sana sormak istedim

Özelde başladım 13 yumurta toplandı bu defa 3 tanesi 5.ci güne gitti donduruldu ☺️ şimdi burada denk geldim sana sormak istedim
Çok güzel emrio 😍 ne zaman transferin ay hadi İnşallah 3. De turnayı vururuz gözünden umarım 🤭🤭 hangi hastanedesin şuan

Çok güzel emrio 😍 ne zaman transferin ay hadi İnşallah 3. De turnayı vururuz gözünden umarım 🤭🤭 hangi hastanedesin şuan
Kasım da nasipse İstanbul'da özele başladım Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi bi arkadaşımın tek bir embriyosu oldu onunla gebe kaldı bende şansımı denemek istedim bakalım nasip

Merhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Climara forte bant gün aşırı
Progestan 200 mg fitil 4x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prograf 2x1 ve 3 tane vitamin kullanıyorum bu kadar ilaç normalmi ne zamana kadar devam ediliyor
Estrofem kullanıyorum
Clexane kan sulandırıcı demi? Oksapar kullanıyorum bende
Progestan dex 25 olandan 2 tane karindan vuruluyorum (fitil kullanamıyorum)
Corasprin kullanıyorum
Progestan 50 kalçadan her gün vuruluyorum

Çıkmada forte nedir bana vermedi
Proletex kullanmıyorum nedir bu
Prograf kullanmıyorum nedir bu

Folik asit kullanıyorum o çok önemli dedi
D vit eskiden yaptırdığım tüp bebek tedavilerinde vermişti bunda vermedi nedense

Kasım da nasipse İstanbul'da özele başladım Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi bi arkadaşımın tek bir embriyosu oldu onunla gebe kaldı bende şansımı denemek istedim bakalım nasip
Hayırlı haberlerini alırız inşallahhhh 🧿🧿🧿

Back
X