- 18 Eylül 2022
- 1.316
- 998
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tatli Hayat
Bugun 7+4 olacağız hala kalp atışı İçin muayene günümü beklemekteyim tam 8. Haftada bakacağız kalp atışlarınaKalp atışını duydunuz mu acaba???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 7+4 olacağız hala kalp atışı İçin muayene günümü beklemekteyim tam 8. Haftada bakacağız kalp atışlarınaKalp atışını duydunuz mu acaba???
Teşekkürler sağlıcakla tamamlayın inşallah benimde pazartesi dr günüm..Bugun 7+4 olacağız hala kalp atışı İçin muayene günümü beklemekteyim tam 8. Haftada bakacağız kalp atışlarına
Ne zaman transfer olmuştunuz??Bugun 7+4 olacağız hala kalp atışı İçin muayene günümü beklemekteyim tam 8. Haftada bakacağız kalp atışlarına
29 martta tranfer oldumNe zaman transfer olmuştunuz??
Ben 8mart ta transfer oldum 20 martta pozitif sonucu aldım Adana acıbadem de doktorum.sorun yok sebepsiz açıklanmayan infertifil29 martta tranfer oldumsiz ne zaman oldunuz nerde tedavi gördünüz sorun ne idi
Transfer gününden mi sayıyorsunuz haftanızı???Ne zaman transfer olmuştunuz??
Sizin hangi şehirBen 8mart ta transfer oldum 20 martta pozitif sonucu aldım Adana acıbadem de doktorum.sorun yok sebepsiz açıklanmayan infertifil
İlaçlar çok pahalı malesefbu ilaçlara ortalama kaç tl ödediniz hanımlar sorması ayıp :)
Ben de istanbul Acıbadem de yim kalp atışlarını duydunuz mu siz ben halen duyamadım 3 Mayıs da tam 8 haftalık olacağım o zaman duyacağım inşallajBen 8mart ta transfer oldum 20 martta pozitif sonucu aldım Adana acıbadem de doktorum.sorun yok sebepsiz açıklanmayan infertifil
Pazartesi duyacağız inşallah kalp atışı nı inşallahBen de istanbul Acıbadem de yim kalp atışlarını duydunuz mu siz ben halen duyamadım 3 Mayıs da tam 8 haftalık olacağım o zaman duyacağım inşallajbizde sorun bende idi tüplerim çürümüştü içkim sigaram da vardı
Merhaba tuplerinizi mi aldirdinizBen de istanbul Acıbadem de yim kalp atışlarını duydunuz mu siz ben halen duyamadım 3 Mayıs da tam 8 haftalık olacağım o zaman duyacağım inşallajbizde sorun bende idi tüplerim çürümüştü içkim sigaram da vardı
Teşkkürlerİlaçlar çok pahalı malesefraporlu olmadığınızda daha fazla ödeme yapıyorsunuz. Bir kısmını aile hekiminize yazdırabilirsiniz. Karşılıyor. Ben progestan dex 25(450 TL) oksapar (100 tl) fitil ve bazı haplar alıyorum haftalık ortalama 600 ödeme yapıyorum. Ve bir kısmını yazdırdığım halde..
Adetimin 4. Günüyle birlikte coraspirin ve dekort diye bir ilaca başladım 8. Günde estrofem yerine geçen cylo-prognova ya başlıcam 5 Mayıs'a da kontrol verditransfer öncesi ilaç verdiler mi? ben de adet olmayı bekliyorum transfer için
Merhaba bende kocaelindeyim sonucuunuz ne oldu acabaKocaeli deyim ben Konak hastanesine gidiyorum, yok 2. Yi de aynı yerde yapıyorum doktorumu seviyorum ve güveniyorum, doğru merkez çok önemli özel olupta gittiği yerden pişman olan çok iyi ve kötü her yorumu okuyarak en iyi yeri seçersin inşallah![]()
Negatif oldu canımMerhaba bende kocaelindeyim sonucuunuz ne oldu acaba
Yeniden mi denedin negatif oldu yoksa hala beklemede misinNegatif oldu canım
2022 Mayıs'ta ilk transfer i mi olmuştum kimyasal oldu o 2023 Mayıs da yani geçtiğimiz mayıs direk negatif oldu şuanda para biriktiriyorum beklemedeyim ama 3. De farklı bir merkez deneyeceğim ama Şeyma hoca işinde titiz biri tavsiye ederimYeniden mi denedin negatif oldu yoksa hala beklemede misin
Benden sonra deneme yapmışsın ben pokemonn12022 Mayıs'ta ilk transfer i mi olmuştum kimyasal oldu o 2023 Mayıs da yani geçtiğimiz mayıs direk negatif oldu şuanda para biriktiriyorum beklemedeyim ama 3. De farklı bir merkez deneyeceğim ama Şeyma hoca işinde titiz biri tavsiye ederim
Hayırlısı olsun Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip eylesinNegatif oldu canım
Aaa hatırlıyorum senii topiklerdenn ben , nerde başladın tekrar 3. Yü Amerikan hastanesinde düşünüyorum benBenden sonra deneme yapmışsın ben pokemonn1isim değişti ben 3.cü ye yeni başladım Kasım'da transfer inşallah