Tüp bebek transfer sonrası kullanılan ilaçlar

bu ilaçlara ortalama kaç tl ödediniz hanımlar sorması ayıp :)
İlaçlar çok pahalı malesef :( raporlu olmadığınızda daha fazla ödeme yapıyorsunuz. Bir kısmını aile hekiminize yazdırabilirsiniz. Karşılıyor. Ben progestan dex 25(450 TL) oksapar (100 tl) fitil ve bazı haplar alıyorum haftalık ortalama 600 ödeme yapıyorum. Ve bir kısmını yazdırdığım halde..

Ben 8mart ta transfer oldum 20 martta pozitif sonucu aldım Adana acıbadem de doktorum.sorun yok sebepsiz açıklanmayan infertifil
Ben de istanbul Acıbadem de yim kalp atışlarını duydunuz mu siz ben halen duyamadım 3 Mayıs da tam 8 haftalık olacağım o zaman duyacağım inşallaj 🙏🙏 bizde sorun bende idi tüplerim çürümüştü içkim sigaram da vardı

Ben de istanbul Acıbadem de yim kalp atışlarını duydunuz mu siz ben halen duyamadım 3 Mayıs da tam 8 haftalık olacağım o zaman duyacağım inşallaj 🙏🙏 bizde sorun bende idi tüplerim çürümüştü içkim sigaram da vardı
Pazartesi duyacağız inşallah kalp atışı nı inşallah

Merhaba tuplerinizi mi aldirdiniz
Nasil tani kondu acaba

İlaçlar çok pahalı malesef :KK43: raporlu olmadığınızda daha fazla ödeme yapıyorsunuz. Bir kısmını aile hekiminize yazdırabilirsiniz. Karşılıyor. Ben progestan dex 25(450 TL) oksapar (100 tl) fitil ve bazı haplar alıyorum haftalık ortalama 600 ödeme yapıyorum. Ve bir kısmını yazdırdığım halde..
Teşkkürler

transfer öncesi ilaç verdiler mi? ben de adet olmayı bekliyorum transfer için
Adetimin 4. Günüyle birlikte coraspirin ve dekort diye bir ilaca başladım 8. Günde estrofem yerine geçen cylo-prognova ya başlıcam 5 Mayıs'a da kontrol verdi

Kocaeli deyim ben Konak hastanesine gidiyorum, yok 2. Yi de aynı yerde yapıyorum doktorumu seviyorum ve güveniyorum, doğru merkez çok önemli özel olupta gittiği yerden pişman olan çok iyi ve kötü her yorumu okuyarak en iyi yeri seçersin inşallah 💖
Merhaba bende kocaelindeyim sonucuunuz ne oldu acaba

Yeniden mi denedin negatif oldu yoksa hala beklemede misin
2022 Mayıs'ta ilk transfer i mi olmuştum kimyasal oldu o 2023 Mayıs da yani geçtiğimiz mayıs direk negatif oldu şuanda para biriktiriyorum beklemedeyim ama 3. De farklı bir merkez deneyeceğim ama Şeyma hoca işinde titiz biri tavsiye ederim

2022 Mayıs'ta ilk transfer i mi olmuştum kimyasal oldu o 2023 Mayıs da yani geçtiğimiz mayıs direk negatif oldu şuanda para biriktiriyorum beklemedeyim ama 3. De farklı bir merkez deneyeceğim ama Şeyma hoca işinde titiz biri tavsiye ederim
Benden sonra deneme yapmışsın ben pokemonn1 😁😁😁 isim değişti ben 3.cü ye yeni başladım Kasım'da transfer inşallah

Benden sonra deneme yapmışsın ben pokemonn1 😁😁😁 isim değişti ben 3.cü ye yeni başladım Kasım'da transfer inşallah
Aaa hatırlıyorum senii topiklerdenn ben , nerde başladın tekrar 3. Yü Amerikan hastanesinde düşünüyorum ben

Back
X