Benim pozitif ama şuan leke şeklinde kanama var doktor kese etrafinda kanama alani var dedi dinleniyorumPozitif cikip kanamasi olan var mi ?
Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır
Evet kullanıyorum çünkü kan testi yaptıramadım henüz inşlh pozitiftirİlaçları hala kullanıyor musunuz? Evetse ondandır, değilse bence kan testi yaptırın. İlaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmanız lazım. İlaçları bırakmazsanız olmazsınız ama. Onlar adeti önlüyor. Benim adetim normalden 1 hafta sonra oldu ilaç kullandığım için.
Evet kullanıyorum çünkü kan testi yaptıramadım henüz inşlh pozitiftir
İnşlh canm inşlh çünkü son denemmdiinşallah :) 8.gün idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler var :) ilaçları bırakmadan adetiniz gelmez merak etmeyin o zaman :) normal.
Merhaba canım kan sonuncunu kaçıncı gün yaptın ve değerin kaçtıKan testinde çıktı ama doktorum test gününden önce çıkan sonuçlar doğru değil dedi. Bir de kese görünmeden bir şey söyleyemeyiz dedi.
Canım sonucun ne oldu senin kaçıncı gün baktırdın sonucunaBenimde rüyama giriyor yarın kan vermeye gitcem ama korkuyorum negatif duymaktan göbeğim mosmor açıyor artık iğne vurmaktan bıktım tek sebep için insallah Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın çektiğimiz acılara değsin
Ben 8. Gün yaptım 100çıkmıştı doktor doğru olmayabilir dedi. Sonra 13. Gün yaptım 700küsür çıkmıştı. Sen de 8-9. Günden önce test yapma. İdrarda da çıkmamıştı bende 8. Günden önceMerhaba canım kan sonuncunu kaçıncı gün yaptın ve değerin kaçtı
merhaba. siz de transfer sonrası belirti oldu mu?Ben 8. Gün yaptım 100çıkmıştı doktor doğru olmayabilir dedi. Sonra 13. Gün yaptım 700küsür çıkmıştı. Sen de 8-9. Günden önce test yapma. İdrarda da çıkmamıştı bende 8. Günden önce
Kaçıncı gün embriyosuBen 8. Gün yaptım 100çıkmıştı doktor doğru olmayabilir dedi. Sonra 13. Gün yaptım 700küsür çıkmıştı. Sen de 8-9. Günden önce test yapma. İdrarda da çıkmamıştı bende 8. Günden önce
5. GünKaçıncı gün embriyosu
merhaba. siz de transfer sonrası belirti oldu mu?
İnşallh rabbim nasip etsin herkese5. Gün
İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızİnşallh rabbim nasip etsin herkese
İlk transferim beşinci gün embriyosu kaliteliİnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızSizin kaçıncı gününüz transferden sonra? Kaçıncı gün embriyosu?
Üçüncü günüm bugün.transfer günü sayılıyor m mu bu aradaİnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızSizin kaçıncı gününüz transferden sonra? Kaçıncı gün embriyosu?
Ben saymamıştım herhalde sayılmıyor. Kafanızı çok meşgul etmeyin ben bu süreçte ne dinlenebildim ne doğru düzgün beslendim. Yaşadığım stres çok büyüktü. Olacağı varsa oluyor demek ki. Yine dikkat etmek gerek ama en önemli şey çok düşünüp kafaya takmamak:)Üçüncü günüm bugün.transfer günü sayılıyor m mu bu arada
Evet aynen canım.peki senin sonuç ne olduBen saymamıştım herhalde sayılmıyor. Kafanızı çok meşgul etmeyin ben bu süreçte ne dinlenebildim ne doğru düzgün beslendim. Yaşadığım stres çok büyüktü. Olacağı varsa oluyor demek ki. Yine dikkat etmek gerek ama en önemli şey çok düşünüp kafaya takmamak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?