Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır

İlaçları hala kullanıyor musunuz? Evetse ondandır, değilse bence kan testi yaptırın. İlaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmanız lazım. İlaçları bırakmazsanız olmazsınız ama. Onlar adeti önlüyor. Benim adetim normalden 1 hafta sonra oldu ilaç kullandığım için.

Evet kullanıyorum çünkü kan testi yaptıramadım henüz inşlh pozitiftir

Evet kullanıyorum çünkü kan testi yaptıramadım henüz inşlh pozitiftir

inşallah :) 8.gün idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler var :) ilaçları bırakmadan adetiniz gelmez merak etmeyin o zaman :) normal.

Canım sonucun ne oldu senin kaçıncı gün baktırdın sonucuna

merhaba. siz de transfer sonrası belirti oldu mu?

Üçüncü günüm bugün.transfer günü sayılıyor m mu bu arada
Ben saymamıştım herhalde sayılmıyor. Kafanızı çok meşgul etmeyin ben bu süreçte ne dinlenebildim ne doğru düzgün beslendim. Yaşadığım stres çok büyüktü. Olacağı varsa oluyor demek ki. Yine dikkat etmek gerek ama en önemli şey çok düşünüp kafaya takmamak:)

Evet aynen canım.peki senin sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…