Tüp bebek transfer sonrası kullanılan ilaçlar

Hayırlısı olsun inşallah Rabbim işini kolaylaştırsın en hayırlı şekildei
Devlet bitti daha benim için özele başlayacağım nasipse devlettem rapor almakla meşgulüm bu ara alırsam hemen gideceğim Dr a bakalım
İnşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun yollarını açsın, devlette ilerlemek gerçekten zor ya ben covit pozitif le iptal olduktan sonra özelde başladım hala oradayım evet pahalı ama devlette sadece umutları çalıyorlar bence rabbim iyi insanlarla karlılaştırsın şu süreçte 🤲💖

İnşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun yollarını açsın, devlette ilerlemek gerçekten zor ya ben covit pozitif le iptal olduktan sonra özelde başladım hala oradayım evet pahalı ama devlette sadece umutları çalıyorlar bence rabbim iyi insanlarla karlılaştırsın şu süreçte 🤲💖
Amin amin gerçekten bende çok yıprandım özel nereye gidiyorsun değişiklik yaprın mı baya zaman oldu ben uygulamaya girmeyeli yeniden tüp bebek kararı alınca aktifleştirdim burayı

Amin amin gerçekten bende çok yıprandım özel nereye gidiyorsun değişiklik yaprın mı baya zaman oldu ben uygulamaya girmeyeli yeniden tüp bebek kararı alınca aktifleştirdim burayı
Kocaeli deyim ben Konak hastanesine gidiyorum, yok 2. Yi de aynı yerde yapıyorum doktorumu seviyorum ve güveniyorum, doğru merkez çok önemli özel olupta gittiği yerden pişman olan çok iyi ve kötü her yorumu okuyarak en iyi yeri seçersin inşallah 💖

Kocaeli deyim ben Konak hastanesine gidiyorum, yok 2. Yi de aynı yerde yapıyorum doktorumu seviyorum ve güveniyorum, doğru merkez çok önemli özel olupta gittiği yerden pişman olan çok iyi ve kötü her yorumu okuyarak en iyi yeri seçersin inşallah 💖
İnşallah canım Allah razı olsun hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı güzel sonuçlar almak bizlere de nasip olsun 🌹 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizleride sevindirsin 🤗🤗🤗

İnşallah canım Allah razı olsun hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı güzel sonuçlar almak bizlere de nasip olsun 🌹 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizleride sevindirsin 🤗🤗🤗
Aminn inşallah yormadan yıpratmadan böyle şeyler yaşamak gerçekten zor rabbim daha fazla aratmadsn versin inşallah 🤲

Kızlar benim 8+5 haftalık progestan fitil3x1 ve iğne 1x1 kullanıyorum doktor 12.haftaya kadar kullanmamı söyledi

Siz az bile kullanıyorsunuz benim doktorum bunları veriyor 😄 ama pozitif olduktan ne kadar sonra bırakıyor bilmiyorum geçen yıl da bunları kullandım kimyasal oldu bu yılda yarın başlıyorum ilaçlara
transfer öncesi ilaç verdiler mi? ben de adet olmayı bekliyorum transfer için

Merhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Climara forte bant gün aşırı
Progestan 200 mg fitil 4x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prograf 2x1 ve 3 tane vitamin kullanıyorum bu kadar ilaç normalmi ne zamana kadar devam ediliyor
transfer öncesi ilaç verdiler mi? ben de adet olmayı bekliyorum transfer için

Tabi bu ialçların bazılarını da transfer öncesinde başladılar transfer sonrası kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı eklediler

Merhaba arkadaşlar. 24.04.23 te dondurulmuş 5.gün embriyo transferim yapıldı.
Estofem 2x2
Clexane 0,4 1x1
Climara forte bant gün aşırı
Progestan 200 mg fitil 4x1
Prolutex 25 mg enj 2x1
Prograf 2x1 ve 3 tane vitamin kullanıyorum bu kadar ilaç normalmi ne zamana kadar devam ediliyor
Her hasta için Farklı doz kullanıyorlar ilaçlar az çok aynı oluyor sizinki normal benim daha çok yada daha az kullandığım tedavilerim oldu doktorunuza güvenin 🌸

Her hasta için Farklı doz kullanıyorlar ilaçlar az çok aynı oluyor sizinki normal benim daha çok yada daha az kullandığım tedavilerim oldu doktorunuza güvenin 🌸
Doktoruma ve ekibine güvenim sonsuz hiç sorgulamadım zaten sadece gebelik oluştuktan sonrada devam ediyormuş o can sıkıcı ilaç kullanmaktan sıkıldım

Doktoruma ve ekibine güvenim sonsuz hiç sorgulamadım zaten sadece gebelik oluştuktan sonrada devam ediyormuş o can sıkıcı ilaç kullanmaktan sıkıldım
Benim bi arkadaşımın doktoru kullandırmaymış ama benim doktorum büyük risk almışlar dedi,sağlıkla gelsin bebişler de dişimizi sıkalım mecbur 🌸

Canım ben keseyi gördüm şuan 7+2 yim estrofem devam progestan devam prolutex devam yalnız prograf var ya onu keseyi görünce kesti doktor keseden sonra prograf ı içmedim diğerlerini de vermediler bana
Bende devam ediyorum ilaçlarıma henüz kalp atışını duymadık

Back
X